skip to Main Content

Cégalapítás Magyarországon Cégalapítás Magyarországon

Cég nyitása Magyarországon

icon_professionalism

9%-os társasági adó

icon_ethics

Kitűnő munkaerő és logisztika

icon_reliability

Élhető és biztonságos ország

Növekvő gazdaság és a legalacsonyabb társasági adókulcs Európában | Az elmúlt évtizedben Magyarország gazdasági növekedési mutatói folyamatosan emelkedtek. Eközben a társasági adó 9%, ami Európában a legalacsonyabb adókulcsok közé tartozik.

Nagyszerű logisztika és infrastruktúra Európa közepén | Magyarország az EU tagjaként, a közép- és kelet-európai régióban található, és nagyon jó összeköttetéssel rendelkezik mind Nyugat-, mind Kelet-Európával.

Erős kormányzati és uniós pénzügyi támogatás az üzleti lehetőségekhez | Pozitív befektetési környezet | Egyértelmű és időhatékony bürokrácia és cégalapítási eljárások.

Befektetési célország | Magyarország az ingatlanpiac tekintetében is kiváló befektetési lehetőségeket kínál (2019-ben valószínűleg az EU-n belül a legjobban teljesítő lakáspiac volt).

Magasan képzett, versenyképes munkaerő

Dinamikus, biztonságos és vibráló légkör | Magas életminőség minden korosztály számára. A látogatók és a külföldiek egyre nagyobb számban emlegetik Európa egyik legvonzóbb és legélhetőbb városaként.

Cég nyitása Magyarországon

icon_professionalism

25 éves tapasztalat

icon_ethics

Több mint 500 cég választott bennünket

icon_reliability

Egyablakos ügyintézés

Amikor úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, szüksége van stratégiára, egy jól képzett csapatra és olyan szakemberek segítségére, akik a lehetőlegjobb megoldásokat tudják Önnek kínálni üzleti céljainek eléréséhez.  

Ez csak néhány az általunk kínált szolgáltatások közül, amelyek lehetővé teszik Önnek a tudatos befektetést. Szakmai tapasztalatunkkal végigvezetjük a vállalkozókat a Magyarország által kínált lehetőségek felé vezető úton, együttműködve velük üzleti céljaik elérésében.  

Mint egy személyre szabott keretet, teljeskörű üzleti tanácsadást kínálunk szakembereink révén az ITL Consulting és az ITL Accounting részlegeinken keresztül a cégek könyvelésének kezelésére, az ITL Tax Advisor részlegen keresztül az esetleges adóhatások felmérésére, az ITL HR Solutions részlegen keresztül az alkalmazottak toborzására és a csapat fejlesztésére, az ITL Real Estate részlegen keresztül az Ön székhelyének és a helyi menedzsmentnek az elhelyezéséhez és, természetesen, a Lajos Ügyvédi Irodán keresztül, amely hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy megkapják a cégalapításhoz alapvető fontosságú jogi támogatást.  

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mi a teendője, ha céget kíván nyitni Magyarországon, töltse le a cégalapításról szóló útmutatónkat és kérjen ingyesen tanácsadást csapatunktól, hogy azonnal megkezdhesse befektetéseit Magyarországon.

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top