skip to Main Content

1st hu AZ ÖNÖK KAPUJA MAGYARORSZÁGRA Egyetlen partner, az Önök mindennapi
tevékenységének fejlesztésére szerveződve.
2nd hu TÖBB MINT 25 ÉV TAPASZTALAT AZ ÖNÖK SZOLGÁLATÁBAN Már több mint 500 Ügyfél bízta rá magát
75 szakemberünkre
3rd hu A VÁLLALKOZÁS AZ A SZENVEDÉLY, AMELY ÖSSZEKÖT BENNÜNKET 9 szakterület az Ön mindennapi
üzleti igényei kielégítésére.

MIVEL FOGLALKOZUNK?

Küldetésünk munkánkban a Magyarországon működő cégek támogatása szenvedéllyel és szakmai elkötelezettséggel, maximálisan szem előtt tartva az etikus üzleti magatartás követelményeit. Az elmúlt 25 évben tanácsadóinkkal több, mint 500 cég napi munkáját és fejlődését segítettük a hazai piacon.

Célunk egy jobb üzleti világ megteremtése. Ennek érdekében indítottuk el az Atlas World kezdeményezést, a pozitív változásokat előmozdító vezetők közösségét.

Lépj velünk kapcsolatba egy találkozóért  Tekintsd meg az összes részleget

AZ ITL GROUP SZÁMAI avagy az ITL GROUP SZÁMOKBAN

calendar_icon
0
Év
professionals_icon
0
Szakember
0
Részleg a cégen belül
clients_icon
0
Elégedett ügyfél

Értékeink

Etika, elhivatottság és szakértelem. 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően gondoskodunk ügyfeleinkről!

Olvassa el filozófiánkat!

Részlegeink

Több mint 25 éve az Ügyfelek szolgálatában

Bizalmi szavazás: Ügyfeleink gyakran összetett igényeket fogalmaznak meg, amelyek hozzáértést és időben történő végrehajtást igényelnek a befektetési projektek keretein belül.

Tanácsadóink arról ismertek, hogy tartós bizalmi, emberi és szakmai köteléket alakítanak ki.

Menjen tovább a Referenciák oldalra

Projektjeink határok nélkül

ITLH2PRO

Megértettük, hogy Ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében alkalmazottaik és menedzsereik szakértelmét is növelnünk kell. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy akadémiát, hogy segítsük személyes készségeik javítását, valamint a szakmai ismereteik fejlesztését, amely az oxigént és az életet jelenti a szervezetben.

ITL H2PRO

ITL-STUDY-CENTER_ORO

Az ITL STUDY CENTER vállalja, hogy részletes makrogazdasági adatokat szolgáltat a magyar társadalomról az érdekelt vállalkozói közösségek számára.

ITL STUDY CENTER

Hungarian economics in Italian language

Az Economia.hu az Ön mindennapi online híroldala, amely olasz nyelven közöl híreket a magyar gazdaságra, valamint az Olaszország és Magyarország közötti kétoldalú kapcsolatokra vonatkozóan s azzal a céllal jött létre, hogy tájékoztassa az olasz vállalkozókat Magyarországról, mint befektetési célpontról.

ECONOMIA.HU

database-project-color

Ez egy olyan adatbázis, amely magában foglalja a Magyarországon tevékenykedő összes olasz céget és segítheti olvasóinkat, hogy bővíthessék ismereteiket a magyarországi befektetési környezetre vonatkozóan.
2010-ben történt létrehozása óta folyamatosan, minden hónapban frissítjük.

Olasz cégek adatbázisa

tle-logo-blue

Vállaljuk, hogy egyszerűbbé tesszük a hozzáférést az egész világ magasan kvalifikált tanácsadó cégeihez bármely üzleti vállalkozás számára. Ez az oka annak, hogy létrehoztuk és elérhetővé tettük a Tax & Legal Explorert, a világ legnagyobb, minősített adó- és jogi szakértőinek adatbázisát, akik a TOP 50 globális hálózat, „The Golden Selection” tagjai.

TAX AND LEGAL EXPLORER

atlas-world-color-project

Három értékünk – az Etika, a Fenntarthatóság és a Kreatvitás – képezi a látásmódunk és az összes tevékenységünk alapját. Emiatt akartunk létrehozni egy vezetőkből álló közösséget olyan kezdeményezések továbbfejlesztésére, amelyeknek célja egy jobb társadalom létrehozása. Amennyiben csatlakozik e közösséghez, katalizátorként működhet változások előidézésében és köztes lépésként, inspiráló nyomot hagyhat a világban. Csatlakozzon közösségünkhöz most, hogy pozitív hatást érjen el!

ATLAS WORLD

bbpx-project-color

A „Budapest Business Party” az évente megrendezésre kerülő networking rendezvényünk, amely a budapesti nemzetközi üzleti életet célozza meg. Lenyűgöző sikere miatt ez a jövő egyik legnépszerűbb eseménye lesz, melynek látogatottsága folyamatosan az egekbe szökik!

Látogassa meg a Budapest Business Party weboldalát!

Atlas Award

Az Atlasz-díj célja az, hogy elismerést nyújtson azoknak a magyarországi vállalkozóknak, akik kivételes erkölcsi értékeket képviselnek.
Úgy hisszük, hogy az E.F.K. megközelítés, tehát az etikus, fenntartható és kreatív viselkedés egy jobb világot fog létrehozni.

ATLAS AWARD

fear-color

Ma jobban, mint valaha a legnagyobb ellenségünk a félelem. Az ismeretlentől való félelem. A félelem megöli az elmét és megfagyasztja tetteinket. Feladatunk az, hogy ösztönözzük az embereket arra, hogy a figyelmüket egy pozitív reakció felé tereljék. Az oldal a menedzserek és a vállalkozók pozitív történeteinek összegyűjtésére hív, akik szembesültek a Covid19 által okozott gazdasági válsággal: a történetek ereje!

Látogassa meg FEAR IS THE MIND KILLER oldalát

Back To Top