skip to Main Content

ITL HR Solutions

100%-ban személyre szabott megoldások

Fejvadász tapasztalat

Innovatív megközelítés

Az ITL HR SOLUTIONS a szolgáltatások széles körét kínálja az ügyfeleinek a humán erőforrás gazdálkodás területén.

A személyügyi gazdálkodással összefüggő kockázatok és költségek csökkentésében, valamint a szervezetfejlesztésben segíti az ügyfeleket.

Az ITL HR Solutions által kínált megoldások a képzésekkel és coaching szolgáltatásokkal támogatják a szervezeti hatékonyságot, továbbá segítik az emberi erőforrás gazdálkodással kapcsolatos költségek optimalizálását.

ÉRTÉKEK

Kreativitás / Rugalmasság: nincs két egyforma kihívás, ezért megoldásainkat mindig ügyfeleink eltérő igényeihez igazítjuk.

Titoktartás: az ügyfelektől az együttműködés során kapott összes információt a lehető legszigorúbb titoktartás mellett kezeljük.

Szakértelem és elkötelezettség: munkatársaink szakmailag elkötelezettek, rendszeresen tájékozódnak és naprakész tudással rendelkeznek a munkaerőpiacról, valamint a szakma legújabb trendjeiről és módszereiről.

Szolgáltatások

Elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minimalizálni a foglalkoztatással és a szervezeti fejlesztésekkel kapcsolatban felmerülő kockázatokat.

Ügyfeleink humánerőforrás igényeinek kielégítését magas színvonalú HR-szolgáltatások és kiváló szakmai megoldások nyújtásával biztosítjuk. Hozzáállásunk eredményorientált és rugalmas, ezzel garantálva, hogy ügyfeleink kreatív, hatékony és naprakész szolgáltatásokat kapjanak.

Az ITL HR Solutions egyedi megoldásaival növeli a szervezeti hatékonyságot és optimális szinten tartja a humánerőforrás költségeit.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Gráczer Judit

ITL HR Solutions Részlegvezető

Back To Top