skip to Main Content

Számviteli szakértők Magyarországon: bízza magát az ITL Accountingra!

Amikor a cégünk könyveléséről van szó, az első kérdések, amelyek eszünkbe jutnak: „Kihez forduljak?” és „Kiben bízhatok meg?”

A válasz az, hogy olyasvalakit kell találni, aki szakértelmét és tapasztalatát felhasználva minden egyes adatot értékelni tud, így képes előre jelezni a kedvező lehetőségeket vagy elkerülni a veszélyeket. 

Több mint 25 éve végezzük napi rendszerességgel cégek könyvelését Magyarországon, segítve őket beszámolóik elkészítésében és azok elemzésében. Ismerje meg, hogy működik beszámoló készítési és elemzési szolgáltatásunk!

Pénzügyi kimutatás készítése Budapesten

Az ITL Accounting szakértő csapatának az a feladata, hogy ellenőrizze a számviteli és az adómérlegben vagy a cégcsoport konszolidált mérlegében szereplő adatok teljességét és pontosságát, lehetővé téve az Ön számára, hogy a lehető legjobban tudja kezelni cégének könyvelését.

A mérlegkészítési szolgáltatás az adatok valódiságának, egyértelműségének és helyességének elvein alapul, annak érdekében, hogy a magyar és a nemzetközi számviteli előírásoknak megfelelően mutassa be cégének helyzetét.

Ha egy nemzetközi csapatra támaszkodik, az a következő előnyöket biztosítja Önnek: 

– több mint 25 éves tapasztalat mérlegek és jelentések készítésében és elemzésében, különös tekintettel a hazai és a nemzetközi számviteli standardokra. 

– tapasztalat a konszolidált mérlegek készítésében. 

– képesség az ERP és a BI vállalatirányítási rendszerek integrációjára.

Tanácsadóink megismerése egy valóságos, kedvező alkalom lehet arra, hogy a lehető legjobban működjön cégének könyvelése.

Kérjen egy ingyenes konzultációt megbízható, magyarországi könyvelőjétől!

Az ITL Accounting csapatával együtt számviteli segítséget nyújtunk a magyarországi cégeknek, minden tapasztalatunkat és szakértelmünket felhasználva a legjobb üzleti eredmény elérése érdekében.

Számunkra a számviteli segítségnyújtás azt jelenti, hogy a cégek könyvelését 360°-ban kézben tartjuk. Legyen szó start up-ról vagy egy, már szilárd alapokon álló cégről, segítséget nyújtunk Önnek a cége megalapításától a megszüntetéséig: a számlatükör kialakításától a Mérleg és az üzleti év adóinak optimalizálásáig.

Az ITL Accounting által képviselt nemzetközi tapasztalattal és szakértelemmel fogjuk segíteni Önt egy biztonságos és átlátható üzleti útiterv megrajzolásában, az Ön igényei alapján. 

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Molnár Anikó

ITL Accounting Részlegvezető

Back To Top