skip to Main Content

Cég nyitása Magyarországon

icon_professionalism

9%-os társasági adó

icon_ethics

Kitűnő munkaerő és logisztika

icon_reliability

Élhető és biztonságos ország

Növekvő gazdaság és a legalacsonyabb társasági adókulcs Európában | Az utolsó tíz évben a gazdasági növekedés mutatói folyamatosan emelkedtek. A társasági adó mértéke 9%.

Kiváló logisztika és infrastruktúra Európa központjában | Azon túl, hogy tagja az EU-nak, a közép-kelet európai régióban helyezkedik el és nagyon szorosan kapcsolódik mind Nyugat-Európához, mind Kelet-Európához. 

Jelentős pénzügyi támogatást nyújt a kormány és az EU is az üzleti lehetőségekhez | Kedvező légkör a beruházások számára | Világos és hatékony hivatali ügyintézés és cégalapítási eljárások. 

A beruházások rendeltetési helye. | Magyarország kitűnő befektetési lehetőségeket kínál az ingatlanpiacon is (2019-ben minden valószínűség szerint az Európai Unión belül a lakóingatlanok piacán a legjobb eredményt érte el.)

A munkaerő magasan képzett és a költsége versenyképes|

Dinamikus, biztonságos és vibráló légkör | Kitűnő életminőség minden korosztály számára. A Magyarországra látogató, egyre növekvő számú turista és az itt élő külföldiek a legélhetőbb helynek és turisztikai szempontból a legvonzóbb célpontnak tartják.

Cég nyitása Magyarországon

icon_professionalism

25 éves tapasztalat

icon_ethics

Több mint 500 cég választott bennünket

icon_reliability

Egyablakos ügyintézés

Amikor úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, szüksége van stratégiára, egy jól képzett csapatra és olyan szakemberek segítségére, akik a lehető legjobb megoldásokat tudják Önnek kínálni üzleti céljainek eléréséhez. 

 

 

Ez csak néhány az általunk kínált szolgáltatások közül, amelyek lehetővé teszik az Ön számára a tudatos befektetést.  Szakmai tapasztalatunkkal végigvezetjük a vállalkozókat a Magyarország által kínált összes lehetőség felé vezető úton, együttműködve velük üzleti céljaik elérésében. 

 

Mint egy személyre szabott keretet, 360°-os üzleti tanácsadást kínálunk szakembereink révén az ITL Consulting és az ITL Accounting részlegeinken keresztül a cégek könyvelésének kezelésére, az ITL Tax Advisor részlegen keresztül az esetleges adóhatások felmérésére, az ITL HR Solutions részlegen keresztül az alkalmazottak toborzására és a csapat fejlesztésére, az ITL Real Estate részlegen keresztül az Ön székhelyének és a helyi menedzsmentnek az elhelyezéséhez és, természetesen, a Lajos Ügyvédi Irodán keresztül, amely hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy megkapják a cégalapításhoz alapvető fontosságú jogi támogatást. 

 

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mi a teendője, ha céget kíván nyitni Magyarországon, töltse le a cégalapításról szóló útmutatónkat és kérjen ingyesen tanácsadást csapatunktól, hogy azonnal megkezdhesse befektetéseit Magyarországon.

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top