skip to Main Content

ECONOMIA.HU ECONOMIA.HU

Az economia.hu-ról

A Economia.hu olasz nyelvű online napilap, a magyar gazdaság híreit, fejlődésének irányát, a magyar és olasz bilaterális gazdasági kapcsolatokat hivatott bemutatni, ezzel tájékoztatást nyújtva Magyarországról, mint befektetési célpontról az olasz ajkú vállalkozók számára. 

Iratkozzon föl economia.hu hírlevelére

Zeno et qui ab eo sunt aut non potuerunt aut!

“Amikor 1992-ben Magyarországra költöztem, hiányoztak az idegen nyelven megjelenő üzleti információs források. A Budapest Business Journal lett számomra a kiinduló pont a gazdasági hírek tekintetében és ez az újság vált jövőbeni céljaim inspirálójává. Ráébredtem arra, hogy az olasz vállalkozók, üzletemberek az anyanyelvükön szeretnének olvasni a gazdaság híreiről, az üzleti lehetőségekről.

Budapesten élve felismertem az Olaszország és Magyarország közötti kapcsolatok kiépítésének égető szükségességét, így 2008-ban úgy döntöttem, hogy útjára indítom saját szerkesztőségi vállalkozásom az Economia.hu. Az egyetlen Magyarországon megjelenő olasz nyelvű online gazadási médiumként, rögvest az olasz nyelvű hírek fő forrásává váltunk, kivívva mind a magyar mind az olasz civil szféra és kormányszervek elismerését.”

A. Farina

Az egyetlen Magyarországon megjelenő olasz nyelvű online gazadási médiumként rögvest az olasz nyelvű hírek fő forrásává váltunk, kivívva mind a magyar mind az olasz civil szféra és kormányszervek elismerését.

A csapat az economia.hu mögött

Szerkesztőink a Magyarországon működő vállalatok támogatásában már 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ITL Group csapatából kerülnek ki, 75 olyan munkatárs közül, akik kimagasló tudásúak a számviteli tanácsadás, a HR, a bérszámfejtés, az adó tanácsadás, a könyvvizsgálás, az ingatlan és jogi tanácsadás területén.

Minden nap kiválasztásra és publikálásra kerülnek a legfrissebb pénzügyi, piaci és gazdasági hírek, elemzések felhasználva a magyar újságokat, kormányzati forrásokat és az ITL Group Study Center-ét.

Továbbá rendszeresen tesszük közzé a legújabb projektünk, az Atlas World kapcsán születő vállalkozói, üzleti történeteket, amelyek inspirációiul szolgálnak a cégvezetők számára olyan változások, innovációk megvalósítóhoz, amelyek pozitív hatást gyakorolnak társadalmunkra. 

Ismerje meg főszerkesztőnket

Irene Pepe

Főszerkesztő, Economia.hu

Back To Top