skip to Main Content

Időszakos menedzsment Magyarországon: interim menedzser cégének folyamatos növekedéséhez

szabott megközelítés

25 éves vállalkozói tapasztalat

Kompetencia az emberi erőforrások kezelésénekterületén  

Az időszakos menedzsment az egyik lehetséges belépési út, ha úgy döntött, hogy befektet Magyarországon. Néha megmenti a céget egy zsákutcától és segít jobban beilleszkedni a magyar forgatókönyvbe. Nem elég rendelkezni a tökéletes járművel, ha nincs egy tapasztalt pilóta, aki elvezetheti cégét üzleti céljainak eléréséhez.  

Köszönhetően 25 éves vállalkozói tapasztalatunknak és a különböző ágazatok cégeivel való együttműködésnek, a különböző üzleti modellekkel rendelkező cégek kezelésének és átszervezésének, képesek vagyunk megérteni az Ön üzleti igényeit.  

Munkánk 100%-ban személyre szabott megközelítésen alapul.  

Azzal kezdjük, hogy meghallgatjuk, megértjük üzleti kihívását és felismerjük, hogy mely készségekből és szereplőkből álló készlet lenne a legalkalmasabb céljai elérésére és végül megtaláljuk ehhez a legjobb interim menedzsert.   

Időnként előfordul, hogy jobb a csapat, ha különféle képességű emberekből állítjuk össze a rövidtávú támogatás érdekében. 

Ezért az ITL Consulting, az ITL HR Solutions támogatásával a legjobb interim menedzsereket és üzleti szakértőket bocsátja rendelkezésére, akik magas szintű szakmai hozzáértéssel és motivációval működnek együtt Önnel cégének növekedése és az eredmények folyamatos elérése érdekében.  

Az interim menedzser mellett Magyarországon még olyan vezetési szolgáltaltásokat is nyújthatunk, mint pl.: 

  • Üzletviteli tanácsadás 
  • Időszakos pénzügyi irányítási szolgáltatás  
  • Válságkezelési és cégszerkezet átalakakítási szolgáltatás 

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top