skip to Main Content

Interim menedzsment Interim menedzsment

Időszakos menedzsment Magyarországon: interim menedzser cégének folyamatos növekedéséhez

Testreszabott megközelítés

25 éves vállalkozói tapasztalat

Kompetencia az emberi erőforrások kezelésénekterületén  

Az időszakos menedzsment az egyik lehetséges belépési út, ha úgy döntött, hogy befektet Magyarországon. Néha megmenti a céget egy zsákutcától és segít jobban beilleszkedni a magyar forgatókönyvbe. Nem elég rendelkezni a tökéletes járművel, ha nincs egy tapasztalt pilóta, aki elvezetheti cégét üzleti céljainak eléréséhez.  

Köszönhetően 25 éves vállalkozói tapasztalatunknak és a különböző ágazatok cégeivel való együttműködésnek, a különböző üzleti modellekkel rendelkező cégek kezelésének és átszervezésének, képesek vagyunk megérteni az Ön üzleti igényeit.  

Munkánk 100%-ban személyre szabott megközelítésen alapul.  

Azzal kezdjük, hogy meghallgatjuk, megértjük üzleti kihívását és felismerjük, hogy mely készségekből és szereplőkből álló készlet lenne a legalkalmasabb céljai elérésére és végül megtaláljuk ehhez a legjobb interim menedzsert.   

Időnként előfordul, hogy jobb a csapat, ha különféle képességű emberekből állítjuk össze a rövidtávú támogatás érdekében. 

Ezért az ITL Consulting, az ITL HR Solutions támogatásával a legjobb interim menedzsereket és üzleti szakértőket bocsátja rendelkezésére, akik magas szintű szakmai hozzáértéssel és motivációval működnek együtt Önnel cégének növekedése és az eredmények folyamatos elérése érdekében.  

Az interim menedzser mellett Magyarországon még olyan vezetési szolgáltaltásokat is nyújthatunk, mint pl.: 

  • Üzletviteli tanácsadás 
  • Időszakos pénzügyi irányítási szolgáltatás  
  • Válságkezelési és cégszerkezet átalakakítási szolgáltatás  

A temporary manager, for example, can save a company from any potential impasse, and help it to better integrate into the Hungarian business sector. Having a perfect vehicle is not enough if you are missing an expert driver – someone local, who knows the “rules of the road” – who can drive your enterprise toward achievement of your business objectives.

Thanks to our decades-long experience doing business in Hungary, working with companies in various industries, and managing and restructuring companies with diverse business models, we are able to help you fulfill, even surpass, your business objectives.

Our strategy is based on a 100% tailor-made approach.

It starts by listening to you, understanding your business challenges and recognising which skill set and business roles are the best fit for achieving your goal, locating the right interim manager to do that.

Sometimes taking on a team with a combined broad skill set for short-term support of your business can prove to be the most effective approach.

For this reason ITL Consulting, together with the support of ITL HR Solutions, provides you with the best interim managers and business experts, who, capitalising upon their high levels of professionalism and motivation, will work together with you to grow your company and achieve results continuously over time.

Besides an interim manager, we can also provide management services in Hungary such as:

  • Business consultancy
  • Periodic financial management service
  • Crisis management and corporate restructuring service

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Sheila Moriconi

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top