skip to Main Content

Mint Blaise Pascal matematikus és filozófus mondta: „Természetünk a mozgás, a teljes nyugalom a halál.” Projektjeink a dinamikus hozzáállásunk, életszeretetünk és a vállalkozás iránti szenvedélyünk eredményei.

Az ITL Group DNS-ében van a gyorsan változó környezethez való alkalmazkodás és a közösség szolgálata. Ezért a 25 évünk során sok, számunkra kedves ötletet valósítottunk meg, és határok és félelem nélkül fogjuk folytatni az új projektek létrehozását.

Projektjeink határok nélkül

ITLH2PRO

Megértettük, hogy Ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében alkalmazottaik és menedzsereik szakértelmét is növelnünk kell. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy akadémiát, hogy segítsük személyes készségeik javítását, valamint a szakmai ismereteik fejlesztését, amely az oxigént és az életet jelenti a szervezetben.

ITL H2PRO

ITL-STUDY-CENTER_ORO

Az ITL STUDY CENTER vállalja, hogy részletes makrogazdasági adatokat szolgáltat a magyar társadalomról az érdekelt vállalkozói közösségek számára.

ITL STUDY CENTER

Hungarian economics in Italian language

Az Economia.hu az Ön mindennapi online híroldala, amely olasz nyelven közöl híreket a magyar gazdaságra, valamint az Olaszország és Magyarország közötti kétoldalú kapcsolatokra vonatkozóan s azzal a céllal jött létre, hogy tájékoztassa az olasz vállalkozókat Magyarországról, mint befektetési célpontról.

ECONOMIA.HU

database-project-color

Ez egy olyan adatbázis, amely magában foglalja a Magyarországon tevékenykedő összes olasz céget és segítheti olvasóinkat, hogy bővíthessék ismereteiket a magyarországi befektetési környezetre vonatkozóan.
2010-ben történt létrehozása óta folyamatosan, minden hónapban frissítjük.

Olasz cégek adatbázisa

tle-logo-blue

Vállaljuk, hogy egyszerűbbé tesszük a hozzáférést az egész világ magasan kvalifikált tanácsadó cégeihez bármely üzleti vállalkozás számára. Ez az oka annak, hogy létrehoztuk és elérhetővé tettük a Tax & Legal Explorert, a világ legnagyobb, minősített adó- és jogi szakértőinek adatbázisát, akik a TOP 50 globális hálózat, „The Golden Selection” tagjai.

TAX AND LEGAL EXPLORER

atlas-world-color-project

Három értékünk – az Etika, a Fenntarthatóság és a Kreatvitás – képezi a látásmódunk és az összes tevékenységünk alapját. Emiatt akartunk létrehozni egy vezetőkből álló közösséget olyan kezdeményezések továbbfejlesztésére, amelyeknek célja egy jobb társadalom létrehozása. Amennyiben csatlakozik e közösséghez, katalizátorként működhet változások előidézésében és köztes lépésként, inspiráló nyomot hagyhat a világban. Csatlakozzon közösségünkhöz most, hogy pozitív hatást érjen el!

ATLAS WORLD

bbpx-project-color

A „Budapest Business Party” az évente megrendezésre kerülő networking rendezvényünk, amely a budapesti nemzetközi üzleti életet célozza meg. Lenyűgöző sikere miatt ez a jövő egyik legnépszerűbb eseménye lesz, melynek látogatottsága folyamatosan az egekbe szökik!

Látogassa meg a Budapest Business Party weboldalát!

Atlas Award

Az Atlasz-díj célja az, hogy elismerést nyújtson azoknak a magyarországi vállalkozóknak, akik kivételes erkölcsi értékeket képviselnek.
Úgy hisszük, hogy az E.F.K. megközelítés, tehát az etikus, fenntartható és kreatív viselkedés egy jobb világot fog létrehozni.

ATLAS AWARD

fear-color

Ma jobban, mint valaha a legnagyobb ellenségünk a félelem. Az ismeretlentől való félelem. A félelem megöli az elmét és megfagyasztja tetteinket. Feladatunk az, hogy ösztönözzük az embereket arra, hogy a figyelmüket egy pozitív reakció felé tereljék. Az oldal a menedzserek és a vállalkozók pozitív történeteinek összegyűjtésére hív, akik szembesültek a Covid19 által okozott gazdasági válsággal: a történetek ereje!

Látogassa meg FEAR IS THE MIND KILLER oldalát

Back To Top