skip to Main Content

ITL REAL ESTATE ITL REAL ESTATE

Ingatlanszolgáltatás Magyarországon

Több mint 25 éves tapasztalat

A beruházás adó- és jogi háttere

Az Ön oldalán állunk

Tudatos befektetés. A magyarországi ingatlanpiacon szerzett, több mint 25 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a mi tudásunkra és szakértelmünkre támaszkodjon a megfelelő döntés meghozatalában. Sikerünk abban rejlik, ha megtaláljuk az Ön számára a legjobb üzleti lehetőséget

Az évek során az ingatlanbefektetések különböző aspektusaival foglalkoztunk: kereskedelmi, logisztikai, kiskereskedelmi, lakossági ingatlanokkal és fejlesztési célú földterületekkel.

Ügyvédeink és pénzügyi tanácsadóink szakmai tapasztalatának köszönhetően a befektetés várható hozamának felmérésével zökkenőmentesen végigvezetjük Önt az üzletkötési folyamaton.

 A befektetési tanácsadás értékelése. Tudásunk átadásával és az egyes piacokat jellemző különböző buktatók elkerülésével gondoskodunk arról, hogy elképzeléseit szilárd alapokra helyezzük.

 AZ ÖN OLDALÁN ÁLLUNK. Tanácsadás> Tudás> Kíséret.

Nem vagyunk tipikus ingatlaniroda. Irodánkban nem található meg az eladó lakások adatbázisa …

Először meghallgatjuk az igényeit és tanácsot adunk Önnek a magyar piacra vonatkozóan.

A piac és mindenekelőtt azon piaci szereplők alapos ismeretének köszönhetően, akikkel konzultálni szoktunk, a különböző szereplők szélesebb spektrumának körültekintő vizsgálatát követően választjuk ki a kívánt ügyletet. Miután mindketten egyetértünk a befektetés tárgyát illetően, ügyvédeink elvezetik Önt a végleges adásvételhez.

Tanácsadóként egyetlen érdekünk az, hogy az ingatlanokra vonatkozóan a legfrissebb tájékoztatást nyújtsuk, és hosszú időre szóló, értékes kapcsolatot alakítsunk ki Önnel.  

A lakossági és a kereskedelmi szolgáltatások piacának mély és szerteágazó ismeretére számíthat, amellyel útmutatást adunk Önnek a magyar ingatlanok forgatagában. Mindenekelőtt tapasztalatra és elhivatottságra, de sok tanulásra és az információk elemzésére is szükség van a befektetések megkönnyítéséhez és ahhoz, hogy az Ön elvárásainak legjobban megfelelő javaslatokat mutassuk be.  

A TUDÁSSAL  A TENDENCIÁK ELŐREJELZÉSÉÉRT.  A világ fejlődik, és a magyar ingatlanpiac is gyorsan változik. Az olyan események – mint például a 2008-as válság, majd az értékek emelkedése 2018-ban, valamint az értékek esése és „sokféle bérlő” a Covid19 miatt 2020-ban – megmutatják, hogy a legbiztonságosabb befektetés is mennyire nehéz  és mennyire sok odafigyelést igényel, hiszen  gyorsan szükséges lehet a szakmai tanácsadás.

A befektetések területén a siker igazi kulcsa a trendek előrejelzése és ezt mi már több mint 25 éves tapasztalattal végezzük, hogy lépésről lépésre formát adjunk projektjeinek és lehetőségekké alakítsuk azokat.

Szolgáltatásaink

További szolgáltatásaink

  1.  Ingatlanpiaci és adótanácsadás
  2. Jelzálogkölcsön igénylése
  3. Adásvételi szerződés és jogi segítségnyújtás
  4. Eladás vagy vásárlás utáni segítség
  5. Ingatlankezelés Budapesten

Ügyvédeink és adótanácsadóink tapasztalatának köszönhetően végig tudjuk vezetni Önt a tranzakció zökkenőmentes folyamatán, elemezve a tervezett befektetés valós megtérülését.

Tanácsadóként egyetlen érdekünk az, hogy az ingatlanokra vonatkozóan a legfrissebb tájékoztatást nyújtsuk, és hosszú időre szóló, értékes kapcsolatot alakítsunk ki Önnel.

A lakossági és a kereskedelmi szolgáltatások piacának mély és szerteágazó ismeretére számíthat, amellyel eligazítjuk Önt a magyar ingatlanok forgatókönyvében.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Schenk Szilvia

ITL Real Estate Részlegvezető

Back To Top