skip to Main Content

Cégértékelés Cégértékelés

Cégértéklés Magyarországon: határozza meg cége értékét!

25 éves tapasztalat

360 °-os szolgáltatás

Szakmaiság

Több mint 25 éves tapasztalatunk során számos, különböző szektorban működő céget értékeltünk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük ügyfeleinkszámára, hogy világos információkkal rendelkezzenek a megvásárolni vagy gyakran eladni kívánt cég valós értékéről. 

A cég olyan hajó, amely sok elemet tartalmaz, és mindegyikük értékelése fontos intézkedés, amelyet a vállalkozóknak meg kellene tenniük annakérdekében, hogy meghatározzák tevékenységük pontos értékét, mielőtt ajánlatot tennének vagy fogadnának el. 

Az ITL Consulting csapatával együtt, különféle nemzetközi technikákat alkalmazva, kézen fogva vezetjük a cégeket, és segítünk a vállalkozóknak ténylegesértékük meghatározásában. 

Mikor kell cégértékelést kérni Magyarországon:

  • Amikor úgy dönt, hogy céget vásárol
  • Amikor el akarja adni cégét (üzletrészét)
  • Amikor piaci ajánlatot szeretne tenni

Hogyan kell értékelni egy céget Magyarországon: a befektetések megvalósításának egyikmódja 

Tanácsadói csapatunk egyik mérföldköve a cégértékelés. A cégértékelés egy összetett művelet, amely tanulmányozást és szakértelmet kíván. A dolgunk egyszerűsítése érdekében: az előző 5 év mérlegadatainak elemzéséből indulunk ki, ellenőrizzük a főkönyvet, figyelembe vesszük az ingatlanokat és a befektetett eszközöket annak érdekében, hogy különböző módszerekkel meghatározzuk a cég értékét: 

  • Diszkont cash flow (DCF) módszer 
  • Eszközmódszerek 
  • Jövedelem módszerek 
  • Vegyes módszerek 

Az ITL Consulting csapata ebből indul ki, – hogy szakemberekből álló csapatot bocsásson a vállalkozók rendelkezésére, a legjobb értékelési technikákatalkalmazva, az összes hasznos információ megadása érdekében. 

Kérjen időpontot ingyenes találkozóra szakértőinkkel és tudja meg, hogyan határozhatja meg cége értékét.  

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top