skip to Main Content

Munkajog És Csoportos Létszámcsökkentések

Munkajog

  • Munkaszerződések: Többnyire munkaadókat képviselünk. Elkészítjük a standard határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződéseket cégekre és munkavállalókra szabva. címszavakban: munkakörök pontos meghatározása, munkaidőkeret bevezetése, vezető  beosztású dolgozók szerződése, konkurencia tilalom, bónusz szabályok, stb
  • Munkaviszony megszűntetése: munkaviszonyt megszüntető közös megegyezések letárgyalása elkészítése, rendes és azonnali hatályú felmondások megírása, a felmondás indokainak véleményezése, megfogalmazása.
  • Csoportos létszámleépítések: A létszámleépítés teljes lebonyolítása, kommunikáció a munkavállalók képviselőivel, hatósági bejelentések megtétele.
  • Munkaügyi perek: vállalati ügyfeleink több ezer munkavállalót alkalmaznak ezért folyamatosan viszünk munkaügyi pereket, melyek főleg a munkaviszonyok megszüntetéséhez kapcsolódnak.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

Soha nem próbáljuk elkerülni a legbonyolultabb eseteket, mert ezek a kihívások a szakmánk szépségei. Munkánk alapja a bizalom, amelyet felelősségünknek és profizmusunknak köszönhetően napról napra el kell nyernünk.

Kérjen konzultációt ügyvédeinktől, hogy megkezdhessük a bizalomra épülő hosszú távú együttműködést.

Ismerje meg az ITL Group jogi partnerét!

Lajos Levente

Lajos Law Firm ügyvezető

Back To Top