skip to Main Content

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS ÉS TOBORZÁS MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS ÉS TOBORZÁS

ITL HR Solutions

Amennyiben Magyarországon kíván vállalkozást alapítani, akkor az egyik legfontosabb lépés a szakképzett munkatársak toborzása és kiválasztása.

Célunk az, hogy a szakmailag gondosan felépített keresési folyamat eredményeként olyan munkatársakat válasszunk, akik a leginkább megfelelnek ügyfeleink igényeinek.

Személyes kapcsolatrendszerünkön és saját adatbázisunkon túlmenően a jelöltek kiválasztásához a magyar álláspiac legversenyképesebb keresési módszereit és csatornáit vesszük igénybe a hagyományos hirdetéseken kívül, például a közösségi médiát és egyéb honlapokat, csoportokat.

Az ITL HR Solutions munkaerő toborzási módszerei Magyarországon.

Az ITL HR Solutions szolgáltatásainak egyik pillére a munkaerő toborzás és kiválasztás olyan módszerekre és kompetenciákra fókuszálva, amelyek segítségével a munkaerő állomány egy stabil és motivált csapattá fejlődik.Ehhez fontos, hogy a magyarországi munkaerő-keresés és -kiválasztás során körültekintően járjunk el.

Tanácsadóink széles körű szakmai tapasztalata, valamint az ITL HR Solutions rugalmas megközelítésmódja lehetővé teszik, hogy igazodjunk ügyfeleink HR-igényeihez.

Első lépésben felmérjük az ügyfelek céljait és elképzeléseit, majd együtt dolgozzuk ki és határozzuk meg a kiválasztás szempontjait, valamint a szakmai és személyes kompetenciákat felsővezető, középvezető, specialista és egyéb munkavállalói kategóriákra.

Munkaerő-keresési folyamatunk az alábbi négy lépésből áll:

Elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minimalizálni a foglalkoztatással és a szervezeti fejlesztésekkel kapcsolatban felmerülő kockázatokat.

Ügyfeleink humánerőforrás igényeinek kielégítését magas színvonalú HR-szolgáltatások és kiváló megoldások nyújtásával oldjuk meg. Hozzáállásunk eredményorientált és rendkívül simulékony, ezzel biztosítva, hogy ügyfeleink kreatív, hatékony és időben nyújtott szolgáltatásokat kapjanak.

Az ITL HR Solutions egyedi megoldásaival növeli a szervezeti hatékonyságot és optimális szinten tartja a humánerőforrás költségeit.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Gráczer Judit

ITL HR Solutions Részlegvezető

Back To Top