skip to Main Content

Üzleti coaching Budapesten Üzleti coaching Budapesten

Javítsa csapata és vállalata teljesítményét!

Az üzleti coaching az egyik módja annak, hogy javítsa csapata és vállalata teljesítményét.

Budapesti coaching szolgáltatásaink a teljes szervezet teljesítményének a javításán alapulnak, így fejlesztve az egyének vagy a teljes szervezet készségeit annak érdekében, hogy el lehessen érni a kívánt üzleti eredményeket. A vállalkozás működésének alapvető feltétele az ember, mint erőforrás, mert az ő motivációja „soft” és „hard” kompetenciái révén tudja a szervezet elérni az üzleti célokat.

Az ITL HR Solutions budapesti üzleti coaching szolgáltatásai keretében még a következőket kínálja: csapatcoaching és felsővezetői coaching.

CSAPATCOACHING

A motivált csapat gyorsabban és hatékonyabban éri el a célokat, és ez hosszú távon fenntartható sikert biztosít a vállalkozások számára. A coachaink célja a csoporton belüli együttműködés és sikeres kommunikáció fejlesztése a csapattagokon keresztül annak érdekében, hogy együttműködésüket magasabb szintre emeljék a meglévő kollektív képességek mozgósításával, hogy együtt hatékonyabbak, felkészültebbek és motiváltak legyenek a közös siker és cél elérése érdekében.

Az ITL HR Solutions a csapat dinamikája és a szervezeti kontextus gondos elemzése alapján végzi a coachingot, javítja a teljesítményt, a hangsúlyt a súrlódásmentes, együttműködő és támogató légkörre helyezve.

A csapatcoaching célkitűzései:

 • A csapat motiválása pozitív üzleti légkörben.
 • A munkavállalók olyan módszerek és megoldások felé történő orientációja, amelyekben megvalósíthatják önmagukat és kibontakoztathatják képességeiket.
 • Az osztályok és munkatársak közötti rendszeres együttműködést és kommunikációt fejlesztő és támogató vállalati légkör kialakítása.
 • Minden probléma lehetőségként történő kezelése a fejlesztendő területek felismerése érdekében.
 • A csapaton belüli együttműködés fejlesztése rendszeres párbeszéddel és az egyéni ötletek és javaslatok ösztönzésével.

FELSŐVEZETŐI COACHING

A felsővezetői coaching segíti a munkáltatót a vezetésében, ily módon felülről lefelé javítva a teljes szervezeti kommunikációt és együttműködést.

A coaching lehetővé teszi a vezetési stílus javítását, a (különösen bizonytalanság idején fellépő) stressz kezelését, elősegíti a generációváltást vagy az új vállalati kultúra felé történő átmenetet.

Minden szakember olyan egyéni fejlesztési tervet kap, amely a képzési igényekre és a személyes célokra, ambíciókra épül, de egyúttal szem előtt tartja a kulturális és üzleti környezet sajátosságait is.

Ezen kívül az egyszemélyes felsővezetői coaching lehetővé teszi azt is, hogy az olyan egyénfüggő nehézségekre vagy új kihívásokra koncentráljunk, mint például egy nagyobb felelősséggel járó előléptetés vagy nemzetközi megbízások. Újonnan belépők esetén ez akár a felsővezetői betanulási folyamat szerves része is lehet.

Ezek nagyszerű coaching lehetőségek és megadják a munkavállalóknak azt a támogatást, amire szükségük van teljesítményük további javításához.

 

GYIK

Mikor célszerű felvenni a kapcsolatot egy életvezetési vagy üzleti coachcsal?

Életvezetési és üzleti coachaink lépésről-lépésre segítik a cég munkatársait abban, hogy a sikeres munkavégzés érdekében hogyan fejlesszék képességeiket, hogyan aknázzák ki a bennük rejlő lehetőségeket. Az előbbi esetben a privát életben gyökerező, míg az utóbbiban a munkahelyen kialakuló problémák megoldására helyezzük a hangsúlyt. A coach felelőssége, hogy segítsen beazonosítani, hogy a magánélettel vagy a munkával összefüggésben szükséges a támogatás.

Milyen helyzetekben lehet szükség coach támogatására?

 • ha az érintett személyben gátlások, „belső blokkok” vannak, ezért nem tudja elérni a céljait.
 • ha nehezen old meg bizonyos problémákat és konfliktusokat
 • ha az érintett személy nem képes venni az akadályokat egy új kihívás esetén
 • ha új kompetenciákra szeretne szert tenni
 • ha már nem érzi magát a csapat elismert tagjának
 • ha szeretné megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között
 • ha azt szeretné megtanulni, hogy miként kell lazábban kezelni a komfortzónáján kívül eső helyzeteket;

Ezekből a helyzetekből kiindulva segítjük a cégeket abban, hogy újra felfedezzék csapatuk belső erősségeit és meghatározzák azokat a technikákat, amelyekkel el lehet érni azt, hogy a munkavállalók a vállalat célkitűzéseinek elérése irányába lépjenek előre.

Kérjen időpontot HR-tanácsadóinktól, akik szívesen adnak tájékoztatást coaching szolgáltatásainkról.

Elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minimalizálni a foglalkoztatással és a szervezeti fejlesztésekkel kapcsolatban felmerülő kockázatokat.

Ügyfeleink humánerőforrás igényeinek kielégítését magas színvonalú HR-szolgáltatások és kiváló megoldások nyújtásával oldjuk meg. Hozzáállásunk eredményorientált és rendkívül simulékony, ezzel biztosítva, hogy ügyfeleink kreatív, hatékony és időben nyújtott szolgáltatásokat kapjanak.

Az ITL HR Solutions egyedi megoldásaival növeli a szervezeti hatékonyságot és optimális szinten tartja a humánerőforrás költségeit.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Gráczer Judit

ITL HR Solutions Részlegvezető

Back To Top