skip to Main Content

Pályázati tanácsadás az Asesorral

icon_professionalism

EU szabványok

icon_ethics

Magyar és EUs pályázati menedzsment

icon_reliability

Tapasztalt tanácsadó személyzet

Az Asesor Consultinggal együttműködve fő küldetésünk a pályázatok nyomon követése és kezelése, valamint az összes kapcsolódó tanácsadási szolgáltatás biztosítása. A növekvő igényeknek megfelelően minden területet lefedünk, magasan kvalifikált szakembereink tapasztalatára támaszkodva folyamatosan bővítjük a szolgáltatásainkat.

Az Asesor Consulting Kft. egy 2006 óta működő, dinamikusan fejlődő budapesti székhelyű cég, amely elsősorban pályázati tanácsadásra szakosodott. Az Asesor Consulting Kft. csapata magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadókból áll, akik nem csak a magyar és az Európai Uniós (EU) szabványokat ismerik, hanem sok éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző iparágakban és területeken.

Az Asesor Consulting teljes körű tanácsadási szolgáltatást nyújt, amely a hazai és európai pályázati folyamatok teljes munkafolyamatát felöleli – a pályázati dokumentumok megírásától a pályázatkezelés utómenedzsmentjéig.

Elsődleges céljuk, hogy ügyfeleiknek segítséget nyújtsanak a rendelkezésre álló uniós források minél nagyobb mértékű felhasználásához, különös tekintettel a sikeres pályázatok előkészítésére és lebonyolítására.

Magyarország EU-tagságának köszönhetően a magyar profitorientált és nonprofit cégek különböző uniós pályázatokon vehetnek részt, ezek azonban elvárják az uniós források hatékony felhasználását is. Ez bizonyos uniós normák és célok betartását jelenti, mint például a szeméthasznosítás, a környezetvédelem, a felnőtt szakképesítés vagy az esélyegyenlőség. Az Asesor Consulting az Európai Unió célkitűzéseivel összhangban segíteni kívánja a magyar vállalkozásokat, hogy versenyképesebbek és innovatívabbak legyenek.

Az Asesor Consulting széles körű szolgáltatást nyújt. A pályázatkezelésen túl különböző képzési lehetőségeket, kis- és középvállalkozások számára igénybe vehető kedvezményes hitel lehetőségeket, valamint közbeszerzési tanácsadási szolgáltatást is kínálnak.

Az Asesor Consulting évek óta sikeresen működik együtt számos kormányzati, üzleti és non-profit szervezettel, legyen szó neves multinacionális cégről, családi kisvállalkozásról, kis- és középvállalkozásról vagy alapítványról.

Asesor-Consulting

Ügyfeleink számára a garanciát számos sikeresen megvalósított pályázatunk, valamint az illetékes hatóságokkal, minisztériumokkal való nagyon jó együttműködés jelenti.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Kapoor Zsuzsa

ASESOR – SENIOR PROJECT MANAGER

Back To Top