skip to Main Content

Karrier az ITL Groupnál Karrier az ITL Groupnál

új kihívást szeretne? keresse az ITL GROUPNÁL!

Az ITL Group Magyarországon a különböző ágazatokban működő nemzetközi cégek hazai vállalkozásainak nyújt sokrétű szolgáltatást. Az ITL Group működését a dinamizmus, szervezeti kultúráját pedig az igazi olasz lelkület jellemzi.

Az ITL Group alapértékei: etikus üzleti magatartás, elhivatottság és szakértelem 1995 óta.

Ennek újabb elismeréseként 2020-ban Magyarországon a Budapest Business Journal rangsorában a tizedik legnagyobb számviteli és bérszámfejtési szolgáltató lettünk.

Célunk kezdetektől az, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Ügyfeleinknek, amelyek segítik a hosszú távú, nemzetközi szintű üzleti jövőkép kialakítását. Szervezeti kereteink között, kihívásokkal teli környezetben kínálunk lehetőséget a tehetséges szakembereknek tanulásra, fejlődésre és szakmai előmenetelre.

LEGYEN SIKERES AZ ITL GROUPNÁL!

Minden téren lelkesedéssel dolgozunk a vállalkozás sikeréért, és elhivatottsággal igyekszünk jót tenni. Hiszünk a tudásmegosztás és a közösségépítés erejében, amelyek máig is sikereink legfontosabb alappillérei. Hiszünk továbbá abban, hogy jobbá tehetjük társadalmunkat. (további információkért olvassa el az E.S.C. módszerünk: tisztesség, fenntarthatóság és kreativitás című cikket)

MIÉRT ÉRDEMES AZ ITL GROUPNÁL DOLGOZNI?

  • Változatos szakmai kihívásokkal teli környezet, amely annak köszönhető, hogy cégünk egyablakos megoldást kínál 9 különböző üzletággal. Az egyablakos ügyfélkezelés számos sokrétű feladat elvégzését igényli. 
  • Kreatív környezet, amelyben nagyszámú vállalati projektet és több marketing tevékenységet koordinálunk.
  • Lean elveket követő vállalati folyamatok, melyek biztosítják a munkavégzés hatékonyságát és az erőforrásokkal történő optimális gazdálkodást. 
  • Támogató, multikulturális és együttműködő csapat egy szívében olasz, de gondolkodásmódjában nemzetközi szervezetben.

Nem diszkriminálunk családi állapot, életkor, nem, származás, bőrszín, vallási vagy politikai meggyőződés, fogyatékosság, és szexuális hovatartozás alapján. Döntéseinket a teljesítmény, szakmai tudás és egyéb munkával összefüggő tényezők alapján hozzuk meg.

Állásajánlatok az ITL Group-nál

Keressük leendő kollégáinkat az ITL Group-nál az alábbi munkakörökbe:

Állásajánlatok az ITL HR Solutions-tól

Partnereink/ügyfeleink részére keresünk új kollégákat az alábbi pozíciókba:

Back To Top