skip to Main Content

új kihívást szeretne? keresse az ITL GROUPNÁL!

Az ITL Group Magyarországon a különböző ágazatokban működő nemzetközi cégek hazai vállalkozásainak nyújt sokrétű szolgáltatást. Az ITL Group működését a dinamizmus, szervezeti kultúráját pedig az igazi olasz lelkület jellemzi.

Az ITL Group alapértékei: etikus üzleti magatartás, elhivatottság és szakértelem 1995 óta.

Ennek újabb elismeréseként 2020-ban Magyarországon a Budapest Business Journal rangsorában a tizedik legnagyobb számviteli és bérszámfejtési szolgáltató lettünk.

Célunk kezdetektől az, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Ügyfeleinknek, amelyek segítik a hosszú távú, nemzetközi szintű üzleti jövőkép kialakítását. Szervezeti kereteink között, kihívásokkal teli környezetben kínálunk lehetőséget a tehetséges szakembereknek tanulásra, fejlődésre és szakmai előmenetelre.

LEGYEN SIKERES AZ ITL GROUPNÁL!

Minden téren lelkesedéssel dolgozunk a vállalkozás sikeréért, és elhivatottsággal igyekszünk jót tenni. Hiszünk a tudásmegosztás és a közösségépítés erejében, amelyek máig is sikereink legfontosabb alappillérei. Hiszünk továbbá abban, hogy jobbá tehetjük társadalmunkat. (további információkért olvassa el az E.S.C. módszerünk: tisztesség, fenntarthatóság és kreativitás című cikket)

MIÉRT ÉRDEMES AZ ITL GROUPNÁL DOLGOZNI?

  • Változatos szakmai kihívásokkal teli környezet, amely annak köszönhető, hogy cégünk egyablakos megoldást kínál 9 különböző üzletággal. Az egyablakos ügyfélkezelés számos sokrétű feladat elvégzését igényli. 
  • Kreatív környezet, amelyben nagyszámú vállalati projektet és több marketing tevékenységet koordinálunk.
  • Lean elveket követő vállalati folyamatok, melyek biztosítják a munkavégzés hatékonyságát és az erőforrásokkal történő optimális gazdálkodást. 
  • Támogató, multikulturális és együttműködő csapat egy szívében olasz, de gondolkodásmódjában nemzetközi szervezetben.

Nem diszkriminálunk családi állapot, életkor, nem, származás, bőrszín, vallási vagy politikai meggyőződés, fogyatékosság, és szexuális hovatartozás alapján. Döntéseinket a teljesítmény, szakmai tudás és egyéb munkával összefüggő tényezők alapján hozzuk meg.

Bernadett_Török

Török Bernadett (Junior könyvelő)

„Azért szeretek az ITL Group-nál dolgozni, mert itt egy igazi, csodaszép irodai környezetben dolgozhatok, mindemellett akár otthonról is, úgy, hogy mindent biztosítanak ennek megteremtéséhez. Ezen felül, a kollégák kedvessége és segítségnyújtása páratlan. Ha bármi gondod van a munkáddal kapcsolatban, szólj bátran! Itt nyitott ajtókat találsz, mindenre találunk megoldást! Az ITL Group-nál mindenki munkája fontos, amiért cserébe meg is kapjuk a jutalmat. Hosszútávú terveidet biztos alapokra építheted, ha nálunk és velünk dolgozol. Sőt, tanulási és fejlődési lehetőségeid is lehetnek, csak rajtad múlik!”

Irene Pepe

Pepe Irene (Kommunikációs és Marketing Manager)

„Azért szeretek itt dolgozni, mert a proaktivitást, az elkötelezettséget és a kreativitást is jutalmazzák. Munkám változatossága (Vállalati belső kommunikáció, Újságírás, Social Media, Grafikai tervezés, Marketing stratégia) és szabadsága lehetővé teszi, hogy nagyon különböző tevékenységeket hatékonyan és rugalmasan kezeljek, amiért nagyon hálás vagyok. Alessandrónak és Luiginónak köszönhetően az ITL Marketing mindig is innovatív projekteket dolgozott ki, amelyek értéket teremtenek.”

Norbert-Zentai

Zentai Norbert (HR Manager)

„Emlékszem, alig néhány hete dolgoztam az ITL Group-nál, amikor egyszer csak rádöbbentem, hogy olyan érzésem van, mintha már egy éve itt lennék. Ez nem csak a sok és izgalmas feladat miatt volt, hanem mert nagyon gyorsan befogadott a közösség és én is hamar megkedveltem a kollégákat és így otthonosan éreztem magam. Azóta is sok új kolléga számol be hasonló érzésekről néhány hét elteltével. Jó érzés, hogy mikor jelöltekkel beszélgetek, őszintén tudom az mondani nekik, hogy nálunk jó a csapat, odafigyelünk a kollégák terheltségére és támogatjuk a fejlődésüket. Büszke vagyok, hogy ez a fajta emberközpontúság nálunk a mindennapok része.”

Klabb Adrienn (Account Manager)

„Azért szeretek az ITL Group- nál dolgozni, mert a változatos feladatok mellet folyamatosan tanulok, a szakmai fejlődés lehetősége biztosított. Szeretem, hogy csapatmunkában végezhetem a munkámat, tetszik a kollégák felkészültsége és együttműködése. Az irodában jó a hangulat, mindenki nyitott, segítőkész, ugyanakkor a cég lehetőséget biztosít az otthoni munkavégzésre is, így kiegyensúlyozott a munka és a magánélet viszonya.”

Strupka Renata

Strupka Renáta (HR Generalist)

„Szeretek az ITL Groupnál dolgozni, mert ez egy dinamikus, innovatív és támogató vállalat. A feladatok változatosak és inspirálóak, lehetővé teszik számomra a folyamatos fejlődést és tanulást. A vállalat rugalmas munkalehetőségeket kínál, ami nagyban támogatja a munka és a magánélet egyensúlyát és a produktivitást. Emellett a munkahelyi légkör rendkívül támogató, hangsúlyt fektet az együttműködésre és az ötletek megosztására, így valóban úgy érzem, hogy részt veszek a vállalat sikereiben. Összességében úgy érzem, hogy a megfelelő környezetben vagyok ahhoz, hogy kibontakoztassam képességeimet és hozzájáruljak a vállalat eredményeihez.”

Állásajánlatok az ITL Group-nál

Keressük leendő kollégáinkat az ITL Group-nál az alábbi munkakörökbe:

Állásajánlatok az ITL HR Solutions-tól

Partnereink/ügyfeleink részére keresünk új kollégákat az alábbi pozíciókba:

Back To Top