skip to Main Content

Tartózkodási engedély Tartózkodási engedély

25 év tapasztalat

Concierge 

Pontosság

Gondoskodunk a tartózkodási engedélyről mind az uniós, mind az unión kívüli állampolgárok, valamint vállalkozók és családtagjaik, az áthelyezett és a rendes alkalmazottak részére.  

A magyarországi tartózkodási engedély igénylése előtt nélkülözhetetlen néhány alapvető dolog ismerete: milyen dokumentumok szükségesek a magyarországi élethez? Hogyan kell tartózkodási engedélyt kérni? Ki tud segíteni a kérvény benyújtásában?  

Tekintse át szolgáltatásunk részleteit, és tudja meg, hogy milyen dokumentumokra van szüksége ahhoz, hogy magyarországi tartózkodási engedélyt kérjen. Ezt a teljes eljárást magunkra vállalhatjuk. 

Melyek a magyarországi élethez szükséges dokumentumok?  

A magyaroszági élethez szükséges dokumentumok ismerete az első lépés a tartózkodási engedély igényléséhez. Időnként könnyen el lehet tévedni a bevándorlás, az irodák és a bürokrácia bonyolult világában.  

Íme, a legfontosabb dokumentumok, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy Magyarországon éljen, ha európai állampolgár vagy több mint 90 napig tartózkodik az országban: 

  • Érvényes személyi igazolvány
  • A személyes pénzügyi helyzetre, megélhetésre vonatkozó garancia (munkaszerződés vagy ügyvezetői megbízás)
  • A munkáltató által kiállított egészségügyi kártya
  • Bizonyos igazolások a lakhatásra vonatkozóan (bérleti szerződés + a lakástulajdonos beleegyező nyilatkozata vagy a lakás tulajdoni lapja)

 

MINDIG AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN Támogatjuk Önt a a tartózkodási engedély igénylésének minden szakaszában, függetlenül attól, hogy Ön uniós vagy unión kívüli állampolgár.  

Szakértői csapatunk segítséget nyújt Önnek az összes kérése teljesítésében, tanácsokat és gyakorlati segítséget adunk, szorosan együttműködve a bevándorlási hivatallal és mindenben támogatjuk Önt, hogy tartózkodási engedély igénylése a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb legyen.  

A bizalom és az átláthatóság valójában a munkánk alapvető értékei. Vegye fel a kapcsolatot az ITL Consultinggal és kérjen egy ingyenes időpontot, hogy elkezdje magyarországi tartózkodási engedélyének megigénylését.

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top