skip to Main Content

Székhely szolgáltatás Székhely szolgáltatás

Székhely szolgáltatás Magyarországon

Ha Budapestre kívánja székhelyét telepíteni, akkor az ITL Consulting szolgáltatásaira támaszkodva optimalizálhatja az időt és a költségeket.  

Valójában a magyarországi befektetés elhatározása olyan folyamat, amely beruházásokat, adminisztratív eljárásokat és időt is igényel, amelyeket mind figyelembe kell venni, ezért további garanciát jelenthet, ha cégük székhelyének telepítését a mi székhelyünkre kérik.  

Cégünk székhely szolgáltatása a cégünk székhelyén bejegyzett hivatalos székhelyet jelent, megbízható címet biztosítva az Ön számára érkező minden hivatalos, üzleti levelezés folytatásához.  

Ezen kívül, ha bármilyen adóellenőrzés történik, arra mindig a cégünk székhelyén, tehát a mi felügyeletünk alatt kerül sor.  

Ügyvédi irodánk ellenőrzése alatt fogja tartani az összes céges dokumentumot.  

Tudja meg részletesen: 

Mikor telepítse cége székhelyét Budapestre  

Számos ok vezethet ahhoz, hogy egy cég budapesti székhelyet kérjen:  

  • Ha céget kíván nyitni, vagy át kívánja helyezni a székhelyét egy másik székhelyről
  • Ha egy külföldi cég fióktelepet akar nyitni
  • Ha képviseleti irodát akar nyitni

Miért válassza a cége székhelyének Budapestre telepítését?  

Az ITL Group szolgáltatásaival az alábbi előnyökhöz juthat hozzá:  

  • Mindig ellenőrzés alatt lévő céges dokumentáció 
  • Mindig aktív hivatalos kommunikáció  
  • Azonnali információkérés  
  • Gyors, haladéktalan visszajelzés a fordításokra vonatkozóan  
  • Centralizált kapcsolatok a budapesti adóhivatalokkal  

Nincs több stressz a felesleges dokumentumok és a felesleges kommunikáció miatt, és több ideje marad tevékenységének működtetésére. 

Tudja meg, hogyan telepítheti tevékenységét Budapestre és bízza magát ránk a telepítés folyamatának minden szakaszában. 

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top