skip to Main Content

Kik vagyunk mi?

Az ITL Group büszkén mutatja be az Accelium módszeren alapuló képzését, amely segít abban, hogy új perspektívát, valamint korszerű képzési és értékelési rendszert alakítsunk ki a szervezeten belül.

Innovatív készségfejlesztés, értékelés, toborzás, játékalapú megoldások a globalizáció világában a mesterséges intelligencia technológiájának segítségével. 6 kontinensen és 40 országban vagyunk jelen, több mint 4 millió felhasználó 12 nyelven több mint 10 000 szakértő segítségével vesz részt a közel 50 kihívásokkal teli játékban.

Az Accelium a játékon keresztül való tanuláson és tudományosan bizonyított módszereken alapszik: a mesterséges intelligenciát felhasználó technológiák kiaknázásával online stratégiai játékok segítségével fejlesztjük a vállalkozási és az egyéni készségeket.
A játékok szórakoztató és lebilincselő élményt nyújtanak, amely az ötletek szabad felfedezésére bátorít, így ez a módszer kihívás elé állítja a vállalatát az innovatív gondolkodás segítségével, lelkesítővé teszi a képzéseket, valamint dinamikus szintre emeli a toborzási és értékelési folyamatokat. Ez a módszer kifejezetten hatásos a HR-gyakorlatok esetében.

Cégünk az alábbi négy alapszolgáltatást kínálja:

Accelium Pro: Lebilincselő vállalati képzési programok

Az Accelium Pro csapat- és egyéni szinten is támogatja azon kulcsfontosságú, magas szintű készségek fejlesztését, amelyekre mindenkinek szüksége van. Erőteljes metakognitív modelleken és gyakorlatokon keresztül segít a munkavállalóknak abban, hogy fejlesszék a dinamikus gondolkodást, problémamegoldási és döntéshozási készségeiket, valamint hogy sokkal gyakorlatiasabbá és teherbíróbbá váljanak.

Olyan gondolkodó workshopokat kínálunk, mint a problémamegoldó workshop (ahol módszertani elemzés segítségével bontjuk a problémákat kisebb, hatékonyabban kezelhető elemekre), helyzetelemzési workshop (ahol a résztvevőknek különböző problémamegoldó perspektívákat mutatunk be, ezáltal fejlesztjük az együttműködési és kommunikációs képességeiket), döntéshozatali workshop (ahol a résztvevőket priorizálással, időbeosztással, erőforrás-gazdálkodással és proaktivitással kapcsolatos kihívások elé állítjuk), valamint a rugalmas gondolkodási workshop (ahol a résztvevők megtapasztalhatják a környezeti változások és átalakulások különböző formáit).

A workshopok után magasan képzett coachaink személyes elbeszélgetések keretében adnak visszajelzést a résztvevők teljesítményéről és elemzik a játékokon alapuló felmérések eredményeit. Emellett a coach abban is segít, hogyan fejleszthetjük magunkat a továbbiakban. Hozzáférést biztosítunk a több eszközre is optimalizált online felületünkhöz is, a játékok így bárhol és bármikor elérhetőek.

Ahogyan Ehud Shachar mondta:

Mindannyiunknak fejlődnie kell kognitív és érzelmi szempontból is, bővítenünk kell készségeink tárházát. Ebben a gyorsan változó világban elengedhetetlen a túléléshez, hogy fejlesszük önmagunkat, hogy megtanuljunk helytállni és alkalmazkodni, túlélni ezeket a változásokat.

Teljes körű értékelés: készségek, döntéshozatali stílus és viselkedési minták

Az Accelium 360 felhőalapú rendszere a legfejlettebb értékelő technológiák hasznosításával valószerű, pontos és könnyen használható tesztkörnyezetet teremt, amely a játékos feladatok segítségével követi a viselkedési reakciókat és döntéshozatali folyamatokat, így megmutatja, hogyan gondolkoznak és működnek az emberek a szervezeten belül.
A hagyományos felmérési módszerekhez képest sokkal hatékonyabban szimulálja a valós kihívásokat, a felhasználókat pedig folyamatos aktív részvételre ösztönzi. A tesztelt játékosok egy stratégiai játékot tanulnak meg, majd játékos feladatok sorát kell megoldaniuk. Mindenre kiterjedően gyűjtjük és elemezzük a felhasználói adatokat (például viselkedés, játékbeli teljesítmény, hibaráta, tanulási görbe). Ezután átfogó jelentést készítünk a készségek szintjéről, a döntéshozás stílusáról és a viselkedési mintázatokról. Végül pedig összehasonlítjuk az adatokat a helyi és globális referenciaértékekkel, így kaphatunk teljes képet a játékosok képességeiről és a bennük rejlő potenciálról.

Talent / játékos toborzás: vonja be a jövőbeli csapattagokat

Az Accelium Talent szórakoztató, egyszerű, játékokon alapuló felmérései lehetőséget biztosítanak arra, hogy átfogó képet kaphasson munkavállalóiról és az állásokra pályázókról.

Ahogyan azt Nadav Egozi, az Accelium Israel vállalati megoldások területének igazgatója is elmondta a vele készült interjúban, a játékokon alapuló értékelés egyre elterjedtebb toborzási eszközzé válik, amellyel jelentkezők ezreit tesztelhetjük a legjobb jelöltek után kutatva, ezzel egyidejűleg vonzóbbá téve a folyamatot.

Az Accelium Talent eszköze a kritikus készségeket méri fel gyorsan, hatékonyan és lebilincselő módon. Minden résztvevőről multidimenziós beszámoló készül, amely értékes információt tartalmaz a jelentkező gondolkodásmódjáról és viselkedési mintázatairól, munkatempójáról, vezetői és problémamegoldó stílusáról.

Az alkalmazottak képességeinek teljes spektrumáról elemzés készül, így ki lehet szűrni a magas potenciálú egyéneket.

Elősegíti az átgondolt csapatdöntéseket, mivel összehasonlítja az egyet csapatok eredményeit más hasonló csapatokéval, így az erősségek és hiányosságok is beazonosíthatók. Pontos képet kaphatunk az egyéni teljesítményekről is, hiszen összehasonlítja az egyes résztvevők egyéni gondolkodási készségeit (kiemelve a kiugróan eltérő és domináns gondolkodási stílusokat), valamint részletesen bemutatja az egyes csapattagok eredményeit az egyéni értékelésekre támaszkodva.

„Lehetővé tesszük a vállalatok számára, hogy átlássák, hogyan gondolkodnak a jelenlegi és potenciális munkavállalóik, milyen (a 21. században elengedhetetlen) soft skillekkel rendelkeznek, hiszen a játékok a gondolkodási folyamatainkat stimulálják.

Így rendkívül objektív módon értékelhetjük őket egy mesteréges intelligencián alapuló rendszer segítségével, mindenféle kulturális előítélet nélkül.” Nadav Egozi, az Accelium Israel vállalati megoldások területének igazgatója kattintson ide az INTERJÚ videójának megtekintéséhez.

 

TTT – Továbbképzés trénereknek

Ha ön tréner, coach vagy tanácsadó, és szeretné a szervezeti tanulási folyamatokat érdekes játékokkal megfűszerezni, hogy mély és a szokásokat megváltoztató tanulási élményt nyújthasson, jelentkezzen Accelium szakértőnek.
Szórakoztató csapatdinamikán, innovatív technikákon és gyakorlati, személyes megközelítésen keresztül hasznos és konstruktív eszközöket sajátíthat el, így segíthet a tanfolyamain résztvevőknek elérni a maximális tanulási potenciált úgy, hogy közben lebilincselő élményeket kínál, megfelelő kontextust biztosít, odaillő kérdéseket tesz fel, visszajelzést ad és beindítja a reflektív, kritikus elemzési képességet.

RÉSZLETEK

 

AZ ACCELIUMRÓL: TÖRTÉNETE ÉS FILOZÓFIÁJA

​1994-ben, amikor sakkjátékosok és játékelméleti szakértők egy csapata úgy döntött, hogy kiterjesztik a sakkmentorálási tapasztalatukat különféle stratégiai játékokra, egy hatásos tanulási eszközt fejlesztettek ki Izraelben: az Acceliumot.

Az Accelium kutatásokkal alátámasztott tanulási folyamata 3 lépésből áll:

Játék. A facilitátor a számos játékstratégiából először az alapvető játékstratégiákat magyarázza el, a résztvevők pedig játszani kezdenek

Tanulás. A facilitátor egy metakognitív modell segítségével értékeli a játékokat, valamint elemzi a játék által kiváltott kognitív és érzelmi folyamatokat

Alkalmazás. A játékosok a játékban használt módszereket és stratégiákat sikeresen alkalmazzák a valós életben felmerülő problémákra, függetlenül attól, hogy azok szakmai, tanulmányi, szociális vagy személyes problémák.

A módszer alapjául szolgáló filozófia stratégiai játékokból, metakognitív modellekből és irányított tanulási folyamatokból épül fel.
Ezen a módszeren alapuló innovatív, játékalapú képzési és értékelési eszközök a személyes coachingot, csapatos workshopokat és mobilos tanulást kombinálva hoznak létre egy lebilincselő élményt, amely segíti a tanulóknak abban, hogy fejlesszék kognitív, érzelmi és szociális készségeiket (például a stratégiai gondolkodást, az analizálást és a problémamegoldó-készséget, az önismeretet és a teherbíróképességet), valamint hogy folyamatosan gyakorolják a hatékony stratégiákat, reflektáljanak és fejlesszék a saját készségeiket és teljesítményüket.

Az innovatív Accelium módszert jelenleg világszerte 30 országban, 12 nyelven tanítja több mint 10 000 oktató 4 millió tanulónak.

Accelium Hungary: Ismerje meg a csapatunkat!

Elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minimalizálni a foglalkoztatással és a szervezeti fejlesztésekkel kapcsolatban felmerülő kockázatokat.

Ügyfeleink humánerőforrás igényeinek kielégítését magas színvonalú HR-szolgáltatások és kiváló szakmai megoldások nyújtásával biztosítjuk. Hozzáállásunk eredményorientált és rugalmas, ezzel garantálva, hogy ügyfeleink kreatív, hatékony és naprakész szolgáltatásokat kapjanak.

Az ITL HR Solutions egyedi megoldásaival növeli a szervezeti hatékonyságot és optimális szinten tartja a humánerőforrás költségeit.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Szlavitsek Szilvia

Head of Training and Corporate Events

Back To Top