skip to Main Content

Üzletviteli tanácsadás Üzletviteli tanácsadás

Tanácsadás Magyarországon: a cégek támogatása 1995 óta

Tapasztalatok Magyarországon

Egyablakos ügyintézés

Szakmaiság

Több mint 25 éve segítjük a Magyarországon működő cégeket. Ennek következtében kialakult bennünk egy „természetes vállalkozói ösztön” és egy valóban átfogó, magas szintű tudás.

Vállalkozásoknak nyújtott tanácsadási szolgáltatásaink sokfélék, tapasztalatunknak köszönhetően végig tudjuk vezetni Önt a különböző üzleti területeken felmerülő kihívásokon egészen azok megoldásáig.

MINDIG A RENDELKEZÉSÜKRE ÁLLUNK! Az ismeretlen területeken történő futás különbözik a pályán való futástól, mindig felfedezhet különböző utakat és rejtett helyeket, amelyek rengeteg lehetőséget kínálhatnak, és könnyebb, ha olyasvalakivel együtt van ott, aki többnyire ott szokott futni.

Vállalkozóként tudjuk, mennyire fontos a verseny előtti jó felkészülés, a megfelelő felszerelés és a partnerek, valamint az, hogy a megfelelő információk birtokában legyünk, hogy felismerjük azt a lehető legbiztonságosabb és leggyorsabb utat, ami a csúcsra vezet. 

Ez a tanácsadói célunk, ügyelni az útjában álló akadályokra, hogy feljusson a csúcsra és élvezze a kilátást.

Fedezze fel részletesen a magyarországi tanácsadási szolgáltatásokat – ITL Consulting (anchor inside H2)

ITL Consulting: 360 °-os tanácsadási szolgáltatások Budapesten

 Úgy hisszük, hogy magyarországi befektetésének megvalósításához elengedhetetlen, hogy a cég igényeinek alapos elemzéséből induljunk ki. Ez a magyarországi tanácsadási szolgáltatásaink kezdő lépése, amely több szakterületen jártas szakembereket és szakértőket von be az elemzésbe, akik azon dolgoznak, hogy új motort szereljenek össze cége számára, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban és nagyobb teljesítménnyel utazhasson. Rendelkezünk a szükséges erőforrásokkal ahhoz, hogy személyre szabott megoldást hozzunk létre üzleti ötletéhez.

Sokéves tapasztalatunkkal tanácsadóink, a másik 8 részlegünk támogatásával, a következőket tudják kínálni Önnek:

  • Stratégiai tanácsadás és testre szabott megoldások
  • Adótanácsadás
  • Számviteli és bérszámfejtési tanácsadás
  • Adminisztációs tanácsadás
  • Ingatlan tanácsadás
  • Humánerőforrás és HR megfelelőségi tanácsadás
  • Jogi tanácsadás
  • Marketing és kommunikációs tanácsadás

Köszönhetően annak, hogy egyablakos szolgáltatást nyújtunk, tanácsadóink már hozzászoktak ahhoz, hogy több szakterületet érintő megközelítést alkalmazzanak, és átfogó képük legyen az üzleti életet érintő minden lehetséges kockázatról és kihívásról, különböző nézőpontokból.

Az ITL Group segítségével egy helyen találhatja meg az összes választ a magyarországi befektetésre vonatkozó kérdéseire, így több időt tud a projektjére fordítani és üzleti céljaira összpontosíthat.

Kérjen időpontot a csapatunkkal való találkozásra és kezdje el tervezni a legjobb stratégiát egy tudatos magyarországi befektetéshez.

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top