skip to Main Content

Tömeges toborzás Tömeges toborzás

TÖMEGES TOBORZÁS (tömeges toborzás, tesztelés és interjúk)

Ha például egy vállalkozás új gyártási folyamatot indít el, az ITL HR Solutions részéről egy egész szakembercsapat hozzáértésére és tapasztalatára van szükség ahhoz, hogy nagyszámú és megfelelő kompetenciákkal rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre rövid idő alatt.

A gyorsaság és rugalmasság fontos tényezők annak érdekében, hogy ügyfelünk képes legyen tartani az üzleti tervet és a kitűzött célokat.

Magyarországi munkaerő-kereséseink sikerének a titka, hogy mindig az ügyfeleink igényeiből indulunk ki, és emellett saját vállalkozói szemléletünket, illetve évtizedes tapasztalatainkat is felhasználjuk.

Az ITL HR Solutions módszerének előnyei:

  • Személyre, szervezetre szabott projektek teljes körű és fenntartható megoldásokkal
  • Az összes keresési csatorna egyidejű és azonnali aktiválása
  • Sokoldalú, a vállalati és a magánszektor területén egyaránt több évtizedes tapasztalattal rendelkező vezető tanácsadók.
  • Kiválasztási módszerek és eszközök széles körének alkalmazása az ügyfél igényeinek megfelelően

A fenti megközelítés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a különböző, rövid vagy hosszú távú emberi erőforrásokkal kapcsolatos igényeket kielégíthessük, és megfelelő szakképzettségű és kompetenciájú munkaerőt tudjunk toborozni.

Tanácsadóink több alkalommal sikeresen vettek részt olyan projektekben, amelyek részeként nagy létszámú munkaerő mozgósítására volt szükség.

  • Tájékoztatókat szervezünk regionális és önkormányzati munkaügyi központok részvételével.
  • Toborzási kampányokat indítunk és célzott technikákat (csapatunk helyszíni kiszállása és marketing módszerek bevetése) alkalmazunk annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb számban érjük el a régióban a potenciális munkavállalókat.
  • Tesztelést, interjúkat és értékelő központokat (Assessment Centre) szervezünk.
  • A költségek optimalizálása és a váratlan helyzetek minimalizálása érdekében gondosan megtervezzük, megszervezzük és koordináljuk a toborzási projekteket.

Ha kíváncsi arra, hogy az ITL HR Solutions módszere megfelel-e cégének, kérjen tanácsadást szakértőinktől, akik segíteni fognak magyarországi munkatársai kiválasztásában.

Legutóbbi lezárult kereséseink

Készen állunk arra, hogy különböző szakmai területeken sokféle munkakörbe keressünk munkatársakat ügyfeleink számára.

SOURCE: http://www.itlhrsolutions.hu/megoldasaink/munkaero-kozvetites

Elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minimalizálni a foglalkoztatással és a szervezeti fejlesztésekkel kapcsolatban felmerülő kockázatokat.

Ügyfeleink humánerőforrás igényeinek kielégítését magas színvonalú HR-szolgáltatások és kiváló szakmai megoldások nyújtásával biztosítjuk. Hozzáállásunk eredményorientált és rugalmas, ezzel garantálva, hogy ügyfeleink kreatív, hatékony és naprakész szolgáltatásokat kapjanak.

Az ITL HR Solutions egyedi megoldásaival növeli a szervezeti hatékonyságot és optimális szinten tartja a humánerőforrás költségeit.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Gráczer Judit

ITL HR Solutions Részlegvezető

Back To Top