skip to Main Content

Kiszervezés Kiszervezés

Kiszervezés

A HR-kiszervezés azt jelenti, hogy az ügyfél, azaz a vállalatvezetés az emberi erőforrások kezelésével kapcsolatos alapvető feladatokat nem házon belül végzi, hanem átadja azt külső szakembernek.

Támogatást nyújtunk a cégeknek az emberi erőforrások menedzseléséhez, ehhez teljes körű kiszervezési szolgáltatást kínálunk, amelyhez az ügyfél igényeinek kielégítése érdekében mindig az adott területen legtöbb legtapasztalattal rendelkező HR-tanácsadókat választjuk ki.

Kiszervezési szolgáltatásunkkal minden személyüggyel kapcsolatos feladathoz segítséget tudunk nyújtani:

  • Toborzás és kiválasztás
  • On boarding, új munkavállalók beintegrálása a szervezetbe
  • Jogi tanácsadás
  • Folyamat- és szervezetfejlesztés

Mikor célszerű a kiszervezési szolgáltatást igénybe venni Magyarországon?

  • Amikor a vállalati tevékenységek összetettsége nem olyan mértékű, hogy kifejezetten erre érdemes lenne valakit felvenni a céghez
  • Amikor a feladatok mennyisége szükségessé teszi a vállalati funkciók kiegészítését néhány konkrét szakmai feladat elvégzésével.

Hogyan működik az ITL HR Solutions HR-kiszervezési szolgáltatása?

Az ITL HR Solutions csapata elvégzi az ügyfél emberi erőforrás gazdálkodásával kapcsolatos teljes körű szakmai tevékenységet.

Ez a következő előnyökkel jár az adott cégnél:

  • Erősforrások optimalizálása
  • Időmegtakarítás
  • Szakszerűség, minőség és átláthatóság a munkafolyamatokban

A kiszervezés ezt mind tudja, vagyis a gazdálkodás hatékonyabbá válik, mert bevezetésre kerülnek a legjobb gyakorlatnak megfelelő minőségi munkafolyamatok az időráfordítás és az erőforrások optimalizálása érdekében.

Kérjen időpontot egy első díjmentes egyeztetésre HR-szakértőinktől, hogy kiaknázhassa a magyarországi kiszervezési tevékenység nyújtotta lehetőségeket.

Elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minimalizálni a foglalkoztatással és a szervezeti fejlesztésekkel kapcsolatban felmerülő kockázatokat.

Ügyfeleink humánerőforrás igényeinek kielégítését magas színvonalú HR-szolgáltatások és kiváló szakmai megoldások nyújtásával biztosítjuk. Hozzáállásunk eredményorientált és rugalmas, ezzel garantálva, hogy ügyfeleink kreatív, hatékony és naprakész szolgáltatásokat kapjanak.

Az ITL HR Solutions egyedi megoldásaival növeli a szervezeti hatékonyságot és optimális szinten tartja a humánerőforrás költségeit.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Gráczer Judit

ITL HR Solutions Részlegvezető

Back To Top