skip to Main Content

Egy dinamikus cég olasz szívvel

Járja végig velünk együtt növekedésünk szakaszait, fedezze fel értékeinket és találkozzon csapatunkkal! 

Küldetésünk munkánkban a Magyarországon működő cégek támogatása szenvedéllyel és szakmai elkötelezettséggel, maximálisan szem előtt tartva az etikus üzleti magatartás követelményeit. Az elmúlt 25 évben tanácsadóinkkal több, mint 500 cég napi munkáját és fejlődését segítettük a hazai piacon. Célunk egy jobb üzleti világ megteremtése. Ennek érdekében indítottuk el az Atlas World kezdeményezést, a pozitív változásokat előmozdító vezetők közösségét.

Filozófiánk

Etika, elhivatottság és szakértelem: a cég iránti szeretet és szenvedély hosszú története

Filozófiánk az Etikán, az Elhivatottságon és a Szakértelmen alapul, amelyek cégünk DNS-ében gyökereznek. Magabiztosan kijelenthetjük, hogy ezek a szakaszok alkotják vállalkozásunk gerincét. Szakembereink vállalkozás iránti szenvedélyének köszönhetően tudtuk kiérdemelni partnereink és ügyfeleink bizalmát. Célunk az, hogy a cégek segítségére legyünk és folyamatosan támogassuk őket sikerük elérése érdekében.

ethics_icon

Etika

dedication_icon

Elhivatottság

ethics_icon

Szakértelem

Történetünk. Kapu Magyarországra

Fedezze fel azokat a legfőbb eseményeket és célokat, amelyek utunkat jellemezték.

 • 1992

  ISTEN HOZOTT MAGYARORSZÁGON

  Alessandro Farina Magyarországra költözik, ahol egy angol tanácsadó cégnél szerez tapasztalatokat, amelyek során számos ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági és ingatlankezelő céggel foglalkozik.

 • 1993

  ÜDVÖZÖLJÜK MAGYARORSZÁGON

  1993-ban Xavier Defaÿsse könyvvizsgálóként kezdett Magyarországon a Coopers & Lybrandnál, majd a PriceWaterhouseCoopersnél 2000-ig.

 • 1995

  ITL Group

  Alessandro Farina megalapítja az ITL Group Kft.-t, amely vállalkozói tanácsadással foglalkozik. Az első szlogenünk: “Ahhoz, hogy előre lássuk a jövőt, meg kell értenünk a jelent” Ez az elv teremtett alapot a következő évek fejlődéséhez.

 • 1997

  Salustro Reydel

  Salustro Reydel (jelenleg a KPMG tagja) Magyarországon telepszik le a francia ajkú közösség számára, és könyvelőirodát nyit, amely Duna Expert lesz. Ezt követően a Duna Expert 2021-ben csatlakozott az ITL Csoporthoz.

 • 1998

  Lajos Law Firm

  Ebben az évben kezdődött együttműködésünk Lajos Levente “Lajos Law Firm” ügyvédi irodájával. Szakember és barát, aki mellettünk állt a piacon megvívott csatáink során és tudásának legjavával segítette ügyfeleinket.

 • 2000

  ITL Accounting

  Létrejön az ITL Accounting könyvelési részlege: a korábban alvállalkozón keresztül igénybe vett szolgáltatás beolvad az ITL Group Kft.-be. A beolvadással egyidőben komoly informatikai beruházás valósul meg a szolgáltatás minőségének javítása érdekében.

 • 2001

  One-stop-one-shop

  Folytatódik a vállalat növekedése, sor kerül a székhely felújítására és bővítésére annak érdekében, hogy helyet adjon a megnövekedett szakember gárdának, amely 360 fokban lefedi az ügyfelek igényeit, a “one stop one shop” filozófia alapján.

  Új ITL Group HQ

 • 2002

  Kopernikusz

  Az ITL Group másokkal közösen megalakítja a Kopernikusz non profit egyesületet, amelynek keretén belül Ács Barbara vezetésével minél több EU-s és képzési projekt megvalósításával segítjük ügyfeleinket (ez a részleg 2016-ban ITL EU Finance néven olvad be az ITL csoportba).

 • 2003

  ITL Marketing

  Létrejön az ITL Marketing. E részleg fő profilja a kommunikáció, a marketing és a rendezvényszervezés. A részleget Luigino Bottega irányítja, aki ezt megelőzően Olaszországban az elsők között használta ki a közösségi média és a web marketing erejét.

 • 2004

  Retail Consulting

  Az ITL Group, továbbfejlesztve tudásbázisát, több neves kiskereskedelmi lánc számára biztosít visual merchandising és képzési szolgáltatásokat, amelynek köszönhetően nemzetközi nagykereskedelmi cégekkel dolgozhat együtt.

 • 2007

  Váci utca center

  Folytatódik a növekedés… Az ITL Group átköltözik a Váci utca 81.-be (jelenlegi székhelyére). Ez lehetővé tette a különböző részlegek egyesítését és ezáltal a szolgáltatások bővítését és a vállalati imázs megújítását.

 • 2008

  Economia.hu

  Elindul az Economia.hu, egy olasz nyelvű gazdasági hírportál Magyarországról, Claudia Leporatti szerkesztésében. Az évek során az újság a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fő információ forrásává vált, valamint a portálon megtalálható a magyarországi olasz cégek adatbázisa is.

 • 2010

  ITL Audit

  Létrejön az ITL Audit, a Szeles Dóra könyvizsgálóval való együttműködésnek köszönhetően. Fő profilja a könyvvizsgálat és a transzferárak kezelése.

 • 2010

  OLASZ CÉGEK ADATBÁZISÁT

  2010-ben megalkottuk az OLASZ CÉGEK ADATBÁZISÁT, mely tartalmazza az összes Magyarországon működő olasz céget, azzal a céllal, hogy bővítsük olvasóink ismereteit az ország befektetési környezetéről.

  http://aziende.itlgroup.eu/

 • 2010
 • 2011

  ITL HR Solutions

  Létrejön az ITL HR Solutions, Varga Andrea, majd később Gráczer Judit érkezésének köszönhetően. A HR divízió a keresés, kiválasztás és a kölcsönzés mellett számos egyéb szolgáltatást is nyújt az ügyfelek igényei alapján. Az indulás után hamarosan már több nagy multinacionális vállalatot tudhattunk az ügyfeleink között.

 • 2012

  Budapest Business Party

  Az ITL Group létrehozza a “Budapest Business Party”-t, amely a budapesti, nemzetközi üzleti közösség éves rendezvénye. Az első év sikere után egy kihagyhatatlan eseménnyé növi ki magát, egyre több és több résztvevővel.

  BBP honlapja

 • 2013

  ITL Real Estate

  Létrejön az ITL Real Estate, két új szakember, Federico Brilli és Schenk Szilvia érkezésével, akiknek sikerül tető alá hozniuk több keretmegállapodást különböző pénzügyi szervezetekkel a bent ragadt ingatlan fedezetek értékesítésére és ingatlanbecslésre hitelkérelmek elbírálásához vagy egyszerűen csak ingatlan közvetítésre.

 • 2013

  Az Olasz Köztársaság Érdemrend tisztje

  Alessandro Farina az olasz–magyar gazdasági kapcsolatok ápolásáért végzett tevékenységéért megkapja az egyik legmagasabb olasz állami kitüntetést, („Ufficiale”), az Olasz Köztársaságtól. Ugyanebben az évben az ITL Group megkezdi ingyenes tanácsadó tevékenységét a Magyarországon tartózkodó olasz állampolgárok számára az INPS-sel (Olasz Nemzeti Nyugdíj Biztosítóval) való ügyintézésben.

 • 2013

  Nyugdíj ügyintézési szolgáltatás

  Ugyanebben az évben az ITL Group hiánypótló, segítő tevékenységbe kezd az INPS-nél történő ügyintézéssel kapcsolatban, az olasz és magyar nyugdíjkorú emberek többszörös szükségleteinek támogatása céljából

 • 2014

  „Il Ponte” Award

  Átalakításokat követően, tovább bővítjük irodánkat és munkatársaink létszáma eléri az 50 főt. Az ITL Group megkapja az “Il Ponte” díjat a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamarától.

 • 2014

  Magyarország 2014: befektetési útmutató

  Az ITL Group megjelenteti az “Ungheria 2014 – Guida agli Investimenti” című kiadványt, egy olyan könyvet, amely áttekintést ad a magyar gazdaságról, a politikai berendezkedésről és az adózásról. A könyvet, sikerének köszönhetően, a HIPA (Nemzeti Befektetési Ügynökség) mintaként használta azt ország promóciós anyagaihoz. Tekintse meg kiadványunkat

 • 2014

  IRODA BŐVÍTÉSE

  Az ITL Group az irodák radikális átalakításába kezd, hogy tovább bővítse a munkaállomások számát, elérve az 50 munkaegységet.

 • 2015

  20th Anniversary

  Az ITL Group 20 éves fennállását ünnepli és elkezdi az új Economia.hu. hírportál kialakítását. Fedezze fel Economia.hu

 • 2016

  Mestermű ismertető füzet formájában

  Céges bemutató anyagunknak művészi jelleget szerettünk volna adni. A stock fotózás világszerte ismert három legnagyobb művészének egyikéhez, Andrea Piacquadiohoz fordultunk, hogy kreatív fotókat készítsen csoportvezetőinkről, hogy “sokkoljuk” a tanácsadói piacot. A célt egész biztosan elértük! Köszönjük Andreának a fantasztikus munkát és Mirának a csodálatos grafikai tervet! 

 • 2017

  Az együttműködés kezdete a TRA-val

  Büszkék vagyunk arra, hogy a TRA (Tax Representative Alliance) magyar partnere lehetünk, amely a legfontosabb európai országokban jelen lévő ÁFA szakértők hálózata (VAT Compliance and Tax Representation).

 • 2017

  Az ActivPayroll céggel való együttműködés kezdete

  Büszkén jelentjük be együttműködésünket az ActivPayroll céggel, amely világviszonylatban vezető szerepet tölt be a bérszámfejtés és a humán erőforrás szolgáltatások területén.

  E partnerségnek köszönhetően olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek a fontos magyarországi multinacionális vállalatok különleges igényeihez igazodnak.

 • 2019

  ACCELIUM

  Ez egy játékon alapuló coaching és tréning a készségek fejlesztésére. Büszkén jelenthetjük be, hogy Magyarország hivatalos Accelium Növekedési Központja lettünk. Az Accelium egy izraeli multinacionális vállalat, amely mesterséges intelligencia szoftvereket gyárt a magasabb rendű kognitív, szociális és érzelmi készségek fejlesztésére stratégiai játékok felhasználásával.

 • 2019

  Atlas Award: a díj első átadása

  Ez egy évenként átadásra kerülő díj, amelynek célja a kivételes erkölcsi értékekkel rendelkező, magyarországi székhelyű vállalkozók nyilvános elismerése. 

  Úgy hisszük, hogy az E.F.K. megközelítéssel rendelkező vezetők, akiket az etikus, fenntartható és kreatív viselkedés vezérel, egy jobb világot fognak létrehozni!

 • 2020

  Tax and Legal Explorer

  Tapasztalataink megmutatták, hogy mennyire nehéz megbízható tanácsadót találni egy idegen országban. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk a Tax and Legal Explorert, amely a világ egyik legnagyobb minősített adó- és jogi szakértői adatbázisa, a TOP 50 globális hálózat tagja. Örömmel nevezhetjük így: “Az Arany Kollekció”!

 • 2020

  A félelem megöli az elmét

  Manapság, sokkal inkább mint bármikor, legnagyobb ellenségünk a félelem. Az ismeretlen által generált félelem. A félelem megöli az elmét és befagyasztja tetteinket. A mi feladatunk az, hogy arra ösztönözzük az embereket, hogy a pozitív válaszok felé fordítsák a figyelmüket. Az oldal arra kéri Önt, hogy gyűjtse olyan vállalkozók és menedzserek pozitív történeteit, akik szembenéztek a Covid19 által okozott jelenlegi gazdasági válsággal. A történeteknek  erejük van!

 • 2020

  ITL H2PRO: Tudás, növekedés, tudatosság

  Arra jöttünk rá, hogy ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében munkatársaik és vezetőik know-how-járól is gondoskodnunk kell. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy akadémiát a személyes készségek és a szakmai ismeretek fejlesztése érdekében, amelyek az oxigént és az életet jelentik a céges szervezet számára.

 • 2020

  ITL Tudásközpont: adatok, kutatás és elemzés

  Szilárdan hiszünk a tudás megosztásában. Ezért tehát létrehoztuk az ITL Tudásközpontot, hogy  mikro- és makrogazdasági adatokat nyújtsunk a Magyarország és a külföldi beruházások közötti kétoldalú kapcsolatokról. Az ITL Tudásközpont egy értékes Befektetési útmutatót tartalmaz, valamint a Magyarországi olasz cégek adatbázisát, amely a maga nemében egyedülálló és online könnyen elérhető. 

 • 2020

  Atlas World

   A változást az ötletek megosztása generálja. Ennek érdekében úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk azoknak a vezetőknek a közösségét, akik ugyanezzel az etikus, fenntartható és kreatív megközelítéssel rendelkeznek, annak érdekében, hogy „nyomot hagyjunk az eljövendő generációk megihletésére”.

 • 2020

  ITL PAYROLL

  A bérszámfejtési ágazat emelkedő ügyfélszámának köszönhetően úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy új részleget, amelyet teljes egészében ennek a szolgáltatásnak szentelünk.

   

 • 2020

  25. évforduló

  az ITL Group elérte megalapításának első 25. évfordulóját. Ennek az eseménynek a megünneplésére úgy döntöttünk, hogy a különösen zavaros 2020. évet a fiatalítás évének tekintjük, felfrissítve az összes digitális platformunkat és az online kommunikációnkat. 

 • 2021

  Duna Expert

  2021-ben az ITL Group megszerezte a magyarországi francia ajkú befektetőkre specializálódott, a könyvelés és a bérszámfejtés területén vezető szerepet betöltő Duna Expert többségi tulajdonát.

  A Duna Expert egy dinamikus és elkötelezett szakemberekből álló csoport, amelyet a francia állampolgárságú Xavier Defaysse irányít, aki már 1993-tól Magyírországon él és több mint 25 év tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálati és a bérszámfejtési szolgáltatások területén.  

 • 2021

  The Year of Rejuvenation

  In 2021, we launched our new communications channels.

 • 2021

  Unindustria Magyarország

  2021 -ben az ITL Group hozzájárul az Unindustria magyarországi alapításához: egy interaktív cégkonzorcium, amely létrehoz egy olasz rendszert, melynek példája a Confindustria Italia. Az Unindustria Egyesület Magyarországon referenciapontként kíván működni a meglévő és leendő vállalatok számára, azzal a hajlandósággal, hogy kezdetben ugyanazon tagok igényeinek megfelelő információkat és szolgáltatásokat nyújtson.

TALÁLKOZZ A CSAPATUNKKAL!

levente lajos

Levente Lajos

LAJOS LAW FIRM Founding Partner

Láposi Andrea

ITL Payroll – International

Alessandro Farina

ITL Consulting részlegvezető

dora szeles

Dóra Szeles

ITL Audit Founding Partner

veronika lazar

Veronika Lázár

ITL Tax Advisor részlegvezető

aniko molnar

Anikó Molnár

ITL Accounting részlegvezető

szilvia schenk

Szilvia Schenk

ITL Real Estate részlegvezető

luigino bottega

Luigino Bottega

ITL Marketing részlegvezető

judit graczer

Judit Gráczer

ITL HR Solutions részlegvezető

ÜGYFELEINK

Miért pont mi?

A fő ok, amiért ügyfeleink bennünket választanak vállalkozási célkitűzéseik kezelésére, az az ITL Group összes tagjában meglévő hozzáértésben és szenvedélyben rejlik, valamint abban a képességben, hogy több szakterületet érintő módon vagyunk képesek látni a projektet és ez olyan egyedülálló tárgyalópartnerré tesz bennünket, aki minden egyedi igényt meghallgat és azokra a legmegfelelőbb megoldásokat tudja kínálni.

„Mindannyiotokról gondoskodunk, szenvedéllyel, odaadással és egy csipetnyi kreativitással.”
A. Farina

Partnereink

ITL GROUP a Médiában

Fedezze fel az ITL Group-ot a nemzetközi sajtómegjelenéseink alapján!

Back To Top