skip to Main Content

Duna Expert Duna Expert

FRANCIA SZAKÉRTELEM ÉS NEMZETKÖZI SZEMLÉLETMÓD

A Duna Expert könyvelőiroda, teljes körű szolgáltatást nyújt számviteli-adóügyi-cégmenedzsment kérdésekben, a Magyarországon letelepedett francia cégek számára.

 Megbízható pénzügyi információk

Bérszámfejtés során az információk bizalmas kezelése

Precizitás és költségcsökkentés

Az 1997 óta működő Duna Expert 2021-ben csatlakozott az ITL-csoporthoz, amelynek francia részlegeként működik.

A Duna Expert ereje egy dinamikus és elhivatott szakemberekből álló csapatban rejlik, melyet Xavier Defaÿsse francia állampolgár irányít, 1993 óta él Magyarországon, és aki több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálat és a számvitel területén.

Tax Representative Alliance

Tax Representative Alliance (TRA) egy olyan szövetség, amely a különböző országok ÁFA-szakértőiből áll: könyvelőkből, ügyvédekből és adószakértőkből, akik saját országaikban adóügyi képviselőként kezelhetik külföldi csoportok és vállalkozások ÁFA-ügyeit.  Az ITL Group 2017 óta a TRA magyarországi képviselője és büszke arra, hogy támogatást nyújt az ÁFÁ-ra vonatkozó összes kérdésben (a regisztrációtól a bevallásokig, befizetésekig stb.) egy vagy több európai országban.

Határokon átnyúló ÁFA képviseleti és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk. Mindenekelőtt, koordinálni tudjuk egy cég adószámát különböző európai országokban és azt követően a havi vagy negyedéves teljesítést is. Az Ügyfelek számára előnyös, ha csak egyetlen kapcsolattartójuk van, mi, ha azt szeretnék, tehát intézzük az Ön ÁFÁ-val kapcsolatos ügyeit más európai országokban is, a Tax Representative Alliance (“TRA”) hálózatba tartozó kollégáinkkal.

SZOLGÁLTATÁSOK

ITL PAYROLL

A Duna Expert 1997 óta elégíti ki a Magyarországon működő külföldi cégek számviteli, jelentési és bérszámfejtési igényeit.

A magyar kultúra szoros ismerete és a helyi piaci viszonyok mélyreható ismerete számos előnyt biztosít francia ajkú ügyfeleink számára.

Együtt erősebbek vagyunk! Ez a fő érv, amely motiválta a Duna Expert és az ITL Group partnerségi együttműködését. Ennek a közös munkának köszönhetően, 2021 óta minden francia ajkú ügyfél is részesülhet az ITL Group tapasztalataiból és multidiszciplináris szolgáltatásaiból.

Megújult nemzetközi tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal segítünk nektek egy személyre szabott ütemtervet készíteni, mely elkalauzol benneteket a magyar közigazgatási rendszerében.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Defaÿsse Xavier

Duna Expert Ügyvezető

Back To Top