skip to Main Content

Lajos Law Firm - Jogi partnerünk

A Lajos Ügyvédi iroda több, mint 20 éve lát el jogi képviseletet Magyarországon. A bizalmas hosszantartó kapcsolatot ápolása érdekében, az ügyvédek a szakmaiságot és a tapasztalatot nem nélkülözhetik. A Lajos Ügyvédi Iroda tagja az olasz nyelvű jogászok nemzetközi szövetségének.

Európai szinten elismert szervek:

CCIU- Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara
AMCHAM- Magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara
Berkeley Global Society
AIGLI- Olasz nyelvű jogászok nemzetközi szövetsége
UAE- Európai ügyvédek uniója

A Budapest szívében található ügyvédi iroda felkészült, tapasztalt csapatból áll, akik a magyar jog számos területén tevékenykednek, így átfogó jogi segítséget tudnak nyújtani az ügyfeleknek. Szakmánk alapja a bizalom, a törvények magasszintű ismerete és elemzése és a gyors cselekvés.

 

Kulcsszavak: Rugalmasság, Szakszerűség, Megbízhatóság

BIZALOM
A szakmai titkok irodánk falai között maradnak. A bizalom a cégünk sarokköve.

MULTILINGUAL CSAPAT
Csapatunk több nyelven beszél folyékonyan.
Közülünk sokan a külföldi tanulás és munkatapasztalatoknak köszönhetően szerezték meg a jogi terminológiát.

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TAPASZTALAT

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TAPASZTALAT
Nagy tapasztalattal rendelkezünk polgári peres eljárásokban, fúziókban és felvásárlásokban, adójogban, munkajogban, ingatlanokban, nemzeti és határokon átnyúló csődben, mezőgazdasági, büntető- és közigazgatási jogban, európai / közösségi és nemzetközi kereskedelmi jogban, nemzetközi családjogban. 2010 óta alkalmazzuk az ISO 9001 minőségi szabványt.

Rugalmasság: Köszönhetően a magyar jog különböző területein szerzett 20 éves tapasztalatunknak, alkalmazkodni tudunk az ügyfeleink igényeihez, törekszünk arra, hogy megtaláljuk azt a megoldást, amely a legelőnyösebb az ügyfél számára. Ezért fejlesztettük ki nyelvi készségeinket is illetve a nemzetközi ügyfélkör igényeit kielégítő munkához szorosan kötődő fordítóirodai szolgáltatásunkat. A távoli ügyfélazonosítás és dokumentum aláírás lehetősége további flexibilitást biztosít külföldi ügyfeleinknek.

Szakszerűség és a folyamatos képzés. Az évek során mindig is alapvetőnek tartottuk kollégáink folyamatos képzését. Ügyvédjeink posztgraduális diplomát szereztek a jog különböző területein. (LL.M) Az iroda tulajdonosa jelenleg is egy mesterkurzust végez a Californiai Berkeley Egyetemen.

Megbízhatóság és tapasztalat: Különös figyelmet fordítunk arra, hogy irodánk minden megkeresésre rövid határidőn belül reagáljon. Szeretjük a kihívásokat, a bonyolultabb ügyeket, így   nagy tapasztalatra tettünk szert komolyabb polgári peres eljárásokban, fúziók, felvásárlások, adójog, ingatlanjog, nemzeti és határokon átnyúló csődjog, agrárjog, büntetőjog, közigazgatási jog, európai/közösségi és nemzetközi kereskedelmi jog, nemzetközi családjog terén.

Dokumentumok fordításai: Fontos tudni, hogy a magyar szervek gyakran kérik a dokumentumok magyar fordítását. Az irodánk hiteles szakfordítási szolgáltatást is kínál, ezzel megtakarítva ügyfeleink számára azt az időt, melyet a fordítás előkészítése igényelne.

Többnyelvű csapat: Több nyelven folyékonyan beszélő kollégáink közül, többen dolgoztak vagy folytattak tanulmányokat külföldön. Ezek a tapasztalatok is lehetővé tették számukra a jogi terminológia elsajátítását.

Távoli dokumentum aláírás: Ügyfeleink részére elérhető a távoli aláírás és azonosítás lehetősége. A folyamat informatikai applikációkon keresztül nyújt lehetőséget dokumentumok aláírására, ellenjegyzésére, személyes jelenlétet így nem igényel. Ez gyorsaságot, rugalmasságot jelent, illetve így a közjegyzői, konzuli szolgáltatások elkerülhetővé illetve kevésbé költségesekké válnak.

A Lajos Ügyvédi Iroda állandó együttműködésben van az ITL Group többi részlegével, annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit gyorsan és hatékonyan, az üzleti élet minden területén kiszolgálhassuk.

A Lajos Ügyvédi Iroda továbbá számos aktuális jogi kérdésben publikált és publikál folyamatosan szakvéleményeket. A véleményeket olaszul a ITL Group blogunkon publikáljuk, de az online újság oldalán is megtalálhatók: Economia.hu.

Budapesti Ügyvédi Irodánkban a következőkben kaphat jogi támogatást:

Közösségi jog és nemzetközi kereskedelem

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

Soha nem próbáljuk elkerülni a legbonyolultabb eseteket, mert ezek a kihívások a szakmánk szépségei. Munkánk alapja a bizalom, amelyet felelősségünknek és profizmusunknak köszönhetően napról napra el kell nyernünk.

Kérjen konzultációt ügyvédeinktől, hogy megkezdhessük a bizalomra épülő hosszú távú együttműködést.

Ismerje meg az ITL Group jogi partnerét!

Lajos Levente

Lajos Law Firm ügyvezető

Back To Top