skip to Main Content

Lajos Law Firm Lajos Law Firm

Lajos Law Firm - Jogi partnerünk

A Lajos Ügyvédi iroda több, mint 20 éve lát el jogi képviseletet Magyarországon. A bizalmas hosszantartó kapcsolatot ápolása érdekében, az ügyvédek a szakmaiságot és a tapasztalatot nem nélkülözhetik. A Lajos Ügyvédi Iroda tagja az olasz nyelvű jogászok nemzetközi szövetségének.

Európai szinten elismert szervek:

CCIU- Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara
AMCHAM- Magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara
Berkeley Global Society
AIGLI- Olasz nyelvű jogászok nemzetközi szövetsége
UAE- Európai ügyvédek uniója

A Budapest szívében található ügyvédi iroda felkészült, tapasztalt csapatból áll, akik a magyar jog számos területén tevékenykednek, így átfogó jogi segítséget tudnak nyújtani az ügyfeleknek. Szakmánk alapja a bizalom, a törvények magasszintű ismerete és elemzése és a gyors cselekvés.

 

Kulcsszavak: Rugalmasság, Szakszerűség, Megbízhatóság

BIZALOM
A szakmai titkok irodánk falai között maradnak. A bizalom a cégünk sarokköve.

MULTILINGUAL CSAPAT
Csapatunk több nyelven beszél folyékonyan.
Közülünk sokan a külföldi tanulás és munkatapasztalatoknak köszönhetően szerezték meg a jogi terminológiát.

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TAPASZTALAT
Nagy tapasztalattal rendelkezünk polgári peres eljárásokban, fúziókban és felvásárlásokban, adójogban, munkajogban, ingatlanokban, nemzeti és határokon átnyúló csődben, mezőgazdasági, büntető- és közigazgatási jogban, európai / közösségi és nemzetközi kereskedelmi jogban, nemzetközi családjogban. 2010 óta alkalmazzuk az ISO 9001 minőségi szabványt.

Rugalmasság: Köszönhetően a magyar jog különböző területein szerzett 20 éves tapasztalatunknak, alkalmazkodni tudunk az ügyfeleink igényeihez, törekszünk arra, hogy megtaláljuk azt a megoldást, amely a legelőnyösebb az ügyfél számára. Ezért fejlesztettük ki nyelvi készségeinket is illetve a nemzetközi ügyfélkör igényeit kielégítő munkához szorosan kötődő fordítóirodai szolgáltatásunkat. A távoli ügyfélazonosítás és dokumentum aláírás lehetősége további flexibilitást biztosít külföldi ügyfeleinknek.

Szakszerűség és a folyamatos képzés. Az évek során mindig is alapvetőnek tartottuk kollégáink folyamatos képzését. Ügyvédjeink posztgraduális diplomát szereztek a jog különböző területein. (LL.M) Az iroda tulajdonosa jelenleg is egy mesterkurzust végez a Californiai Berkeley Egyetemen.

Megbízhatóság és tapasztalat: Különös figyelmet fordítunk arra, hogy irodánk minden megkeresésre rövid határidőn belül reagáljon. Szeretjük a kihívásokat, a bonyolultabb ügyeket, így   nagy tapasztalatra tettünk szert komolyabb polgári peres eljárásokban, fúziók, felvásárlások, adójog, ingatlanjog, nemzeti és határokon átnyúló csődjog, agrárjog, büntetőjog, közigazgatási jog, európai/közösségi és nemzetközi kereskedelmi jog, nemzetközi családjog terén.

Dokumentumok fordításai:

Fontos tudni, hogy a magyar szervek gyakran kérik a dokumentumok magyar fordítását. Az irodánk hiteles szakfordítási szolgáltatást is kínál, ezzel megtakarítva ügyfeleink számára azt az időt, melyet a fordítás előkészítése igényelne.

Többnyelvű csapat:

Több nyelven folyékonyan beszélő kollégáink közül, többen dolgoztak vagy folytattak tanulmányokat külföldön. Ezek a tapasztalatok is lehetővé tették számukra a jogi terminológia elsajátítását.

Távoli dokumentum aláírás:

Ügyfeleink részére elérhető a távoli aláírás és azonosítás lehetősége. A folyamat informatikai applikációkon keresztül nyújt lehetőséget dokumentumok aláírására, ellenjegyzésére, személyes jelenlétet így nem igényel. Ez gyorsaságot, rugalmasságot jelent, illetve így a közjegyzői, konzuli szolgáltatások elkerülhetővé illetve kevésbé költségesekké válnak.

A Lajos Ügyvédi Iroda állandó együttműködésben van az ITL Group többi részlegével, annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit gyorsan és hatékonyan, az üzleti élet minden területén kiszolgálhassuk.

A Lajos Ügyvédi Iroda továbbá számos aktuális jogi kérdésben publikált és publikál folyamatosan szakvéleményeket. A véleményeket olaszul a ITL Group blogunkon publikáljuk, de az online újság oldalán is megtalálhatók: Economia.hu.

Budapesti Ügyvédi Irodánkban a következőkben kaphat jogi támogatást:

Társaság alapítás és módosítás Magyarországon

M&A Tranzakciók Magyarországon

Mezőgazdasági földvásárlások Magyarországon

Fizetésképtelenség és követelés behajtás

Választottbírósági eljárás

Munkajog és csoportos létszámcsökkentések

Komplex ingatlanjogi szolgáltatások, adásvételek

Adóügyi szabályozás és adójog

Házasság felbontás, válás Magyarországon

Házasság felbontás, válás Magyarországon

Közösségi jog és nemzetközi kereskedelem

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

Soha nem próbáljuk elkerülni a legbonyolultabb eseteket, mert ezek a kihívások a szakmánk szépségei. Munkánk alapja a bizalom, amelyet felelősségünknek és profizmusunknak köszönhetően napról napra el kell nyernünk.

Kérjen konzultációt ügyvédeinktől, hogy megkezdhessük a bizalomra épülő hosszú távú együttműködést.

Ismerje meg az ITL Group jogi partnerét!

Lajos Levente

Lajos Law Firm ügyvezető

Back To Top