skip to Main Content

ITL Payroll – CAFETERIA, BÉREZÉS ÉS JUTTATÁSOK ITL Payroll - CAFETERIA, BÉREZÉS ÉS JUTTATÁSOK

CAFETERIA, BÉREZÉS ÉS JUTTATÁSOK

A széleskörű ügyféligények kielégítése érdekében portfóliónk olyan kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például a HR-adminisztráció, valamint a cafeteria és a jutalmak adminisztrációja, továbbá a fizetések átutalása.

Juttatások és jutalmak kalkulációja a megadott csomagok alapján, mint például egészség- vagy életbiztosítás, nyugdíjmegtakarítások, távollét alatti jogosultságok meghatározása.

Amellett, hogy alapos személyügyi és munkajogi tudással rendelkezünk, biztosítjuk a különböző rendeletek és kormányhatározatok végrehajtását és szakszerű adminisztrálását a jogszabályi követelményekkel összhangban, ebben segítségünkre van a Lajos Ügyvédi Iroda.

E feladatot kellő titoktartás mellett és hatékonyan végezzük, és ráadásul munkajogi- és adótanácsadást nyújtunk, továbbá rendszeres hírlevél formájában tájékoztatjuk ügyfeleinket a bérszámfejtéssel kapcsolatos jogszabályi változásokról.

Kiemelkedő jogi és szakmai tudással rendelkező tanácsadóink több területen is rendelkeznek ismeretekkel és tapasztalattal. 

Az ITL Payrollnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat kínáljunk az átlátható személyügyi-adminisztráció, az effektív bérszámfejtés és a folyamatos bérköltség optimalizálás érdekében.

Ezen túlmenően munkánkba bármikor be tudjuk vonni az ITL Group más szakembereit is, mint például az ITL HR Solutionst, az ITL Accountingot, valamint a Lajos Ügyvédi Irodát.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Bartók Szandra

ITL Payroll Részlegvezető

Back To Top