skip to Main Content

ITL AUDIT - Audit partnerünk

Szakmaiság

Tapasztalt, megbízható szakértők

Ügyfélközpontúság

Az ITL Audit 2010-ben alakult Szeles Dóra könyvvizsgálóval való együttműködésünk  eredményeként. Szeles Dóra  2001 óta dolgozik a könyvvizsgálat, könyvelés, valamint adó- és egyéb gazdasági, pénzügyi tanácsadás területén. Munkája során számos nemzetközi vállalatnál szerzett széleskörű gyakorlati tapasztalatot és nyert betekintést a nemzetközi cégek működésébe.  A könyvvizsgálói feladatok ellátása mellett szakmai támogatást nyújtott a cégek működése során felmerülő problémák  megoldása, illetve megelőzése, valamint innovatív megoldások kidolgozása terén.

 

Könyvvizsgálói szemléletünk és tevékenységünk középpontjában nem pusztán a könyvvizsgálatra vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés, hanem ügyfeleink következetes támogatása áll a velük való folyamatos együttműködés és átlátható kommunikáció útján. Az ügyfélközpontú kommunikáció biztosítása érdekében mind telefonon, mind elektronikus úton ügyfeleink rendelkezésére állunk.

 

Mivel az üzleti világban leginkább a számszaki mutatókon keresztül értékelhető egy vállalkozás működése, annak nyereséges, vagy veszteséges módja,  ezért kiemelkedő fontosságú a számok hatékonyan elemzése, melynek segítségével a lehetséges problémák időben felfedezhetők, illetve prognosztizálhatók, továbbá megelőzésükre új megoldási lehetőségek dolgozhatók ki. Könyvvizsgálati munkánk során egyaránt fókuszálunk a gazdasági, számviteli és adózási lehetőségek kiaknázására, valamint az ezekből adódó kockázatok elkerülésére. Kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk annak, hogy mind tudásunk, mind az általunk alkalmazott könyvvizsgálati módszerek és eszközök naprakészek és hatékonyak legyenek

 

Fentiek alapján a megfelelő és minőségi könyvvizsgálat fontos garancia a vállalkozás fejlődésének ellenőrzése, valamint a pénzügyi kimutatások optimális elkészítése és elemzése területén.

Szolgáltatásaink:

Az ITL Group világába belépve az ITL Audit szolgáltatásain túl ügyfeleink megfelelő partnert találnak az üzleti tevékenységük adminisztrációját teljes körben lefedő további szolgáltatásokra is az üzleti tanácsadástól kezdve a könyvelési tanácsadáson, az adótanácsadáson át a jogi tanácsadásig át.

A hatékony együttműködés alapja minden bizonnyal a kommunikáció, ezért szakembereink mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Minden egyes kérdésnek megvan a maga értéke, története és forrása. A jó könyvvizsgáló feladata, hogy a számokból az összes hasznos információt kinyerje, hogy megelőzze a problémákat és felfedezze az új lehetőségeket.

Az ITL Audittal az ügyfelek nyugodtan alhatnak: cégük jó kezekben van. Egy nemzetközi módszerekkel végzett alapos könyvvizsgálat garantálja a mérleg hitelességét a beszállítók és az ügyfelek felé.
Európában vagyunk, a szabályok közösek, ne becsüljük alá az ezzel járó feladatokat! A transzferárak normatívái különösen szigorúak, mi elkészítjük az Önök számára szükséges dokumentációkat és belső szabályzatokat.

Ismerje meg partnerünket!

Szeles Dóra

ITL Audit Founding Partner

Back To Top