skip to Main Content

ITL AUDIT ITL AUDIT

ITL AUDIT

Szakmaiság

Tapasztalt, megbízható szakértők

Ügyfélközpontúság

Az ITL Audit 2010-ben született Szeles Dóra könyvvizsgálóval való együttműködésünkből, aki számos más nemzetközi vállalatnál szerzett tapasztalatot.

Könyvvizsgálói szemléletünk Magyarországon túlmutat a könyvvizsgálati jogszabályoknak való egyszerű megfelelésen. Számunkra ugyanis alapvető fontosságú, hogy átlátható és következetes módon együttműködjünk és támogassuk az ügyfeleket.

Az üzleti világban a számok határozzák meg, hogy az üzleti tevékenység jól megy-e vagy sem. Ezért olyan fontos, hogy hatékonyan elemezzük őket, és megvizsgáljuk jellemzőiket.

Ha a számokat nem elemzik hatékonyan, az veszélyeztetheti az adatok hitelességét, ami hibákat eredményezhet. Ezért a magyarországi könyvvizsgálati folyamat alapvető lépés a vállalat fejlődésének ellenőrzése, valamint a pénzügyi kimutatások optimális elkészítése és elemzése érdekében.

Szolgáltatások:

Az ITL Group világába belépve lehetősége nyílik arra, hogy az üzleti tanácsadástól a számviteli tanácsadáson, az adótanácsadáson és a jogi tanácsadáson át a jogszabályokkal kapcsolatos szempontokig válasszon az esetlegesen felmerülő problémák elkerülése, a működési, üzleti és adózási kockázatok kezelése és a vonatkozó lehetőségek feltárása érdekében.

A hatékony együttműködés alapja minden bizonnyal a kommunikáció, ezért szakembereink mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Minden egyes kérdésnek megvan a maga értéke, története és forrása. A jó könyvvizsgáló feladata, hogy a számokból az összes hasznos információt kinyerje, hogy megelőzze a problémákat és felfedezze az új lehetőségeket.

Az ITL Audittal az ügyfelek nyugodtan alhatnak: cégük jó kezekben van. Egy nemzetközi módszerekkel végzett alapos könyvvizsgálat garantálja a mérleg hitelességét a beszállítók és az ügyfelek felé.
Európában vagyunk, a szabályok közösek, ne becsüljük alá az ezzel járó feladatokat! A transzferárak normatívái különösen szigorúak, mi elkészítjük az Önök számára szükséges dokumentációkat és belső szabályzatokat.

Ismerje meg partnerünket!

Szeles Dóra

ITL Audit Founding Partner

Back To Top