skip to Main Content

ITL Study Center ITL Study Center

ITL STUDY CENTER: Adatok, kutatás és elemzés

Az ITL TUDÁSKÖZPONT a magyar cégek makrogazdasági adatait elemzi, és mivel szilárdan hiszünk a TUDÁSMEGOSZTÁS fontosságában, <link a Kik vagyunk oldalhoz>, örömmel osztjuk meg kutatásainkat a Budapesten vagy egész Magyarország területén befektetni kívánó vállalkozói közösségekkel.    

Az ITL TUDÁSKÖZPONT tartalmazza az értékes befektetési útmutatót és a magyarországi olasz cégek adatbázisát, amely a maga nemében egyedülálló és online könnyen elérhető.

A magyarországi olasz cégek adatbázisa

2010-ben létrehoztunk egy olyan adatbázist, amely tartalmazza a magyar területen tevékenykedő összes olasz céget, azzal a céllal, hogy bővítsük olvasóink ismereteit az országban zajló olasz beruházások állapotáról és ágazatairól.

Azóta havonta frissítjük a magyarországi olasz cégek adatbázisát, hogy egyetlen kattintással megismerhető legyen az összes olasz befektetés, amely jelenleg aktív az országban.

 Magyarország 2014: befektetési útmutató

2014-ben közzétettünk egy befektetési útmutatót „Magyarország 2014: befektetési útmutató” címmel, amely áttekintést nyújtott a társadalmi-politikai légkörről és a magyar adórendszerről.  

Az ország befektetési célpontként történő népszerűsítésének ez az új módja, egyszerű és világos üzenettel és egy kis érzelmi töltettel akkora sikert és hírnevet hozott, hogy a jogait megkapta a HIPA (Magyar Beruházási Ügynökség) annak érdekében, hogy reklámozza és terjessze külföldön a magyarországi befektetések előnyeit. 

E nagyszerű eredményt követően elkezdtük közzétenni a negyedéves jelentéseket az ingatlan szektorról azzal a céllal, hogy megkönnyítsük a tudatos döntéseket és ezért létrehoztuk az Economia.hu elnevezésű weboldalunk folyamatosan megjelenő hírlevelét, hogy naprakész tájékoztatást tudjunk nyújtani az olasz üzletemberek részére Magyarországról, mint befektetési célpontról.     

Ezek a döntő események és tényezők alapozták meg az ITL Tudásközpontot, amelyet 2020-ban indítottunk el, és amelyről úgy hisszük, hogy igazán összhangban van a 25 évvel ezelőtti szlogenünkkel: „ha előre akarod látni a jövőt, meg kell értened a jelent”.

És továbbra is előre nézünk, félelem nélkül.

ITL-STUDY-CENTER_ORO
Back To Top