skip to Main Content

Atlas World Atlas World

Etikusság

Fenntarthatóság

Kreativitás

Alapvetésünk/Hitvallásunk az E.S.C (etikusság, fenntarthatóság és kreativitás) megközelítésen alapul, amelyek minél szélesebb körben való terjesztését misszióknak tekintjük. 

E cél megvalósításának érdekében, egy olyan vezetői grémium létrehozására törekszünk, amelynek tagjai olyan lépéseket dolgoznak ki, amellyel egy még jobb társadalom érhető el. 

A közösségünkhöz való csatlakozás katalizátorként szolgál a változások előidézéséhez és a világunkon hagyott pozitív lábnyomának közvetítőévé válik. Hisszük, hogy a változás különösen akkor történik, amikor képesek vagyunk megosztani ötleteinket és képesek vagyunk megteremteni a megfelelő teret ehhez. Közösségünkön keresztül olyan vállalkozókkal találkozhatunk, akik osztoznak ebben a hitvallásunkban. 

A közösségünkhöz való csatlakozás által, olyan vezetők között találhatja magát, akik közösen tesznek egy jobb világ megvalósulásának érdekében. 2019-ben került átadásra az első Atlas-díj, amellyel olyan Magyarországon tevékenykedő vállalkozókat díjazunk, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak az alapvetésünk, az E.S.C. megközelítés megvalósításában. 

Az Atlas World, az E.S.C. közösségünk a tagok tettei által fog növekedni.

Csatlakozzon a közösségünkhöz ezzel pozitív hatást elérve!

„Olasz vállalkozó vagyok, aki közel 30 éve él és dolgozik Magyarországon. Egy olyan olasz családból származom, amelyben a vállalkozói hagyomány két évszázadra tekint vissza. Itt tanultam meg, hogy a vállalkozóknak erkölcsi kötelezettségeik vannak az elődeik és a jövő generációinak irányában egy jobb világ felépítése érdekében. “

A. Farina

Back To Top