skip to Main Content

Ingatlanértékelés Ingatlanértékelés

Ingatlanértékbecslés: miért kérje az ingatlan értékelését

Biztos abban, hogy a megfelelő árat fizeti? A magyar ingatlanpiacon szerzett több mint 25 éves tapasztalatainknak köszönhetően segíthetünk Önnek választ adni erre a kérdésre.

Egy ingatlan piaci értékének ismerete elengedhetetlen információ a vételhez, eladáshoz vagy bérléshez, különösen Magyarországon, ahol az ingatlanpiac nagyon gyorsan változik.

Amikor budapesti ingatlan értékelésekről beszélünk, vannak olyanok, akik egyszerűen árajánlatot tesznek egy ingatlanra az alapjellemzőiből kiindulva. Annak kiderítéséhez, hogy valóban érdemes-e megszerezni, olyan emberre kell támaszkodni, aki szakértő az ingatlanokkal kapcsolatos műveletek adózási és jogi hátterében is.

Tanácsadóink a magyar adózás terén szerzett ismereteiknek köszönhetően, szakmai hozzértésükkel és átláthatóságukkal 360 °-os elemzést tudnak nyújtani Önnek, hogy befektetéseit életszerűbbé tehessék a számok és a megtérülések szempontjából.

Ha meg szeretné tudni, hogyan működnek az ingatlanértékelések Magyarországon, az ITL Real Estate-nél bármilyen hasznos információt meg tudunk adni az Ön befektetéséhez.

Célunk ugyanis az, hogy Ügyfeleink megértsék és mérlegeljék az előnyöket és hátrányokat, mielőtt a beruházást megtennék vagy sem.

Ingatlan értékelés: tudja meg, hogyan működik 

 Az ingatlan értékelés elvégzése egy kicsit olyan, mint egy röntgenvizsgálat, amelynek során mindent részletesen értékelhet és láthat. Az ITL Real Estate az ingatlan részletes elemzésén keresztül képes az Ön számára megadni azokat az elemeket és információkat, amelyekre szükség van a tudatos és mindenekelőtt eredményes választáshoz.

Az ingatlan befektetéséiről lépésről lépésre gondoskodunk, az ágazatban szerzett több mint 25 éves tapasztalatunkra és szenvedélyünkre támaszkodva.

A budapesti ingatlanértékbecslési szolgáltatásunk négy alapvető szakaszból tevődik össze:

  • Tulajdonelemzés (külső és belső jellemzők)
  • Fizikai ellenőrzés
  • Az ingatlan karbantartási állapotának és állagmegóvásának értékelése
  • Az építészeti és a telekkönyvi szabályszerűség ellenőrzése 

Szert tenni ezekre az információkra olyan, mint szerezni egy mesterkulcsot a tudatos és a piaci trendeknek megfelelő befektetéshez.

Ügyvédeink és adótanácsadóink tapasztalatának köszönhetően végig tudjuk vezetni Önt a tranzakció zökkenőmentes folyamatán, elemezve a tervezett befektetés valós megtérülését.

Tanácsadóként egyetlen érdekünk az, hogy az ingatlanokra vonatkozóan a legfrissebb tájékoztatást nyújtsuk, és hosszú időre szóló, értékes kapcsolatot alakítsunk ki Önnel.

A lakossági és a kereskedelmi szolgáltatások piacának mély és szerteágazó ismeretére számíthat, amellyel eligazítjuk Önt a magyar ingatlanok forgatókönyvében.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Schenk Szilvia

ITL Real Estate Részlegvezető

Back To Top