skip to Main Content

Ingatlanközvetítés Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés Magyarország | Eladó és kiadó ingatlanok Magyarországon

Elmondja nekünk, hogy mire van szüksége és mi megtaláljuk a tökéletes megoldást az Ön számára. Ingatlanközvetítőként jutalékot kérünk az ingatlan értékéből.

Ha ingatlanközvetítőhöz fordul, aki minden hasznos információt megad Önnek, akkor ez lehetőséget ad arra, hogy megalapozott döntéseket hozzon az Ön által tervezett befektetési célra vonatkozóan összegyűjtött információk alapján.

Amikor a magyarországi ingatlanközvetítésről beszélünk, azokra kell támaszkodnia, akik semlegességgel és átláthatósággal segíthetnek Önnek az ingatlan megvásárlásában, eladásában vagy bérbeadásában, ellátva Önt az összes hasznos adattal a lehetőségeket generáló üzletkötések lebonyolításához.

Az ITL Real Estate munkája éppen ezen az elven alapul. Egy szakértőkből álló csapatot bocsátunk az Ön rendelkezésére, akik útmutatást nyújtanak befektetéseinek megismerésében és az Ön igényeinek megfelelő, valódi eredmények biztosításában.

Bármely helytálló ingatlanközvetítési művelethez mélyrehatóan kell tanulmányozni az ingatlanokat: ehhez olyan hasznos információkat nyújtunk Önnek, amelyek segítenek jobban megérteni a magyar ingatlanpiac működését.

Ügyvédeink és adótanácsadóink tapasztalatának köszönhetően végig tudjuk vezetni Önt a tranzakció zökkenőmentes folyamatán, elemezve a tervezett befektetés valós megtérülését.

Tanácsadóként egyetlen érdekünk az, hogy az ingatlanokra vonatkozóan a legfrissebb tájékoztatást nyújtsuk, és hosszú időre szóló, értékes kapcsolatot alakítsunk ki Önnel.

A lakossági és a kereskedelmi szolgáltatások piacának mély és szerteágazó ismeretére számíthat, amellyel eligazítjuk Önt a magyar ingatlanok forgatókönyvében.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Schenk Szilvia

ITL Real Estate Részlegvezető

Back To Top