skip to Main Content

Ismerje meg csapatunkat Ismerje meg csapatunkat

Jelenleg az ITL Group, egyablakos szolgáltatást nyújtó cégként, több, mint 75 szakemberrel rendelkezik, akik 9 üzleti részlegben tevékenykednek. Csapatunk szakértő tagjai, akik kompetensek saját szakterületükön és hozzá vannak szokva a több szakterületet érintő megközelítéshez, az Ügyfél számára etikus, magas színvonalú és 360°-os szolgáltatást nyújtanak.

Barbara Acs

Ács Barbara

ITL GROUP

1973-ban született Budapesten és 2001-ben diplomázott a Berzsenyi Dániel Főiskolán Szombathelyen, Művelődésszervező szakon, PR és Non Profit szakiránnyal. Első munkahelye az egyik legnagyobb Magyarországon jelenlévő energetikai és szállítmányozási szektorban működő olasz cég volt, ahol éveken át a belső képzéssel és rendezvényszervezéssel foglalkozott. Az ITL Group Kft. 2002-ben alapította a Kopernikusz Innovációs Egyesületet, melynek alelnöke lett. Az egyesület fő célja a felnőttképzéssel és az EU-s pályázati lehetőségekkel segíteni a KKV-ket. Vezetésével ez a tevékenység annyit fejlődött, hogy beépült az ITL Group-ba és létrejött az ITL EU Finance részleg. A számos EU-s projekt végrehajtásának irányítása során, amiknek fő témája a szakképzés és az egyenjogúság volt, a web és közösségi média marketing területén is sok tapasztalatot gyűjtött.

Eva Andics

Andics Éva

Lajos Law Firm

2004-ben végzett a Soproni Egyetemen. 2015 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál front office menedzserként, aminek keretében fő feladatai közé tartozik az iroda mindennapi adminisztratív ügyeinek ellátása, az elektronikus jogi eljárások teljes ügyintézése (bírósági beadványok, cégmódosítás, fizetési meghagyás, jogügyletek biztonsága stb.). Olasz és angol nyelven beszél.

Szandra Bartok

Bartók Szandra

ITL PAYROLL

Bartók Szandra a Szegedi Tudományegyetem Jogi Karának Munkaügyi Kapcsolatok szakán végzett. A diploma megszerzését követően nagyvállalati kultúrával rendelkező társaságoknál szerzett tapasztalatot. Tanácsadási területei közé tartozik a céges munkaügyi megfelelés vizsgálata, bérszámfejtési folyamatok teljes körű integrációja, vállalati kompenzációs stratégiák kialakítása. 2018 óta erősíti az ITL Group csapatát, angol nyelven végzi munkáját. 

Balint Bartos

Bartos Bálint

Lajos Law Firm

2009-től vesz részt a Lajos Ügyvédi Társulás munkájában, szakterülete az adójog, ingatlanjog, cégjog, munkajog. Lendületessége, dinamizmusa, szakmai felkészültsége miatt kedvelik az ügyfelek. 2007-ben diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és 2011-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát. 2014-ben végezte el az adójogi szakjogász képzést. 2018-ban végezte el az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Nemzetközi és európai adójogi mesterjogász angol nyelvű szakirányú továbbképzést (LL.M. Master of International and European Tax Law). Angol és olasz felsőfokú nyelvtudással áll az iroda ügyfeleinek rendelkezésére.

Kinga Margoczi

Berta-Margóczi Kinga

ITL ACCOUNTING

1990-ben született Miskolcon. A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte meg diplomáját Nemzetközi Gazdálkodás szakon 2013-ban. 
2017-ben végezte el a Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzést.
2018 januárjában csatlakozott az ITL Group csapatához, mint könyvelő. Magyar és angol nyelven beszél.

Andrea-bihari

Bihari Andrea

Lajos Law Firm

2002-ben végzett a PPKE olasz-szociológia szakán. 2020 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál Az iroda egyre növekvő igényeiből adódóan jelenleg az irodában ügyfélmenedzserként dolgozik, amely elsősorban az új és meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartást, árajánlat készítését, az iroda tevékenységével kapcsolatos tájékoztatást, valamint a számlázást és egyéb pénzügyi feladatokat takarja. Olasz felsőfokú nyelvtudással rendelkezik, ezen a nyelven fordítási munkákat is végez.

Zsuzsanna Bor

Bor Zsuzsanna

ITL Accounting

Budapesten született, 2002-ben érettségizett a Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában, 2003-ban pénzügyi-számviteli ügyintézői szakképesítést szerzett, majd a kötelező szakmai gyakorlatot követően 2009-ben vállalkozási szakon mérlegképes könyvelői szakképesítésre tett szert. 2010 májusától az ITL Group csapatát erősítve kamatoztatja szakmai tapasztalatát. 2014.októbere óta regisztrált kamarai tag. 2021 decemberében megkezdte az adótanácsadói tanfolyamot. Magyarul, középszinten németül beszél.

Luigino Bottega

Bottega Luigino

ITL MARKETING

1967-ben született Olaszországban, 1984-ben megalapította a saját kommunikációs cégét, amely innovatív megoldásokat fejlesztett ki a reklámozásban és online közösségekben. 2000-ben költözött Budapestre és megalapította a saját rendezvényszervező cégét, majd 2003-tól részt vett az ITL Group Marketing részlegének megszületésében. A marketing részleg vezetőjeként számos sikeres projektet irányított, mint az Economia.hu online magazin létrehozása és az évenként megrendezésre kerülő Budapest Business Party. Létrehozója az első olaszországi web közösségeknek, többször elnyerte az olasz gazdasági napilap “IlSole 24Ore” által alapított és a web Oscar díjának nevezett “Il Premio WWW” díjat.

Hedvig Burger

Burger Hedvig

ITL Accounting

1998-ban szerezte meg az érettségit, majd ezt követően elsajátította a könyvelés alapjait. 2007-ben elvégezte a mérlegképes könyvelői továbbképzést. 2008-ban megszerezte a társadalombiztosítási ügyintéző szakmát, majd ezen a vonalon tovább haladva 2013-ban elvégezte a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képesítést. 2015-ben az adózási ismereteit továbbfejlesztve, adótanácsadó képesítéssel lett gazdagabb. 2017-ben szakképesítés-ráépülés formában az IFRS mérlegképes könyvelő végzettséget is megszerezte. 1998 óta dolgozik a számviteli szakmában könyvelőként. Ez idő alatt az üzleti élet jó pár területét megismerte. Az ITL csapatát 2014 óta erősíti, mint könyvelő. Jelenleg olaszul tanul.

Zita Cziraki

Cziráki Zita

ITL Accounting

Szekszárdon a Garay János Gimnáziumban szerzett érettségit követően az ELTE Bölcsészettudományi Karán olasz szakon diplomázott. Korábban vendéglátóipari és kereskedelmi tapasztalatot szerzett. 2014 óta az ITL munkatársa, 2017 óta key account managerként dolgozik. Magyar, olasz, angol és német nyelven beszél.

Defaÿsse Xavier

Duna Expert

A több mint 28 éves magyarországi szakmai tapasztalattal rendelkező Xavier Defaÿsse mélyen megérti az itt befektetni kívánó európai cégek problémáit. Több mint 20 éve a Duna Expert ügyvezetőjeként, Xavier sajátos ismeretekkel rendelkezik a helyi adózás, a magyar könyvelés, pénzügyi csoportok jelentése és az IFRS átállás területén. Korábban a PwC-vel különböző auditokat és átvilágítást koordinált Franciaországban 1987-1993 között, és Magyarországon 1993-tól 2000-ig. Egy magyarországi nagy belga kiskereskedelmi csoport ellenőrző ügyvezetőjeként ő volt a felelős a belső ellenőrzési osztály felállításáért és a havi jelentések nyomon követéséért, beleértve a korrekciós intézkedések végrehajtását.

Farina Alessandro

ITL Group

1967-ben született Veronában, Olaszországban, diplomáját a Veronai Egyetem Gazdasági és Kereskedelmi szakán, Nemzetközi Gazdaságpolitika szakiránnyal szerezte. 1992-ben Magyarországra költözött, itt egy jól ismert angol tanácsadó cégnél kezdte meg szakmai karrierjét külföldi befektetők támogatásával, ahol 2 év után partner lett.
1995-ben megalapította az ITL Group Kft.-t, a “one stop-shop” tanácsadó céget, ahol nagyszámú magyarországi befektetéshez asszisztált.
Különböző szervezetek, intézmények, bankok, egyetemek, újságok gyakran kérik fel, hogy tartson előadást tapasztalatairól vagy az olasz – magyar kapcsolatokról. Az olaszon kívül folyékonyan beszél angolul, németül és magyarul. Aktívan részt vesz számos Klub és Egyesület életében.
A Rotary Internationaltől “Paul Harris Fellow” díjat kapott, az olasz – magyar gazdasági kapcsolatok ápolásáért tett tevékenységeiért pedig megkapta az egyik legmagasabb olasz állami kitüntetést, „Ufficiale”, az Olasz Köztársaságtól.

Andrea-molnarne-farkas

Farkas Andrea Molnárné

ITL Accounting

Siófokon született, 2018-ban szerzett mérlegképes könyvelő képesítést a Pallas70 Oktatási Központnál.
2019. októberétől az ITL Group Kft.-nél dolgozik könyvelő asszisztensként.

Farkas Bettina

ITL Accounting

1997-ben születtem Tatabányán, Magyarországon. 2018-ban végeztem el a Pénzügyi- Számviteli Ügyintéző képzést a Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskolában. Az első szakmámmal kapcsolatos munkahelyi pozíciómat 2019 áprilisában kaptam meg egy autóipari cégnél, ahol először Pénzügyi Asszisztens, majd később Junior Könyvelő lehettem. Az itt töltött idő alatt jelentkeztem a Perfekt Zrt-hez továbbtanulás szempontjából, ahol jelenleg is a Mérlegképes Könyvelői képzésem töltöm.

Fazakas Adél

Duna Expert

Marosvásárhelyen született. Mérlegképes könyvelői képesítését 2010-ben-ben a SALDO Zrt.-nél szerzete. Mérlegképes könyvelőként tagja a Duna Expert csaptatának. A magyar mellett angol nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Krisztian Forgony

Forgony Krisztián

ITL ACCOUNTING

1975-ben született Magyarországon. Az Eszterházy Károly Egyetemen szerzett szociálpedagógus diplomát, majd 2008-ban pályáját a számvitel irányába módosította. Mérlegképes könyvelő vállalkozási és 2020-tól IFRS regisztrációval. 2016 -tól az ITL Accounting tagja. Olasz nyelvi tudását az ügyfelekkel való kommunikációban hasznosítja.

Judit Balogh

Gombóczné Balogh Judit

Duna Expert

Mérlegképes könyvelői képesítését 2001-ben a Saldo Zrt.-nél szerezte, 2004 óta regisztrált mérlegképes könyvelő. Munkája során kis-, közép- és nagyvállalkozások teljeskörű könyvelését végzi. A magyar mellett angol és francia nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel. Közel 10 éve a Duna Expert csapatának tagja.

Judit Graczer

Gráczer Judit

ITL HR Solutions

Magyarországon született, emberi erőforrás menedzsment szakon diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen, majd folytatta tanulmányait a Szegedi Egyetemen, ahol munkajogi és munkaügyi kapcsolatok szakterületen szerezte meg a második diplomáját. Első munkahelye Olaszország legnagyobb tejipari részvénytársaságának magyarországi leányvállalatánál volt, ahol előbb hivatalos tolmács, majd személyügyi vezető munkakörben 10 évet dolgozott. Azt követően más multinacionális vállalatoknál, dán, amerikai, holland elektronikai és gépgyártó cégeknél töltött be HR Manager pozíciót. Az ITL Group csapatához 2014-ben csatakozott, majd nem sokkal utána, 20 éves szakmai és vezetői tapasztalatával az ITL HR Solutions divízió vezetője lett. Bérszámfejtési és társadalombiztosítási specialista, okleveles belső auditor, business és management coach, okleveles olasz tolmács és tárgyalási szinten beszél angolul.

Gyöngyösi_Ildikó- ITL Group

Gyöngyösi Ildikó

ITL ACCOUNTING

Budapesten születtem 1972-ben. Az ITL Group Kft könyvelői csapatát 2014.év óta erősítem. A Mérlegképes könyvelői végzettségem megszerzését követően mindig is a könyvelői szakmában dolgoztam. Az ITL Group Kft támogatásával tovább fejlesztettem a tudásomat, így elvégeztem az Adótanácsadói, valamint az IFRS mérlegképes könyvelői tanfolyamot. Az ott szerzett tudásommal igyekszem a munkámat minél pontosabban, szakszerűbben végezni.

Horváth Réka

Duna Expert

1976-ban született Budapesten. 1994-ben a középiskolában szerzett képesített könyvelői, majd 2004-ben a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál mérlegképes könyvelői képesítést. 2006 óta regisztrált mérlegképes könyvelőként tagja a Dunaexpert csaptatának, több mint 20 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezik. A magyar mellett angol nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Judit Ivancsika

Ivanicska Judit

ITL Accounting

1961-ben született Budapesten. Mérlegképes könyvelői végzettségét 1997-ben szerezte vállalkozási szakon.30 éve dolgozik a számvitel területén. 2016-tól az ITL Group számviteli csapatának tagja. Magyarul beszél.

 

Mariann Kapeller

Kapeller Mariann

Duna Expert

Középfokú iskolai végzetséggel rendelkezik. Munkakör betöltéséhez szükséges szakmai végzettségeit tanfolyami keretek között szerezte meg – felsőfokú munkaügy, középfokú társadalombiztosítási ügyintéző. 1993 óta vállalkozás keretében végzi a teljeskörű bér-munkaügyi-társadalombiztosítási feladatokat.

Erika Kis

Kis Erika

ITL GROUP

Budapesten született, diplomáját az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerezte magyar-olasz szakon.
Olasz tulajdonú cégeknél dolgozott 10 éven keresztül, majd az így szerzett szakmai tapasztalatát 1999 nyarától az ITL Group csapatát erősítve kamatoztatja, mint key account. Magyar és olasz nyelven beszél.

Katalin Kiss

Kiss Katalin

ITL Accounting

Budapesten született, könyvelést tanult. 2001-ben szerezte meg a mérlegképes könyvelői képesítést. 2016-ban adótanácsadói, 2020-ban pedig IFRS könyvelő szakképesítést szerzett. Több mint 15 év könyvelői szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az ITL Group csapatához 2013-ban csatlakozott. Magyarul beszél.

Adrienn-klaab

Klaáb Adrienn

ITL GROUP

Magyarországon született, első diplomáját az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerezte magyar-olasz szakon. 2005-ben szerezte meg másoddiplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán. 2 éves kereskedelmi tapasztalatot követően 11 évig dolgozott különböző vállalatirányítási pozíciókban, az ingatlanbefektetési és a szállodaipari szektorban. 2019 nyarán csatlakozott az ITL Grouphoz mint key account. Magyar, olasz és angol nyelven beszél.

Julia_Koncz

Koncz Julia

ITL Payroll

Júlia Budapesten született, OKJ-s társadalombíztosítási ügyintéző oklevelet szerzett 1999-ben, német tulajdonú nemzetközi könyvelő irodánál dolgozott 17 évet bérszámfejtőként.
Az ITL Group csapatához csatlakozott 2018. októberében.
Német nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

Levente Lajos

Lajos Levente

Lajos Law Firm

A Lajos Ügyvédi Iroda Ügyvédi Társulás vezető ügyvédje 1997-ben kezdte pályafutását Veszprém főterén lévő elegáns polgári hangulatú ügyvédi irodájában. Azóta csaknem 20 év telt el, de a lendület és az energia, amellyel beleveti magát minden új jogesetbe, töretlen.  Az iroda fő profilja mindig is az olasz nyelvterületre irányult korábbi családi kötődések miatt. A fiatal ügyvéd 2007-ben Budapest szívében nyitott irodát, amely hamarosan egy ügyvédi társulássá nőtte ki magát, ahol a meghatározó trend a dinamizmus, és a professzionális hozzáállás.1993-ban az USA Knoxville, Tennessee Egyetem jogi karán tanult bankjogot és társasági jogot, 1994-ben végezte el a Jogtudományi Kart a Janus Pannonius Pécsi Tudományegyetemen. Ezt követően a milánói Giordano dell’Amore Alapítvány kereti között szerzett Master diplomát a bank és pénzügy területén. Ügyvédi szakvizsgáját 1997-ben tette le, majd ezt követően a King’s College London European Union Law posztgraduális képzésén szerzett diplomát 2012-ben. 2014 évben a Pécsi Egyetem fizetésképtelenségi szakjogászi képzésén végzett, majd 2015-ben a University of London keretei között szerzett diplomát európai jogi specializáció szakirányú továbbképzésen (LL.M. fokozat). Jelenleg a University of California School of Law, Berkeley keretében folytat tanulmányokat LL.M. fokozat megszerzésére. A Berkeley Law Society társelnöke.

Veronika Lazar

Lázár Veronika

ITL TAX ADVISOR

Budapesten született, több mint 10 éves főkönyvelői tapasztalattal rendelkezik. Miután több évet dolgozott egy jól ismert magyar luxus márka pénzügyi osztályának vezetőjeként, további 8 évet dolgozott a könyvelésben különböző budapesti irodában. 2013 -ban csatlakozott az ITL Grouphoz, ahol az ITL Accounting részleg két számviteli csoportjának egyikét vezette, amely összesen körülbelül 110 ügyféllel foglalkozott. Veronika 2019 óta adó- és számviteli tanácsadással foglalkozik, ma pedig az ITL Adótanácsadó részleg vezetője. Magyarul, angolul és olaszul beszél, valamint IFRS ismereteit mélyíti el.

Krisztina Magyar

Magyar Krisztina

ITL PAYROLL

Közgazdász végzettségét a Szent István Egyetem emberi erőforrások szakán szereztem 2015-ben. Az egyetem utolsó fél évében kezdtem el a bér-és TB ügyintéző tanfolyamot, ami alatt lehetőséget kaptam az akkori munkahelyemen, hogy csatlakozhassak a bérszámfejtő csapathoz, ezért a szakmai ismereteket a gyakorlatban is azonnal elsajátítottam. Többnyire a szolgáltatói oldalon dolgoztam, ezért néhány év alatt sokféle céggel foglalkoztam, tapasztalatot szereztem a néhány főt számláló vállalkozások számfejtésétől a több ezres létszámot foglalkoztató munkáltatók teljeskörű bér-és TB ügyintézésében. Az ITL csapatához 2019 márciusában csatlakoztam és azóta a bérszámfejtő csapatot erősítem. Magyarul és angolul beszél.

Aniko Molnar

Molnár Anikó

ITL Accounting

Született Kecskeméten, 2003-ban szerzett diplomát közgazdász szakon. Szakképesítést szerzett továbbá mérlegképes könyvelőként (1998), adótanácsadóként (2008), IFRS mérlegképes könyvelőként (2016). 1998 óta dolgozik a számvitel és az adózás területén. Az ITL Group csapatához 2013. januárjában csatlakozott. Magyarul beszél, és jelenleg angolul tanul. 1998-ban a szegedi József Attila Tudományegyetem Számviteli Tanszékén szerzett mérlegképes könyvelő képesítést. Később a Kodolányi János Főiskola Gazdálkodási Szakán közgazdász diplomát szerzett, majd adótanácsadó – OKJ képesítést. 2003-ban regisztrálták a Pénzügy Minisztérium által a könyvviteli szolgáltatást végzőkről kötelezően vezetett nyilvántartásába. A tanulmányait követően egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be, majd főkönyvelő lett és 2012-ben csatlakozott az ITL Grouphoz. Az ITL Accounting részleg csoportvezetője, a vezetése alatt dolgozó könyvelőkkel együtt több, mint 110 ügyfelet könyvelnek.

Helga Molnar

Molnár Helga

ITL Group

Magyarországon született, diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte olasz tanári szakon 2006-ban. Turisztikai és idegenforgalmi szektorban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatot Olaszország különböző városaiban. 2019 őszén csatlakozott az ITL Grouphoz mint menedzser asszisztens. Magyar, olasz és angol nyelven beszél.

Sheila Moriconi

Moriconi Sheila

ITL Consulting

Livornoban született és a Pisai Egyetemen szerzett közgazdasági diplomát, majd itt végezte el a Kontrolling és Pénzügyi menedzsment mesterszakot is. Első munkahelyén, egy multinacionális olasz vállalatnál, a pénzügyi osztályon dolgozott. Majd miután elvégezte a Harvard Egyetem “Understanding Financial Statement” képzését, Budapestre költözött. Itt tovább mélyítette szaktudását a különböző szektorokból érkező ügyfelekkel folytatott munka során. 2005 óta pénzügyi kontroller az ITL Group Kft.-nél.

Katalin Nagy

Nagy Katalin

ITL GROUP

Budapesten született, a Studio Italia Olasz Szakmai és Nyelvi Továbbképző Intézet nappali tagozatán végzett, majd irodavezetői szakképesítést szerzett. Olasz és magyar tulajdonú cégeknél dolgozott back office menedzserként, majd az így szerzett 15 éves szakmai tapasztalatát 2019 őszétől az ITL Group csapatát erősítve kamatoztatja. Olasz nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, angolul középszinten beszél.

Richard Nagy

Nagy Richárd

ITL ACCOUNTING

Jászberényben született 1993-ban. Diplomáját a SZIE Gazdaság és Társadalomtudományi Karán, a Pénzügy és Számvitel szakon szerezte meg. Több mint öt éves könyvelési tapasztalatot szerzett könyvelőként. Az ITL Group csapatához több mint két éve csatlakozott, jelenleg könyvvizsgálónak tanul.

Viktoria Olah

Olah Viktória

Lajos Law Firm

2013-ban diplomázott az ELTE Jogi Karán. Ezt követően Milánóba költözött, ahol 3 évig ügyvédként dolgozott biztosítási társaságoknál. Külföldi gyakorlata során angol nyelvű mesterképzésen vett részt, majd 2016-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen megszerezte a nemzetközi és az európai üzleti jogi diplomát (LL.M.) is. 2017-ben mesterjogász szakképzettséget (LL.M.) szerzett a salzburgi Nemzetközi Jogi Tanulmányok Központjának angol nyelvű képzésén.
Ezt követően különféle tanfolyamokon vett részt és megszerezte a nemzetközi jogi diplomáját a Bostoni Egyetemen. 2018 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodában. A magyar nyelv mellett tárgyalóképes szinten beszél angolul és olaszul.

 

Kitti Pásztor

Pásztor Kitti

Lajos Law Firm

Jogi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg 2020-ban. Ezt követően Erasmus+ program keretében egy éves szakmai gyakorlatot teljesítettem egy római székhelyű ügyvédi irodánál, amelynek során nyelvi képességeim fejlesztése mellett gyakornokként jogi területen széleskörű tapasztalatot szereztem. Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. 2021-ben kezdtem dolgozni ügyvédjelöltként a Lajos Ügyvédi Irodánál.

Pásztor Tamás

ITL Accounting

Salgótarjánban született 1986-ban. Diplomáját a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte meg 2011-ben. Mérlegképes könyvelői végzettséggel bővítette a szaktudását 2016-ban. 2021 júniusában csatlakozott az ITL Grouphoz. Több éves számviteli tapasztalattal rendelkezik elsősorban multinacionális illetve SSC-s vállalatoknál. Angol nyelven középszinten beszél.

Alessia-penesse

Pennese Alessia

ITL Group

Olaszországban született, 2001-ben költözött Magyarországra, ahol 2002 óta működik együtt az ITL Group céggel a nemzetközi kiskereskedelmi láncok fejlesztésével kapcsolatos speciális projektekben. Ezt követően tapasztalatokat fejlesztett az ingatlanszektorban, a tárgyalások során, majd a következő éveket a számviteli, adóügyi és jogi területekre összpontosítva támogathatta az ügyfelek igényeit. Ma ő felel a számviteli és adózási osztály koordinálásáért, amely értékes erőforrás a cég nemzetközi ügyfelei számára. Az évek során az ingatlan referenciapontjává vált, és részt vesz a csoport minden stratégiai döntésében. Az olasz mellett tökéletesen beszél magyarul és angolul is.

Irene Pepe

Pepe Irene

ITL Marketing

1987-ben született Olaszországban, Kommunikációt, Vállalkozást és Marketinget tanult. A Torinói Egyetemen szerzett diplomát Nyilvános és politikai kommunikáció szakon, média elemzés szakosodással. A kommunikáció különböző ágazataiban dolgozva építette karrierjét. a fotózástól a digitális marketingig, különböző európai és európán kívüli országokban dolgozva, miután, 2018 végétől az ITL Group tanácsadója lett. Az ITL Marketingen belül a vállalati kommunikációért és az ITL Group projektjeiért felelős, valamint az Economia.hu szerkesztői Project Managere. Az olasz mellett folyékonyan beszél spanyolul és angolul, magyarul tanul.

Orsolya Polgar

Polgár Orsolya

Lajos Law Firm

2007-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakán, majd ugyanebben az évben kezdett el dolgozni ügyvédjelöltként Veszprémben. 2012-ben tette le jogi szakvizsgáit jeles eredménnyel és 2013. januártól működteti önálló ügyvédi irodáját.Az ügyvédi társulással 2016-tól dolgozik együtt. Szakterülete a polgári jog, közigazgatási jog, bankjog; elsősorban ingatlanügyekkel, cégügyekkel, fizetésképtelenségi eljárásokkal, végrehajtási eljárásokkal foglalkozik, és 10 éve látja el egy hazai hitelintézet jogi képviseletét.

Szilvia Schenk

Schenk Szilvia

ITL REAL ESTATE

Mohácson született, 1992-ben az ELTE -n szerzett német tanári diploma után az ingatlanértékelői és közvetítői (OKJ képzés) szakképesítést végezte el. 2001 óta regisztrált ingatlanközvetítő és értékbecslő. Több mint 15 éves ingatlanértékesítői tapasztalattal rendelkezik, három idegen nyelven folyékonyan beszél, ezek a német, az olasz, és az angol. Tanulmányait 2013-tól bővítette kereskedelem és marketing szakon. 2013-ban csatlakozott az ITL Group csapatához, ahol számos ingatlan értékesítésében ill. keresésében vett részt. Foglalkozott az AXA és CIB banki portfóliók értékbecslésével és értékesítésével, jelenleg az ITL Group ügyfeleinek és befektetőinek igénye szerint keres vagy értékesít ingatlanokat.

Lilla Simon

Simon Lilla

ITL ACCOUNTING

Dunaújvárosban született, a Dunaújvári Egyetemen szerzett diplomát Gazdálkodás és menedzsment szakon. Szakképesítést szerzett továbbá Adóigazgatásügyi szakügyintézőként, Mérlegképes könyvelőként dolgozott. 5 éves könyvelői szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az ITL Group csapatához 2019 évben csatlakozott. Magyarul és németül beszél.

Andrea Soroczki

Soróczki Andrea

ITL Audit

Magyarországon, Debrecenben született és él. Közgazdász diplomája mellé 2015-ben könyvvizsgálói, majd 2017-ben forgalmiadó-szakértői, illetve IFRS mérlegképes könyvelői képesítést szerzett. Multinacionális cégnél kontrolling területen, a vállalkozói szférában olyan szakmai területeken dolgozott, ahol átfogó tapasztalatot szerzett számviteli, pénzügyi, adózási, stratégiai feladatok megszervezésében, irányításában. 2020. őszén csatlakozott az ITL Audit Hungary Kft-hez könyvvizsgálóként.

Judit Sütő

Sütő Judit

ITL Accounting

Hajdúböszörményben születtem,1999-ben fejeztem be a közgazdasági szakközépiskolát. 2002-ben mérlegképes könyvelői, 2021-ben adótanácsadói szakképesítést szereztem. Magyarul beszélek. 2000 óta dolgozok a számvitel területén könyvelőként. 2019-ben regisztráltak a PM által a könyvviteli szolgáltatást végzőkről kötelezően vezetett nyilvántartásba. Az ITL Group csapatához 2021-ben csatlakoztam.

Veronika Szabo

Szabó Veronika

ITL Audit

Győrben született. Közgazdasági főiskolai szintű diplomáját a győri Széchenyi István Egyetemen végezte számvitel szakirányon. Mérlegképes könyvelői, majd nemzetközi számvitel szakképesítéssel bővítette tudását. Rómában általános könyvelői tanfolyamon vett részt. 20 éves szakmai tapasztalatát könyvelőirodában szerezte, ahol sokrétű tevékenységi körű, nagy és kis méretű társas és egyéni vállalkozásokat könyvelt teljes körűen, adóbevallások és beszámoló készítését is magában foglalva. 2013-tól dolgozik az ITL Group Kft-nél könyvelőként, majd 2020. végétől az ITL Audit Kft-nél könyvvizsgáló asszisztensként. A magyar nyelven kívül idegen nyelvismerettel olasz, angol és német nyelvből rendelkezik.

 

Szabóné Nóra Gyulay

ITL Accounting

Tanulmányaiban már a középiskolában számvitel szakon tanult, majd a Károly Róbert Főiskolán szerzett diplomát pénzügy szakon, hitelintézeti szakirányon. Ezután a Budapesti Gazdasági Főiskolán a tanulmányok folytatásaként megszerezte a mérlegképes könyvelői oklevelet. Az iskola mellett lehetősége volt nemzetközi vállalatnál megismerkedni a belső könyvelések folyamataival. 2021-ben könyvelőként csatlakozott az ITL Grouphoz. Középfokú angol nyelvtudással rendelkezik.

Iren Szakácsné

Szakácsné Iren

ITL PAYROLL

Csengerben született. 1989.-ben végzett a Gundel Károly szakközépiskolában.
1977. óta dolgozik bér és tb. ügyintézőként.
1992.-ben szerezte meg kitűnő eredménnyel a társadalombiztositási szakelőadói végzettséget.
2012. óta erősíti az ITL csapatát.
2020. óta pedig megbízott csoportvezetőként dolgozik jelenleg 4 bérelszámolóval. Magyarul beszél.

Száraz Livia

Lajos Law Firm

2010-ben végzett az ELTE olasz—kommunikáció szakán. 2013 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál back office menedzserként, aminek keretében fő feladata a fordítások, nyelvi szolgáltatások teljeskörű menedzselése, valamint az elektronikus jogi eljárások ügyintézése (cégbejegyzés, cégmódosítás, fizetési meghagyás, jogügyletek biztonsága stb.). Olasz nyelvből társadalomtudományi szakfordítói, valamint tanári diplomával is rendelkezik. Olasz, angol és német nyelveken beszél.

Dóra_Széles

Szeles Dóra

ITl Audit

Közgazdasági és kiegészítő jogi diploma megszerzése után okleveles könyvvizsgálói képesítést, valamint IFRS minősítést szerzett, tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának. 2010-ben csatlakozott az ITL Group-hoz, mint az ITL Audit vezető partnere, az évek során egyre több nemzetközi ügyfél számára nyújt audit és transzferár tanácsadást.Termelő, kereskedő és szolgáltató cégek könyvvizsgálatában széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Olaszul, angolul és portugálul beszél.

Szepesi Zoltán

ITL Accounting

Magyarországon született, tanulmányait 1996-ban fejezte be. 1998 óta könyvelőként dolgozik különféle iparágakban. 2011 óta több, olasz nagyvállalat könyvelőjeként tevékenykedett, így került kapcsolatba a ITL Group Kft-vel is, ahol 2021 óta dolgozik.

 

Boglar

Szervátiusz Boglár

Lajos Law Firm

2004 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodának, korábban ügyvédjelöltként, jelenleg ügyvédként. Jogi diplomáját a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi karán 2003-ban szerezte meg és 2008-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát. 2018-ban részt vett az Eötvös Loránd Tudományegyetem angol nyelvű Master képzésén, ahol Nemzetközi és európai adójogi mesterjogász (LLM) szakképzettséget szerzett.Két évet töltött Svájcban francia nyelvterületen. Nyelvismerete miatt kiemelt feladata az iroda nemzetközi ügyfeleivel történő kapcsolattartás. Angol és olasz felsőfokú nyelvtudása mellett kiválóan kommunikál írásban és szóban egyaránt francia, spanyol és német nyelven. Szakterülete az M&A tranzakciók mellett a munkajog és a szerződési jog.

Szikora Andrea Lajos Law Firm

Szikora Andrea

Lajos Law Firm

Szikora Andrea, 2008-ban végzett az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakán, majd ugyanebben az évben kezdett dolgozni a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél. Egyetemi tanulmányai során 2004-ben egy évet töltött Olaszországban a Universitá degli Studi di Pisa hallgatójaként, 2006-ban pedig a Studio Legale Zanchi velencei ügyvédi irodánál gyakornokoskodott. 2010-ben a City of London Corporation ösztöndíjával a londoni CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP ügyvédi irodánál volt kiküldetésen, 2012-ben pedig szintén a City of London Corporation Research Fellowship ösztöndíjával töltött időt Londonban. 2013-tól a Magyar Nemzeti Banknál dolgozott, amely idő alatt a pénzügyi szektor digitalizációjára vonatkozó több publikációja is megjelent. 2021 augusztusa óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál. Beszel magyarul, angolul és olaszul.

Szilvia Szlavitsek

Szlavitsek Szilvia

ITL HR SOLUTIONS

Budapesten született, a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán tanult, közgazdász. Több mint 20 éves tapasztalatot szerzett az üzleti szférában, először alkalmazottként, később igazgatóként, majd egy európai rendezvényhálózat vezetőjeként, az ITL Group képzési és vállalati rendezvényeinek vezetőjeként és az Accelium Magyarországi Központ vezetőjeként. Tanulmányait az Integrál Akadémián folytatta, ahol Integrál Pszichológiát tanult, majd az NLP Intézet, Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézményében minősített NLP Practitioner képesítést szerzett. A Mediátor Akadémián, Tranzakcióanalízis alapú Life és Business Coach képzésén végzett coachként.

Dr. Don Beck által tanúsított, európai spiráldinamika tanfolyamon tanult. A New York-i International Focusing Institute és a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület által akkreditált Fókusz Tréner. Az Igazságügyi Minisztériumban jegyzett mediátor, válási, párkapcsolati és gazdasági mediátor. Accelium Group Izrael, minősített szakember, Accelium facilitátor és kiképző tréner. A magyar mellett folyékonyan beszél olaszul, és angolul.

Bence-zsolt-szucs

SzŰcs Bence Zsolt

Lajos Law Firm

2018 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál, kezdetben ügyvédjelöltként, jelenleg ügyvédként. Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. Egyetemi tanulmányai során egy évig az Università degli Studi di Roma Tre egyetem jogi karának hallgatója volt Erasmus ösztöndíjjal, szakmai gyakorlatát pedig ugyancsak Erasmus ösztöndíjjal egy római ügyvédi irodában töltötte. 2010 óta foglalkozik olasz ügyfelekkel, olaszból felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, emellett munkanyelve az angol. Elsősorban cégügyekkel, ingatlanügyekkel és fizetésképtelenségi ügyekkel foglalkozik, valamint az ügyvédi iroda adatvédelemmel foglalkozó munkatársainak egyike. 2018-ban DPO (adatvédelmi tisztviselő) képesítést szerzett, 2020-ban pedig jogi szakvizsgát tett.

Tarsoly Anikó

Duna Expert

Mérlegképes könyvelői képesítést 1999-ben a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál szerzett, 2003 óta regisztrált mérlegképes könyvelő. Több, mint 20 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezik. Munkája során kis-, közép- és nagyvállalkozások teljeskörű könyvelését végzi.

A magyar mellett angol nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Terjék Norbert

Duna Expert

1979-ben született Sátoraljaújhelyben, szakmai tanulmányait a Sátoraljaújhelyi Közgazdasági Szakközépiskolában végezte, mint számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő, 2015 óta a Duna Expert csapatát erősíti. Könyvelési szakterületei: kis-, közép- és nagyvállalkozások könyvelése, főként az alábbi területeken szerzett szakmai tapasztalatot: új személygépjármű értékesítés; üzletviteli tanácsadás; közösségen belüli-kívüli online szolgáltatás; munkaerő közvetítés rendezvényszervezés, konferenciaszervezés.

Gabor Tolnai

Tolnai Gábor

ITL Tax Advisor

Ügyvéd, okleveles adószakértő 1976-ban született Veszprémben. Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán végezte, ezt követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatalának Jogi- és Koordinációs Főosztályán dolgozott. Az ITL Group Kft-hez 2010-ben csatlakozott. 2014-ben okleveles adószakértői minősítést szerzett, és tagja a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének. Aktív részese az ITL Group Adózási Divízió felépítésének, melynek 2016-tól vezetője. Több hazai és nemzetközi adózási konferencia felkért előadója, számos szakmai cikk és kiadvány szerzője. A Nemzetgazdasági Minisztérium jogszabály előkészítésben közreműködő külső szakértői véleményező munkacsoport tagja. Kiemelt szakterülete az adójog, és a gazdasági büntetőjog.

Bernadett_Török

Török Bernadett

ITL ACCOUNTING

Az értettségi letétele után, elvégeztem egy OKJ bizonyítványt adó irodavezetői tanfolyamot és így 2001 óta adminisztrációs, értékesítői feladatokat láttam el különböző területeken. Most könyvelőasszisztensként szeretném a könyvelő kollégákat segíteni, gyorsabbá tenni az ő munkájukat.

Petra Torok

Török Petra

ITL ACCOUNTING

Budapesten született, közgazdasági szakközépiskolában érettségizett 2003-ban. A pénzügyi- és számviteli ügyintézői képesítés megszerzése után felsőfokú tanulmányait az ELTE-TÓFK-on folytatta. 2008 óta megszakítás nélkül könyvelőként dolgozik, ehhez a mérlegképes könyvelői képesítést 2012-ben szerezte meg. Az ITL Group csapatába 2017 januárjában lépett be. Társalgási szinten beszél olaszul és angolul.

Tóth Ferenc

Duna Expert

A Mérlegképes Könyvelő Szakképesítését az Óbudai Zsigmond Líceumban szerezte meg, regisztrációját a kezdetektől így több mint 10 éves könyvelési tapasztalatot szerzett regisztrált mérlegképes könyvelőként. Főbb szakterületei: kis-, közép- és nagyvállalkozások teljeskörű könyvelése, főként, vetőmagtermelés – forgalmazás, online-értékesítés, egyéb tevékenységek kereskedelmének könyvelése.

Bettina Vass

Vass Bettina

ITL Accounting

Bettina Magyarországon született, 2017-ben végezte el a Pénzügy-számviteli ügyintéző szakot, jelenleg pedig a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál végzi Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanulmányait. 2015-ben csatlakozott az ITL Grouphoz, mint könyvelői asszisztens, mára már viszont teljes körű könyvelési tevékenységet végez. Beszélt nyelvek: magyar, angol, melyet folyamatosan fejleszt.

Vodila Vivien

ITL HR Solutions

A Miskolci Egyetemen szerzett diplomát kereskedelem és marketing (marketingkommunikáció szakirány) területen, majd itt végezte a mesterképzést is, vezetés-szervezés (emberi erőforrás menedzsment szakirány) szakon. A tanulmányok alatt diákmunka keretében belső kommunikációs és rendezvényszervezési tapasztalatot szerzett. A mester diploma megszerzése után marketing területen dolgozott, ahol betekintést nyert a kompetencia- és képességmérés, illetve a kompetencia alapú HR folyamatok működésébe. 2021-ben toborzási tanácsadóként csatlakozott az ITL Grouphoz. Kommunikációképes angol nyelvtudással rendelkezik.

Katalin Zadravecz

Zadravecz Katalin

ITL Accounting

Katalin Magyarországon született, Nyíregyházán. 2011-ben végzett a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán, mint közgazdász. Ez után folytatta tanulmányait Budapesten, először a Pénzügyi és Számviteli ügyintéző képzéssel, végül a mérlegképes könyvelői képzéssel. 2011-2013 között pénzügyi területen dolgozott. 2018-ban szerezte meg a Mérlegképes végzettséget. Eközben pedig 2013 júniusában csatlakozott az ITL Group csapatába a könyveléshez, kezdetben könyvelői asszisztensként, majd a mérlegképes tanulmányok alatt már könyvelőként dolgozott. Magyar és angol nyelven beszél.

Dzsedenyi_Dóra-ITL Group

Zsédenyi Dóra

Duna Expert

1995-ben született Budapesten, a kéttannyelvű Kölcsey Ferenc Gimnáziumban francia tagozatán érettségizett, majd ezt követően a BGE-Külkereskedelmi kárán a nemzetközi gazdálkodás francia szakon szerzett diplomát. Pénzügyi ügyintézői feladatokban vesz részt, valamint angol, illetve francia nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel

Krisztina Zsédenyi

Zsédenyi Krisztina

Duna Expert

Miskolcon született, külkereskedelmi bonyolító és marketing szakképesítést szerzett (OKJ képzésben), iskolai tanulmányait részben francia nyelvterületen végezte el. Feladatai a francia nyelvű kapcsolattartás a vevőkkel, szállítókkal, ajánlatok, szerződések készítése, számlázás, bérszámfejtés adminisztrációja. A Duna Expert csapatához 2002-ben csatlakozott.

Back To Top