skip to Main Content

Ismerje meg csapatunkat Ismerje meg csapatunkat

Jelenleg az ITL Group, egyablakos szolgáltatást nyújtó cégként, több, mint 75 szakemberrel rendelkezik, akik 9 üzleti részlegben tevékenykednek. Csapatunk szakértő tagjai, akik kompetensek saját szakterületükön és hozzá vannak szokva a több szakterületet érintő megközelítéshez, az Ügyfél számára etikus, magas színvonalú és 360°-os szolgáltatást nyújtanak.

Barbara Acs

Ács Barbara

ITL GROUP

1973-ban született Budapesten és 2001-ben diplomázott a Berzsenyi Dániel Főiskolán Szombathelyen, Művelődésszervező szakon, PR és Non Profit szakiránnyal. Első munkahelye az egyik legnagyobb Magyarországon jelenlévő energetikai és szállítmányozási szektorban működő olasz cég volt, ahol éveken át a belső képzéssel és rendezvényszervezéssel foglalkozott. Az ITL Group Kft. 2002-ben alapította a Kopernikusz Innovációs Egyesületet, melynek alelnöke lett. Az egyesület fő célja a felnőttképzéssel és az EU-s pályázati lehetőségekkel segíteni a KKV-ket. Vezetésével ez a tevékenység annyit fejlődött, hogy beépült az ITL Group-ba és létrejött az ITL EU Finance részleg. A számos EU-s projekt végrehajtásának irányítása során, amiknek fő témája a szakképzés és az egyenjogúság volt, a web és közösségi média marketing területén is sok tapasztalatot gyűjtött.

Eva Andics

Andics Éva

Lajos Law Firm

2004-ben végzett a Soproni Egyetemen. 2015 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál front office menedzserként, aminek keretében fő feladatai közé tartozik az iroda mindennapi adminisztratív ügyeinek ellátása, az elektronikus jogi eljárások teljes ügyintézése (bírósági beadványok, cégmódosítás, fizetési meghagyás, jogügyletek biztonsága stb.). Olasz és angol nyelven beszél.

WELCOME TO HUNGARY

Antal Roland

ITL ACCOUNTING

Gyöngyösön született 1996-ban, majd Pestre költözött, ahol pénzügyi és számviteli ügyintézőként, majd később vállalkozási mérlegképes könyvelőként végzett. A könyvelés területén több mint 3 éve dolgozott és többnyire könyvelőirodáknak könyvelt. Az ITL Accounting csapatához 2022-ben csatlakozott. Magyarul beszél.

Szandra Bartok

Bartók Szandra

ITL PAYROLL

Bartók Szandra a Szegedi Tudományegyetem Jogi Karának Munkaügyi Kapcsolatok szakán végzett. A diploma megszerzését követően nagyvállalati kultúrával rendelkező társaságoknál szerzett tapasztalatot. Tanácsadási területei közé tartozik a céges munkaügyi megfelelés vizsgálata, bérszámfejtési folyamatok teljes körű integrációja, vállalati kompenzációs stratégiák kialakítása. 2018 óta erősíti az ITL Group csapatát, angol nyelven végzi munkáját. 

Balint Bartos

Bartos Bálint

Lajos Law Firm

2009-től vesz részt a Lajos Ügyvédi Társulás munkájában, szakterülete az adójog, ingatlanjog, cégjog, munkajog. Lendületessége, dinamizmusa, szakmai felkészültsége miatt kedvelik az ügyfelek. 2007-ben diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és 2011-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát. 2014-ben végezte el az adójogi szakjogász képzést. 2018-ban végezte el az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Nemzetközi és európai adójogi mesterjogász angol nyelvű szakirányú továbbképzést (LL.M. Master of International and European Tax Law). Angol és olasz felsőfokú nyelvtudással áll az iroda ügyfeleinek rendelkezésére.

Kinga Margoczi

Berta-Margóczi Kinga

ITL ACCOUNTING

1990-ben született Miskolcon. A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte meg diplomáját Nemzetközi Gazdálkodás szakon 2013-ban. 
2017-ben végezte el a Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzést.
2018 januárjában csatlakozott az ITL Group csapatához, mint könyvelő. Magyar és angol nyelven beszél.

Andrea-bihari

Bihari Andrea

Lajos Law Firm

2002-ben végzett a PPKE olasz-szociológia szakán. 2020 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál Az iroda egyre növekvő igényeiből adódóan jelenleg az irodában ügyfélmenedzserként dolgozik, amely elsősorban az új és meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartást, árajánlat készítését, az iroda tevékenységével kapcsolatos tájékoztatást, valamint a számlázást és egyéb pénzügyi feladatokat takarja. Olasz felsőfokú nyelvtudással rendelkezik, ezen a nyelven fordítási munkákat is végez.

Zsuzsanna Bor

Bor Zsuzsanna

ITL Accounting

Budapesten született, 2002-ben érettségizett a Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában, 2003-ban pénzügyi-számviteli ügyintézői szakképesítést szerzett, majd a kötelező szakmai gyakorlatot követően 2009-ben vállalkozási szakon mérlegképes könyvelői szakképesítésre tett szert. 2010 májusától az ITL Group csapatát erősítve kamatoztatja szakmai tapasztalatát. 2014.októbere óta regisztrált kamarai tag. 2021 decemberében megkezdte az adótanácsadói tanfolyamot. Magyarul, középszinten németül beszél.

Luigino Bottega

Bottega Luigino

ITL MARKETING

1967-ben született Olaszországban, 1984-ben megalapította a saját kommunikációs cégét, amely innovatív megoldásokat fejlesztett ki a reklámozásban és online közösségekben. 2000-ben költözött Budapestre és megalapította a saját rendezvényszervező cégét, majd 2003-tól részt vett az ITL Group Marketing részlegének megszületésében. A marketing részleg vezetőjeként számos sikeres projektet irányított, mint az Economia.hu online magazin létrehozása és az évenként megrendezésre kerülő Budapest Business Party. Létrehozója az első olaszországi web közösségeknek, többször elnyerte az olasz gazdasági napilap “IlSole 24Ore” által alapított és a web Oscar díjának nevezett “Il Premio WWW” díjat.

Hedvig Burger

Burger Hedvig

ITL Accounting

1998-ban szerezte meg az érettségit, majd ezt követően elsajátította a könyvelés alapjait. 2007-ben elvégezte a mérlegképes könyvelői továbbképzést. 2008-ban megszerezte a társadalombiztosítási ügyintéző szakmát, majd ezen a vonalon tovább haladva 2013-ban elvégezte a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képesítést. 2015-ben az adózási ismereteit továbbfejlesztve, adótanácsadó képesítéssel lett gazdagabb. 2017-ben szakképesítés-ráépülés formában az IFRS mérlegképes könyvelő végzettséget is megszerezte. 1998 óta dolgozik a számviteli szakmában könyvelőként. Ez idő alatt az üzleti élet jó pár területét megismerte. Az ITL csapatát 2014 óta erősíti, mint könyvelő. Jelenleg olaszul tanul.

WELCOME TO HUNGARY

Császár Péter

ITL AUDIT

Miután 12 évig vezette saját könyvelő irodáját, 2022-ben csatlakozott az ITL Group könyvvizsgáló csapatához. Okleveles közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, adószakértő, és okleveles könyvvizsgáló is IFRS minősítéssel. A saját vállalkozásában megszerzett szerteágazószámviteli és adózási tapasztalatait szeretné kamatoztatni és tovább fejlődni az ITL Group könyvvizsgáló csapatában.

Zita Cziraki

Cziráki Zita

ITL Accounting

Szekszárdon a Garay János Gimnáziumban szerzett érettségit követően az ELTE Bölcsészettudományi Karán olasz szakon diplomázott. Korábban vendéglátóipari és kereskedelmi tapasztalatot szerzett. 2014 óta az ITL munkatársa, 2017 óta key account managerként dolgozik. Magyar, olasz, angol és német nyelven beszél.

Xavier Defaÿsse

Defaÿsse Xavier

Duna Expert

A több mint 28 éves magyarországi szakmai tapasztalattal rendelkező Xavier Defaÿsse mélyen megérti az itt befektetni kívánó európai cégek problémáit. Több mint 20 éve a Duna Expert ügyvezetőjeként, Xavier sajátos ismeretekkel rendelkezik a helyi adózás, a magyar könyvelés, pénzügyi csoportok jelentése és az IFRS átállás területén. Korábban a PwC-vel különböző auditokat és átvilágítást koordinált Franciaországban 1987-1993 között, és Magyarországon 1993-tól 2000-ig. Egy magyarországi nagy belga kiskereskedelmi csoport ellenőrző ügyvezetőjeként ő volt a felelős a belső ellenőrzési osztály felállításáért és a havi jelentések nyomon követéséért, beleértve a korrekciós intézkedések végrehajtását.

WELCOME TO HUNGARY

Dolhai Imola

ITL PAYROLL

1988-ban születtet Szatmárnémetiben. Tanítói diplomája mellé 2014-ben TB és bérügyi szakelőadói képesítést szerzett. A képesítés után egy egri bérszámfejtő irodában helyezkedett el, mint társadalombiztosítási ügyintéző, ahol a változatos ügyfélkörnek hála sok tapasztalatot szerzett a társadalombiztosítás területén. Közel nyolc évig OKJ-s képzéseken tanította a társadalombiztosítást. 2022 augusztusában csatlakozott az ITL Group csapatához. Magyarul beszél.

Tímea Dorkó

Dorkó Tímea

ITL PAYROLL

Az 1994-ben Miskolcon született Tímea 2015 februárjában költözött Budapestre.
2022-ben befejezte a bér- és TB-adminisztrátor képzést, és csatlakozott az ITL PAYROLL csapatához. Magyarul beszél.

Mark Fábián-Seremetyev

Fábián-Seremetyev Márk

ASESOR

Budapesten született 1981-ben. Első diplomáját 2004-ben szerezte a Budapesti Műszaki Főiskolán
műszaki menedzserként, második, okleveles közgazdász diplomáját pedig 2009-ben a Nyugat-
Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán, régió-gazdaságtan főszakirányon és
projektfejlesztés mellék szakirányon. Szakmai karrierjét 2002-ben kezdte, azóta foglalkozik
pályázatírással és projektmenedzsmenttel, illetve építi a saját cégét, az Asesor Consulting Kft-t. 2009-
ben megkapta a regionális év vállalkozója díjat.  2017-től foglalkozik startup mentorálással, ahol a
cégépítésben és tőkebevonásban segít. 2021 óta az ITL Group csapat tagja. 20 éves pályázati
tapasztalattal vezeti a céget, melynek irodája Budapesten és Siófokon található. Büszke arra, hogy
transzparensen és politikamentesen dolgoznak. A magyar mellett angolul és németül beszél.

Farina Alessandro

ITL Group

1967-ben született Veronában, Olaszországban, diplomáját a Veronai Egyetem Gazdasági és Kereskedelmi szakán, Nemzetközi Gazdaságpolitika szakiránnyal szerezte. 1992-ben Magyarországra költözött, itt egy jól ismert angol tanácsadó cégnél kezdte meg szakmai karrierjét külföldi befektetők támogatásával, ahol 2 év után partner lett.
1995-ben megalapította az ITL Group Kft.-t, a “one stop-shop” tanácsadó céget, ahol nagyszámú magyarországi befektetéshez asszisztált.
Különböző szervezetek, intézmények, bankok, egyetemek, újságok gyakran kérik fel, hogy tartson előadást tapasztalatairól vagy az olasz – magyar kapcsolatokról. Az olaszon kívül folyékonyan beszél angolul, németül és magyarul. Aktívan részt vesz számos Klub és Egyesület életében.
A Rotary Internationaltől “Paul Harris Fellow” díjat kapott, az olasz – magyar gazdasági kapcsolatok ápolásáért tett tevékenységeiért pedig megkapta az egyik legmagasabb olasz állami kitüntetést, „Ufficiale”, az Olasz Köztársaságtól.

Andrea-molnarne-farkas

Farkas Andrea Molnárné

ITL Accounting

Siófokon született, 2018-ban szerzett mérlegképes könyvelő képesítést a Pallas70 Oktatási Központnál.
2019. októberétől az ITL Group Kft.-nél dolgozik könyvelő asszisztensként.

Farkas Bettina

ITL Accounting

1997-ben születtem Tatabányán, Magyarországon. 2018-ban végeztem el a Pénzügyi- Számviteli Ügyintéző képzést a Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskolában. Az első szakmámmal kapcsolatos munkahelyi pozíciómat 2019 áprilisában kaptam meg egy autóipari cégnél, ahol először Pénzügyi Asszisztens, majd később Junior Könyvelő lehettem. Az itt töltött idő alatt jelentkeztem a Perfekt Zrt-hez továbbtanulás szempontjából, ahol jelenleg is a Mérlegképes Könyvelői képzésem töltöm.

Fazakas Adél

Duna Expert

Marosvásárhelyen született. Mérlegképes könyvelői képesítését 2010-ben-ben a SALDO Zrt.-nél szerzete. Mérlegképes könyvelőként tagja a Duna Expert csaptatának. A magyar mellett angol nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Krisztian Forgony

Forgony Krisztián

ITL ACCOUNTING

1975-ben született Magyarországon. Az Eszterházy Károly Egyetemen szerzett szociálpedagógus diplomát, majd 2008-ban pályáját a számvitel irányába módosította. Mérlegképes könyvelő vállalkozási és 2020-tól IFRS regisztrációval. 2016 -tól az ITL Accounting tagja. Olasz nyelvi tudását az ügyfelekkel való kommunikációban hasznosítja.

Judit Balogh

Gombóczné Balogh Judit

Duna Expert

Mérlegképes könyvelői képesítését 2001-ben a Saldo Zrt.-nél szerezte, 2004 óta regisztrált mérlegképes könyvelő. Munkája során kis-, közép- és nagyvállalkozások teljeskörű könyvelését végzi. A magyar mellett angol és francia nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel. Közel 10 éve a Duna Expert csapatának tagja.

Judit Graczer

Gráczer Judit

ITL HR Solutions

Magyarországon született, emberi erőforrás menedzsment szakon diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen, majd folytatta tanulmányait a Szegedi Egyetemen, ahol munkajogi és munkaügyi kapcsolatok szakterületen szerezte meg a második diplomáját. Első munkahelye Olaszország legnagyobb tejipari részvénytársaságának magyarországi leányvállalatánál volt, ahol előbb hivatalos tolmács, majd személyügyi vezető munkakörben 10 évet dolgozott. Azt követően más multinacionális vállalatoknál, dán, amerikai, holland elektronikai és gépgyártó cégeknél töltött be HR Manager pozíciót. Az ITL Group csapatához 2014-ben csatakozott, majd nem sokkal utána, 20 éves szakmai és vezetői tapasztalatával az ITL HR Solutions divízió vezetője lett. Bérszámfejtési és társadalombiztosítási specialista, okleveles belső auditor, business és management coach, okleveles olasz tolmács és tárgyalási szinten beszél angolul.

Gyöngyösi_Ildikó- ITL Group

Gyöngyösi Ildikó

ITL ACCOUNTING

Budapesten születtem 1972-ben. Az ITL Group Kft könyvelői csapatát 2014.év óta erősítem. A Mérlegképes könyvelői végzettségem megszerzését követően mindig is a könyvelői szakmában dolgoztam. Az ITL Group Kft támogatásával tovább fejlesztettem a tudásomat, így elvégeztem az Adótanácsadói, valamint az IFRS mérlegképes könyvelői tanfolyamot. Az ott szerzett tudásommal igyekszem a munkámat minél pontosabban, szakszerűbben végezni.

Horváth Réka

Duna Expert

1976-ban született Budapesten. 1994-ben a középiskolában szerzett képesített könyvelői, majd 2004-ben a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál mérlegképes könyvelői képesítést. 2006 óta regisztrált mérlegképes könyvelőként tagja a Dunaexpert csaptatának, több mint 20 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezik. A magyar mellett angol nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Judit Ivancsika

Ivanicska Judit

ITL Accounting

1961-ben született Budapesten. Mérlegképes könyvelői végzettségét 1997-ben szerezte vállalkozási szakon.30 éve dolgozik a számvitel területén. 2016-tól az ITL Group számviteli csapatának tagja. Magyarul beszél.

 

Mariann Kapeller

Kapeller Mariann

Duna Expert

Középfokú iskolai végzetséggel rendelkezik. Munkakör betöltéséhez szükséges szakmai végzettségeit tanfolyami keretek között szerezte meg – felsőfokú munkaügy, középfokú társadalombiztosítási ügyintéző. 1993 óta vállalkozás keretében végzi a teljeskörű bér-munkaügyi-társadalombiztosítási feladatokat.

Kapoor Zsuzsa

ITL Consulting

1979-ben született Veszprémben, 1999-ben végzett az Európai Üzleti Politechnikum külkereskedelem
szakán, majd pedig az Institute of Commercial Management (Bournemouth, Anglia) üzleti
menedzsment szakán, dicsérettel üzleti jog és marketing tárgyakból. Szakmai pályafutását 1998-ban
kezdte, mint külkereskedelmi marketing vezető, majd a turisztikai szektorra váltva Magyarország
legnagyobb utazási irodájában volt értékesítési vezető és Global Key Account Menedzser. 2006-ban
első gyermeke születése után csatlakozott az Aera Property and Marketing Kft-hez ügyfélkapcsolati
vezetőként, ahol külföldi ingatlan befektetők projekt fejlesztésével és kommunikációjával
foglalkozott. Több mint 11 évet töltött el az Aera csoporttal, ahol 3 cég ügyvezető igazgatói szerepét
töltötte be, valamint a desztináció marketingre specializálódott Aera Concept & Communicaton Kft.
többségi tulajdonosává vált. 2006-ban szerzett EU pályázatírói képesítést, amely tudást pályázati
tanácsadóként hasznosította projektjeiben. 2015-ben csatlakozott az Asesor Consulting Kft-hez,
2021-ben pedig az ITL GROUPhoz. Szakmai karrierje során különböző iparágakban és piaci
szereplőkkel dolgozott, legyen az akár KKV szektor, multinacionális cég, állami szerv vagy alapítvány.
Otthonosan mozog különböző piaci szegmensekben, mint például turizmus, IT, ipari és ingatlan
szektor vagy nonprofit szervezetek. Fő erőssége a több mint 20 éves szakmai tapasztalat a projekt
koncepció, projekt fejlesztés, finanszírozás és projektmenedzsment területén, 10-15 millió Euró
beruházási értékű projektek teljes menedzselésében. Három gyermek édesanyjaként folyamatosan
fejleszti tudását, legutóbbi végzettségét 2020-ban szerezte IT programozás területen. Anyanyelve
magyar, angolul és franciául beszél.

Erika Kis

Kis Erika

ITL GROUP

Budapesten született, diplomáját az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerezte magyar-olasz szakon.
Olasz tulajdonú cégeknél dolgozott 10 éven keresztül, majd az így szerzett szakmai tapasztalatát 1999 nyarától az ITL Group csapatát erősítve kamatoztatja, mint key account. Magyar és olasz nyelven beszél.

Katalin Kiss

Kiss Katalin

ITL Accounting

Budapesten született, könyvelést tanult. 2001-ben szerezte meg a mérlegképes könyvelői képesítést. 2016-ban adótanácsadói, 2020-ban pedig IFRS könyvelő szakképesítést szerzett. Több mint 15 év könyvelői szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az ITL Group csapatához 2013-ban csatlakozott. Magyarul beszél.

Kitti Erdeine Balega

2014-ben tanítói diplomát szerzett, de időközben egyre nagyobb érdeklődéssel tekintett a pénzügyi világ felé, így 2017-ben elvégezte a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel felsőfokú szakképzés vállalkozói szakirányát. Ezt követően tanulmányait vállalkozói mérlegképes könyvelő képzéssel folytatta, amit 2018-ban sikeresen elvégzett. 2020-ban gazdagította tudását IFRS mérlegképes könyvelő végzettséggel. Szakmai pályája kezdetén 2017-ben találkozott először a könyvvizsgálat rejtelmeivel és azóta az a célja, hogy sikeres könyvvizsgálóvá váljon, ezért jelenleg okleveles könyvvizsgálói képzésen vesz részt. 2021 decemberében csatlakozott az ITL Group csapatához, mint könyvvizsgáló asszisztens. Magyar és angol nyelven beszél.

 

Adrienn-klaab

Klaáb Adrienn

ITL GROUP

Magyarországon született, első diplomáját az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerezte magyar-olasz szakon. 2005-ben szerezte meg másoddiplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán. 2 éves kereskedelmi tapasztalatot követően 11 évig dolgozott különböző vállalatirányítási pozíciókban, az ingatlanbefektetési és a szállodaipari szektorban. 2019 nyarán csatlakozott az ITL Grouphoz mint key account. Magyar, olasz és angol nyelven beszél.

Julia_Koncz

Koncz Julia

ITL Payroll

Júlia Budapesten született, OKJ-s társadalombíztosítási ügyintéző oklevelet szerzett 1999-ben, német tulajdonú nemzetközi könyvelő irodánál dolgozott 17 évet bérszámfejtőként.
Az ITL Group csapatához csatlakozott 2018. októberében.
Német nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

Levente Lajos

Lajos Levente

Lajos Law Firm

Dr. Lajos Levente 1994-ben végzett a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem jogi karán. Bank és pénzügyi master diplomát szerzett Milanoban valaimint  LLM minősítést a University of London keretében EU jogi szakiránnyal és egy második LLM -et a UC Berkeley-n amerikai jogból. 1997 -ben alapította független ügyvéd irodáját. Munkanyelve az angol és az olasz. A Lajos Ügyvédi Iroda szakmai hírnevét ismert olasz márkák képviseletével szerezte. Bár az iroda széles körben nyújt jogi szolgáltatásokat elsősorban nemzetközi befektetőknek magát elsősorban peres ügyvédnek tartja. Büszke,  arra, hogy  az évek során stabil és professzionális csapatot állított össze. Három gyermek édesapja aki szabidejét legszívesebben a családjával tölti. Sportjai a jóga és a lovaglás.

Veronika Lazar

Lázár Veronika

ITL TAX ADVISOR

Budapesten született, több mint 10 éves főkönyvelői tapasztalattal rendelkezik. Miután több évet dolgozott egy jól ismert magyar luxus márka pénzügyi osztályának vezetőjeként, további 8 évet dolgozott a könyvelésben különböző budapesti irodában. 2013 -ban csatlakozott az ITL Grouphoz, ahol az ITL Accounting részleg két számviteli csoportjának egyikét vezette, amely összesen körülbelül 110 ügyféllel foglalkozott. Veronika 2019 óta adó- és számviteli tanácsadással foglalkozik, ma pedig az ITL Adótanácsadó részleg vezetője. Magyarul, angolul és olaszul beszél, valamint IFRS ismereteit mélyíti el.

Krisztina Magyar

Magyar Krisztina

ITL PAYROLL

Közgazdász végzettségét a Szent István Egyetem emberi erőforrások szakán szereztem 2015-ben. Az egyetem utolsó fél évében kezdtem el a bér-és TB ügyintéző tanfolyamot, ami alatt lehetőséget kaptam az akkori munkahelyemen, hogy csatlakozhassak a bérszámfejtő csapathoz, ezért a szakmai ismereteket a gyakorlatban is azonnal elsajátítottam. Többnyire a szolgáltatói oldalon dolgoztam, ezért néhány év alatt sokféle céggel foglalkoztam, tapasztalatot szereztem a néhány főt számláló vállalkozások számfejtésétől a több ezres létszámot foglalkoztató munkáltatók teljeskörű bér-és TB ügyintézésében. Az ITL csapatához 2019 márciusában csatlakoztam és azóta a bérszámfejtő csapatot erősítem. Magyarul és angolul beszél.

Aniko Molnar

Molnár Anikó

ITL Accounting

Született Kecskeméten, 2003-ban szerzett diplomát közgazdász szakon. Szakképesítést szerzett továbbá mérlegképes könyvelőként (1998), adótanácsadóként (2008), IFRS mérlegképes könyvelőként (2016). 1998 óta dolgozik a számvitel és az adózás területén. Az ITL Group csapatához 2013. januárjában csatlakozott. Magyarul beszél, és jelenleg angolul tanul. 1998-ban a szegedi József Attila Tudományegyetem Számviteli Tanszékén szerzett mérlegképes könyvelő képesítést. Később a Kodolányi János Főiskola Gazdálkodási Szakán közgazdász diplomát szerzett, majd adótanácsadó – OKJ képesítést. 2003-ban regisztrálták a Pénzügy Minisztérium által a könyvviteli szolgáltatást végzőkről kötelezően vezetett nyilvántartásába. A tanulmányait követően egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be, majd főkönyvelő lett és 2012-ben csatlakozott az ITL Grouphoz. Az ITL Accounting részleg csoportvezetője, a vezetése alatt dolgozó könyvelőkkel együtt több, mint 110 ügyfelet könyvelnek.

Helga Molnar

Molnár Helga

ITL Group

Magyarországon született, diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte olasz tanári szakon 2006-ban. Turisztikai és idegenforgalmi szektorban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatot Olaszország különböző városaiban. 2019 őszén csatlakozott az ITL Grouphoz mint menedzser asszisztens. Magyar, olasz és angol nyelven beszél.

Sheila Moriconi

Moriconi Sheila

ITL Consulting

Livornoban született és a Pisai Egyetemen szerzett közgazdasági diplomát, majd itt végezte el a Kontrolling és Pénzügyi menedzsment mesterszakot is. Első munkahelyén, egy multinacionális olasz vállalatnál, a pénzügyi osztályon dolgozott. Majd miután elvégezte a Harvard Egyetem “Understanding Financial Statement” képzését, Budapestre költözött. Itt tovább mélyítette szaktudását a különböző szektorokból érkező ügyfelekkel folytatott munka során. 2005 óta pénzügyi kontroller az ITL Group Kft.-nél.

WELCOME TO HUNGARY

Katalin Nagy (Kata)

ITL ACCOUNTING

Kata Debrecenben született, középfokú tanulmányait Hajdúszoboszlón, diplomáját a Nyíregyházi Egyetemen közgazdászként pénzügy szakirányon szerezte 2001-ben. Társadalombiztosítási ügyintézőként 2007-ben végzett. 1998- óta foglalkozik a bérszámfejtéssel: közép és- kisvállalati valamint közigazgatási környezetben egyaránt szerzett tapasztalatokat. Magyar nyelven beszél.

Katalin Nagy

Nagy Katalin

ITL GROUP

Budapesten született, a Studio Italia Olasz Szakmai és Nyelvi Továbbképző Intézet nappali tagozatán végzett, majd irodavezetői szakképesítést szerzett. Olasz és magyar tulajdonú cégeknél dolgozott back office menedzserként, majd az így szerzett 15 éves szakmai tapasztalatát 2019 őszétől az ITL Group csapatát erősítve kamatoztatja. Olasz nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, angolul középszinten beszél.

Richard Nagy

Nagy Richárd

ITL ACCOUNTING

Jászberényben született 1993-ban. Diplomáját a SZIE Gazdaság és Társadalomtudományi Karán, a Pénzügy és Számvitel szakon szerezte meg. Több mint öt éves könyvelési tapasztalatot szerzett könyvelőként. Az ITL Group csapatához több mint két éve csatlakozott, jelenleg könyvvizsgálónak tanul.

Viktoria Olah

Olah Viktória

Lajos Law Firm

2013-ban diplomázott az ELTE Jogi Karán. Ezt követően Milánóba költözött, ahol 3 évig ügyvédként dolgozott biztosítási társaságoknál. Külföldi gyakorlata során angol nyelvű mesterképzésen vett részt, majd 2016-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen megszerezte a nemzetközi és az európai üzleti jogi diplomát (LL.M.) is. 2017-ben mesterjogász szakképzettséget (LL.M.) szerzett a salzburgi Nemzetközi Jogi Tanulmányok Központjának angol nyelvű képzésén.
Ezt követően különféle tanfolyamokon vett részt és megszerezte a nemzetközi jogi diplomáját a Bostoni Egyetemen. 2018 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodában. A magyar nyelv mellett tárgyalóképes szinten beszél angolul és olaszul.

 

WELCOME TO HUNGARY

Örkényi Gyöngyi

ITL PAYROLL

Budapesten született, Humánerőforrás Menedzsmentet és Közgazdaságtant tanult. 2008-ban a Szent István Egyetemen szerzett főiskolai diplomát Humánerőforrás Menedzser szakon, majd 2011-ben a Nyugat-magyarországi Egyetemen Közgazdász mester diplomát. Bér- tb, munkaügy, munkajoggal foglalkozott az elmúlt húsz évben. Dolgozott vállalati oldalon, SSC-nél és multinacionális cégeket is erősített szakmai tudásával. Többször részt vett programbevezetésekben, szervezetépítésben. 2022 nyarán csatlakozott az ITL Group csapatához, amit tanácsadóként erősít.

Orsós Hajnalka

ITL Accounting

1998-ban születt Dombóváron. A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanult pénzügy számviteli szakon. A könyvelést a gyakorlat helye ismertette és szeretette meg vele, ahol később könyvelőasszisztensként dolgozott tovább, ez volt az első szakmájával kapcsolatos munkahelye. Az ITL Accounting csapatához 2022-ben csatlakozott junior könyvelőként.

Kitti Pásztor

Pásztor Kitti

Lajos Law Firm

Jogi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg 2020-ban. Ezt követően Erasmus+ program keretében egy éves szakmai gyakorlatot teljesítettem egy római székhelyű ügyvédi irodánál, amelynek során nyelvi képességeim fejlesztése mellett gyakornokként jogi területen széleskörű tapasztalatot szereztem. Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. 2021-ben kezdtem dolgozni ügyvédjelöltként a Lajos Ügyvédi Irodánál.

Pásztor Tamás

ITL Accounting

Salgótarjánban született 1986-ban. Diplomáját a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte meg 2011-ben. Mérlegképes könyvelői végzettséggel bővítette a szaktudását 2016-ban. 2021 júniusában csatlakozott az ITL Grouphoz. Több éves számviteli tapasztalattal rendelkezik elsősorban multinacionális illetve SSC-s vállalatoknál. Angol nyelven középszinten beszél.

WELCOME TO HUNGARY

Pécskai Andrea

ITL PAYROLL

Miskolcon született, közgazdasági szakközépiskolában érettségizett 1994-ben képesített könyvelő és pénzügyi ügyintéző végzettséget szerezve. Ezután hosszú évekig közjegyzőnél dolgozott jogi asszisztensként, majd 2020-ban a Pallas70 Oktatási Központnál bérszámfejtő és társadalombiztosítási ügyintézői képesítésre tett szert.

2022 júliusától csapatunk tagja, mint junior bérszámfejtő.

Társalgási szinten beszél angolul.

Alessia-penesse

Pennese Alessia

ITL Group

Olaszországban született, 2001-ben költözött Magyarországra, ahol 2002 óta működik együtt az ITL Group céggel a nemzetközi kiskereskedelmi láncok fejlesztésével kapcsolatos speciális projektekben. Ezt követően tapasztalatokat fejlesztett az ingatlanszektorban, a tárgyalások során, majd a következő éveket a számviteli, adóügyi és jogi területekre összpontosítva támogathatta az ügyfelek igényeit. Miután több éven át a számviteli, adó- és bérgazdálkodási területek koordinálásáért volt felelős, 2022-ben operatív vezérigazgató-helyettes pozícióba léptették elő. Az olasz mellett tökéletesen beszél magyarul és angolul is.

Irene Pepe

Pepe Irene

ITL Marketing

1987-ben született Olaszországban, Kommunikációt, Vállalkozást és Marketinget tanult. A Torinói Egyetemen szerzett diplomát Nyilvános és politikai kommunikáció szakon, média elemzés szakosodással. A kommunikáció különböző ágazataiban dolgozva építette karrierjét. a fotózástól a digitális marketingig, különböző európai és európán kívüli országokban dolgozva, miután, 2018 végétől az ITL Group tanácsadója lett. Az ITL Marketingen belül a vállalati kommunikációért és az ITL Group projektjeiért felelős, valamint az Economia.hu szerkesztői Project Managere. Az olasz mellett folyékonyan beszél spanyolul és angolul, magyarul tanul.

Orsolya Polgar

Polgár Orsolya

Lajos Law Firm

2007-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakán, majd ugyanebben az évben kezdett el dolgozni ügyvédjelöltként Veszprémben. 2012-ben tette le jogi szakvizsgáit jeles eredménnyel és 2013. januártól működteti önálló ügyvédi irodáját.Az ügyvédi társulással 2016-tól dolgozik együtt. Szakterülete a polgári jog, közigazgatási jog, bankjog; elsősorban ingatlanügyekkel, cégügyekkel, fizetésképtelenségi eljárásokkal, végrehajtási eljárásokkal foglalkozik, és 10 éve látja el egy hazai hitelintézet jogi képviseletét.

Ildikó-Radics

Radics Ildikó

ITL PAYROLL

Pécsett születtet, közgazdász diplomája mellé 2010-ben TB és bérügyi szakelőadói képesítést szerzett. A főiskola után egy budapesti könyvelőirodában helyezkedett el, ahol a változatos ügyfélkörnek hála sok tapasztalatot szerzett a bérszámfejtés területén. 2022 márciusában csatlakozott az ITL Payroll csapatához. Magyarul és angolul beszél.

Ruskó Tímea

ITL ACCOUNTING

Budapesten született. 2019-ben elvégezte a pénzügyi-számviteli ügyintéző, majd 2020-ban a vállalkozási mérlegképes könyvelő képzést. Az iskola befejezése után 1,5 évig egy gyógyszeripari cégnél dolgozott könyvelőként. Az ITL Accounting csapatában junior könyvelőként helyezkedett el.

Szilvia Schenk

Schenk Szilvia

ITL REAL ESTATE

Mohácson született, 1992-ben az ELTE -n szerzett német tanári diploma után az ingatlanértékelői és közvetítői (OKJ képzés) szakképesítést végezte el. 2001 óta regisztrált ingatlanközvetítő és értékbecslő. Több mint 15 éves ingatlanértékesítői tapasztalattal rendelkezik, három idegen nyelven folyékonyan beszél, ezek a német, az olasz, és az angol. Tanulmányait 2013-tól bővítette kereskedelem és marketing szakon. 2013-ban csatlakozott az ITL Group csapatához, ahol számos ingatlan értékesítésében ill. keresésében vett részt. Foglalkozott az AXA és CIB banki portfóliók értékbecslésével és értékesítésével, jelenleg az ITL Group ügyfeleinek és befektetőinek igénye szerint keres vagy értékesít ingatlanokat.

Sellei Anna

ITL Accounting

1987-ben született Budapesten. Bár a Budapesti Corvinus Egyetemen tájépítészmérnökként diplomázott, pályafutását pályázatkezelési területen kezdte: európai uniós támogatások terén több, mint 5 éves gyakorlatra tett szert. Munkatapasztalatot szerzett a központi és önkormányzati közigazgatásban is. Érdeklődése a pénzügyi terület felé terelte, 2021-ben kezdte meg tanulmányait a Penta Unió Zrt. vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésén. Az ITL Accounting csapatához 2022-ben csatlakozott junior könyvelőként.

Lilla Simon

Simon Lilla

ITL ACCOUNTING

Dunaújvárosban született, a Dunaújvári Egyetemen szerzett diplomát Gazdálkodás és menedzsment szakon. Szakképesítést szerzett továbbá Adóigazgatásügyi szakügyintézőként, Mérlegképes könyvelőként dolgozott. 5 éves könyvelői szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az ITL Group csapatához 2019 évben csatlakozott. Magyarul és németül beszél.

Andrea Soroczki

Soróczki Andrea

ITL Audit

Magyarországon, Debrecenben született és él. Közgazdász diplomája mellé 2015-ben könyvvizsgálói, majd 2017-ben forgalmiadó-szakértői, illetve IFRS mérlegképes könyvelői képesítést szerzett. Multinacionális cégnél kontrolling területen, a vállalkozói szférában olyan szakmai területeken dolgozott, ahol átfogó tapasztalatot szerzett számviteli, pénzügyi, adózási, stratégiai feladatok megszervezésében, irányításában. 2020. őszén csatlakozott az ITL Audit Hungary Kft-hez könyvvizsgálóként.

WELCOME TO HUNGARY

Strupka Renáta

ITL HR SOLUTIONS

1998-ban született Budapesten. Közgazdász diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte Emberi erőforrások szakon. Tanulmányai mellett HR Partner gyakornokként szerzett tapasztalatot, majd a diplomaszerzést követően HR Specialistaként dolgozott, amely által különböző HR területekre és projektekre nyert betekintést. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Vezetés és szervezés mesterszakán tanul. Angolul folyékonyan, spanyolul alapszinten beszél. Az ITL Group-hoz 2022-ben csatlakozott, mint HR Generalista.

Judit Sütő

Sütő Judit

ITL Accounting

Hajdúböszörményben születtem,1999-ben fejeztem be a közgazdasági szakközépiskolát. 2002-ben mérlegképes könyvelői, 2021-ben adótanácsadói szakképesítést szereztem. Magyarul beszélek. 2000 óta dolgozok a számvitel területén könyvelőként. 2019-ben regisztráltak a PM által a könyvviteli szolgáltatást végzőkről kötelezően vezetett nyilvántartásba. Az ITL Group csapatához 2021-ben csatlakoztam.

Szabóné Nóra Gyulay

ITL Accounting

Tanulmányaiban már a középiskolában számvitel szakon tanult, majd a Károly Róbert Főiskolán szerzett diplomát pénzügy szakon, hitelintézeti szakirányon. Ezután a Budapesti Gazdasági Főiskolán a tanulmányok folytatásaként megszerezte a mérlegképes könyvelői oklevelet. Az iskola mellett lehetősége volt nemzetközi vállalatnál megismerkedni a belső könyvelések folyamataival. 2021-ben könyvelőként csatlakozott az ITL Grouphoz. Középfokú angol nyelvtudással rendelkezik.

Iren Szakácsné

Szakácsné Iren

ITL PAYROLL

Csengerben született. 1989.-ben végzett a Gundel Károly szakközépiskolában.
1977. óta dolgozik bér és tb. ügyintézőként.
1992.-ben szerezte meg kitűnő eredménnyel a társadalombiztositási szakelőadói végzettséget.
2012. óta erősíti az ITL csapatát.
2020. óta pedig megbízott csoportvezetőként dolgozik jelenleg 4 bérelszámolóval. Magyarul beszél.

Száraz Livia

Lajos Law Firm

2010-ben végzett az ELTE olasz—kommunikáció szakán. 2013 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál back office menedzserként, aminek keretében fő feladata a fordítások, nyelvi szolgáltatások teljeskörű menedzselése, valamint az elektronikus jogi eljárások ügyintézése (cégbejegyzés, cégmódosítás, fizetési meghagyás, jogügyletek biztonsága stb.). Olasz nyelvből társadalomtudományi szakfordítói, valamint tanári diplomával is rendelkezik. Olasz, angol és német nyelveken beszél.

Dóra_Széles

Szeles Dóra

ITl Audit

Közgazdasági és kiegészítő jogi diploma megszerzése után okleveles könyvvizsgálói képesítést, valamint IFRS minősítést szerzett, tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának. 2010-ben csatlakozott az ITL Group-hoz, mint az ITL Audit vezető partnere, az évek során egyre több nemzetközi ügyfél számára nyújt audit és transzferár tanácsadást.Termelő, kereskedő és szolgáltató cégek könyvvizsgálatában széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Olaszul, angolul és portugálul beszél.

Szepesi Zoltán

ITL Accounting

Magyarországon született, tanulmányait 1996-ban fejezte be. 1998 óta könyvelőként dolgozik különféle iparágakban. 2011 óta több, olasz nagyvállalat könyvelőjeként tevékenykedett, így került kapcsolatba a ITL Group Kft-vel is, ahol 2021 óta dolgozik.

 

Boglar

Szervátiusz Boglár

Lajos Law Firm

2004 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodának, korábban ügyvédjelöltként, jelenleg ügyvédként. Jogi diplomáját a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi karán 2003-ban szerezte meg és 2008-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát. 2018-ban részt vett az Eötvös Loránd Tudományegyetem angol nyelvű Master képzésén, ahol Nemzetközi és európai adójogi mesterjogász (LLM) szakképzettséget szerzett.Két évet töltött Svájcban francia nyelvterületen. Nyelvismerete miatt kiemelt feladata az iroda nemzetközi ügyfeleivel történő kapcsolattartás. Angol és olasz felsőfokú nyelvtudása mellett kiválóan kommunikál írásban és szóban egyaránt francia, spanyol és német nyelven. Szakterülete az M&A tranzakciók mellett a munkajog és a szerződési jog.

Szikora Andrea Lajos Law Firm

Szikora Andrea

Lajos Law Firm

Szikora Andrea, 2008-ban végzett az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakán, majd ugyanebben az évben kezdett dolgozni a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél. Egyetemi tanulmányai során 2004-ben egy évet töltött Olaszországban a Universitá degli Studi di Pisa hallgatójaként, 2006-ban pedig a Studio Legale Zanchi velencei ügyvédi irodánál gyakornokoskodott. 2010-ben a City of London Corporation ösztöndíjával a londoni CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP ügyvédi irodánál volt kiküldetésen, 2012-ben pedig szintén a City of London Corporation Research Fellowship ösztöndíjával töltött időt Londonban. 2013-tól a Magyar Nemzeti Banknál dolgozott, amely idő alatt a pénzügyi szektor digitalizációjára vonatkozó több publikációja is megjelent. 2021 augusztusa óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál. Beszel magyarul, angolul és olaszul.

Szilvia Szlavitsek

Szlavitsek Szilvia

ITL HR SOLUTIONS

Budapesten született, a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán tanult, közgazdász. Több mint 20 éves tapasztalatot szerzett az üzleti szférában, először alkalmazottként, később igazgatóként, majd egy európai rendezvényhálózat vezetőjeként, az ITL Group képzési és vállalati rendezvényeinek vezetőjeként és az Accelium Magyarországi Központ vezetőjeként. Tanulmányait az Integrál Akadémián folytatta, ahol Integrál Pszichológiát tanult, majd az NLP Intézet, Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézményében minősített NLP Practitioner képesítést szerzett. A Mediátor Akadémián, Tranzakcióanalízis alapú Life és Business Coach képzésén végzett coachként.

Dr. Don Beck által tanúsított, európai spiráldinamika tanfolyamon tanult. A New York-i International Focusing Institute és a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület által akkreditált Fókusz Tréner. Az Igazságügyi Minisztériumban jegyzett mediátor, válási, párkapcsolati és gazdasági mediátor. Accelium Group Izrael, minősített szakember, Accelium facilitátor és kiképző tréner. A magyar mellett folyékonyan beszél olaszul, és angolul.

Bence-zsolt-szucs

Szűcs Bence Zsolt

Lajos Law Firm

2018 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál, kezdetben ügyvédjelöltként, jelenleg ügyvédként. Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. Egyetemi tanulmányai során egy évig az Università degli Studi di Roma Tre egyetem jogi karának hallgatója volt Erasmus ösztöndíjjal, szakmai gyakorlatát pedig ugyancsak Erasmus ösztöndíjjal egy római ügyvédi irodában töltötte. 2010 óta foglalkozik olasz ügyfelekkel, olaszból felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, emellett munkanyelve az angol. Elsősorban cégügyekkel, ingatlanügyekkel és fizetésképtelenségi ügyekkel foglalkozik, valamint az ügyvédi iroda adatvédelemmel foglalkozó munkatársainak egyike. 2018-ban DPO (adatvédelmi tisztviselő) képesítést szerzett, 2020-ban pedig jogi szakvizsgát tett.

Tarsoly Anikó

Duna Expert

Mérlegképes könyvelői képesítést 1999-ben a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál szerzett, 2003 óta regisztrált mérlegképes könyvelő. Több, mint 20 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezik. Munkája során kis-, közép- és nagyvállalkozások teljeskörű könyvelését végzi.

A magyar mellett angol nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Terjék Norbert

Duna Expert

1979-ben született Sátoraljaújhelyben, szakmai tanulmányait a Sátoraljaújhelyi Közgazdasági Szakközépiskolában végezte, mint számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő, 2015 óta a Duna Expert csapatát erősíti. Könyvelési szakterületei: kis-, közép- és nagyvállalkozások könyvelése, főként az alábbi területeken szerzett szakmai tapasztalatot: új személygépjármű értékesítés; üzletviteli tanácsadás; közösségen belüli-kívüli online szolgáltatás; munkaerő közvetítés rendezvényszervezés, konferenciaszervezés.

Gabor Tolnai

Tolnai Gábor

ITL Tax Advisor

Ügyvéd, okleveles adószakértő 1976-ban született Veszprémben. Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán végezte, ezt követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatalának Jogi- és Koordinációs Főosztályán dolgozott. Az ITL Group Kft-hez 2010-ben csatlakozott. 2014-ben okleveles adószakértői minősítést szerzett, és tagja a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének. Aktív részese az ITL Group Adózási Divízió felépítésének, melynek 2016-tól vezetője. Több hazai és nemzetközi adózási konferencia felkért előadója, számos szakmai cikk és kiadvány szerzője. A Nemzetgazdasági Minisztérium jogszabály előkészítésben közreműködő külső szakértői véleményező munkacsoport tagja. Kiemelt szakterülete az adójog, és a gazdasági büntetőjog.

Bernadett_Török

Török Bernadett

ITL ACCOUNTING

Az értettségi letétele után, elvégeztem egy OKJ bizonyítványt adó irodavezetői tanfolyamot és így 2001 óta adminisztrációs, értékesítői feladatokat láttam el különböző területeken. Most könyvelőasszisztensként szeretném a könyvelő kollégákat segíteni, gyorsabbá tenni az ő munkájukat.

Petra Torok

Török Petra

ITL ACCOUNTING

Budapesten született, közgazdasági szakközépiskolában érettségizett 2003-ban. A pénzügyi- és számviteli ügyintézői képesítés megszerzése után felsőfokú tanulmányait az ELTE-TÓFK-on folytatta. 2008 óta megszakítás nélkül könyvelőként dolgozik, ehhez a mérlegképes könyvelői képesítést 2012-ben szerezte meg. Az ITL Group csapatába 2017 januárjában lépett be. Társalgási szinten beszél olaszul és angolul.

Tóth Ferenc

Duna Expert

A Mérlegképes Könyvelő Szakképesítését az Óbudai Zsigmond Líceumban szerezte meg, regisztrációját a kezdetektől így több mint 10 éves könyvelési tapasztalatot szerzett regisztrált mérlegképes könyvelőként. Főbb szakterületei: kis-, közép- és nagyvállalkozások teljeskörű könyvelése, főként, vetőmagtermelés – forgalmazás, online-értékesítés, egyéb tevékenységek kereskedelmének könyvelése.

WELCOME TO HUNGARY

Vas-Pőcze Ágota

ITL ACCOUNTING

1995-ben született Magyarországon. A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanult, pénzügy-számvitel szakon. A közgazdász diplomával együtt 2020-ban szerezte meg a mérlegképes könyvelő végzettséget. Az egyetem után 2 évig dolgozott könyvelő irodában. Az ITL Accounting csapatához 2022-ben csatlakozott.

Bettina Vass

Vass Bettina

ITL Accounting

Bettina Magyarországon született, 2017-ben végezte el a Pénzügy-számviteli ügyintéző szakot, jelenleg pedig a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál végzi Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanulmányait. 2015-ben csatlakozott az ITL Grouphoz, mint könyvelői asszisztens, mára már viszont teljes körű könyvelési tevékenységet végez. Beszélt nyelvek: magyar, angol, melyet folyamatosan fejleszt.

Vodila Vivien

ITL HR Solutions

A Miskolci Egyetemen szerzett diplomát kereskedelem és marketing (marketingkommunikáció szakirány) területen, majd itt végezte a mesterképzést is, vezetés-szervezés (emberi erőforrás menedzsment szakirány) szakon. A tanulmányok alatt diákmunka keretében belső kommunikációs és rendezvényszervezési tapasztalatot szerzett. A mester diploma megszerzése után marketing területen dolgozott, ahol betekintést nyert a kompetencia- és képességmérés, illetve a kompetencia alapú HR folyamatok működésébe. 2021-ben toborzási tanácsadóként csatlakozott az ITL Grouphoz. Kommunikációképes angol nyelvtudással rendelkezik.

Katalin Zadravecz

Zadravecz Katalin

ITL Accounting

Katalin Magyarországon született, Nyíregyházán. 2011-ben végzett a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán, mint közgazdász. Ez után folytatta tanulmányait Budapesten, először a Pénzügyi és Számviteli ügyintéző képzéssel, végül a mérlegképes könyvelői képzéssel. 2011-2013 között pénzügyi területen dolgozott. 2018-ban szerezte meg a Mérlegképes végzettséget. Eközben pedig 2013 júniusában csatlakozott az ITL Group csapatába a könyveléshez, kezdetben könyvelői asszisztensként, majd a mérlegképes tanulmányok alatt már könyvelőként dolgozott. Magyar és angol nyelven beszél.

Norbert-Zentai

Zentai Norbert

ITL HR SOLUTIONS

Norbert pénzügyi és HR diplomával rendelkezik. Pályafutása kezdetén szenior tanácsadóként dolgozott nemzetközi személyzeti tanácsadóknál és fejvadász cégeknél. 10 évig volt egy 250 munkatársat foglalkoztató, magyar tulajdonú informatikai cégcsoport HR vezetője. Élt az Egyesült Királyságban és Belgiumban, majd visszatérve Magyarországra fejvadász céget vezetett, később tanácsadóként szervezetfejlesztési projekteken dolgozott. 2022-ben csatlakozott az ITL Group-hoz HR vezetőként, azzal a céllal, hogy cégünk további sikeres fejlődését humán oldalról irányítsa. Aktívan részt vesz az ITL HR Solutions szakmai munkájában. Folyékonyan beszél angolul.

„A szervezet ereje a munkatársakban rejlik, a számok mögött kiváló egyéni és csapatteljesítmények állnak, célunk, hogy inspiráló és emberközpontú kultúrát alakítsunk ki, hogy munkatársaink kiteljesedhessenek és értéket teremtsenek ügyfeleinknek.”

Dzsedenyi_Dóra-ITL Group

Zsédenyi Dóra

Duna Expert

1995-ben született Budapesten, a kéttannyelvű Kölcsey Ferenc Gimnáziumban francia tagozatán érettségizett, majd ezt követően a BGE-Külkereskedelmi kárán a nemzetközi gazdálkodás francia szakon szerzett diplomát. Pénzügyi ügyintézői feladatokban vesz részt, valamint angol, illetve francia nyelven tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel

Krisztina Zsédenyi

Zsédenyi Krisztina

Duna Expert

Miskolcon született, külkereskedelmi bonyolító és marketing szakképesítést szerzett (OKJ képzésben), iskolai tanulmányait részben francia nyelvterületen végezte el. Feladatai a francia nyelvű kapcsolattartás a vevőkkel, szállítókkal, ajánlatok, szerződések készítése, számlázás, bérszámfejtés adminisztrációja. A Duna Expert csapatához 2002-ben csatlakozott.

Back To Top