skip to Main Content

INGATLAN TANÁCSADÁS INGATLAN TANÁCSADÁS

Segítség a magyarországi adásvételhez: találja meg a megfelelő kulcsot az ITL Real Estate szolgáltatásaival

Ha segítséget keres magyarországi lakó- vagy kereskedelmi ingatlanok adásvételéhez, azt kell tudnia, hogy a magyar ingatlanpiac folyamatosan változik. Ez sok befektetőt arra késztetett, hogy Magyarországot válassza jövedelmei befektetésére, ami hozzájárul az ingatlanok árának és értékének emelkedéséhez.

Több mint 25 éves tapasztalat és szakmai hozzáértés: ezek a kulcsszavak, ha valaki ezen a piacon akar tevékenykedni.

Ezért az ITL Real Estate figyelemmel kíséri Önt és segítséget nyújt Önnek a magyarországi adásvételi műveletek alábbi szakaszaiban:

 • Döntéstámogatás vásárlása
  • Ingatlanpiaci és adótanácsadás
  • Ingatlanértékbecslés
  •  Telekkönyvi ellenőrzés
 • Jelzálogkölcsön igénylése
 • Adásvételi szerződés és jogi segítségnyújtás
 • Eladás vagy vásárlás utáni segítség
 • Ingatlankezelés Budapesten

Budapesti ingatlankezelési szolgáltatásaink keretében az alábbiakat kínáljuk Önnek:

 • A közművek kezelése
 • Számlázás és fizetés a felhasználó részéről
 • Támogatás nyújtása a cégek felé való közvetítésben

Segítséget nyújtunk Önnek a magyarországi ingatlan adásvételi lehetőségek felkutatásához és folyamatos elemzéséhez.

üzlet vagy kereskedelmi ingatlan vásárlása vagy bérbeadása

Megalapozott tapasztalatokat szereztünk a magyar kiskereskedelmi piacon, mialatt országszerte figyelemmel kísértük több nemzetközi viszonteladó fejlődését. Átlátjuk a városközpont legjobb pozícióit (a felső kategóriába tartozó utcákban) és széleskörű ismeretekkel rendelkezünk a bevásárlóközpontokról és szolgáktatóházakról. 

logisztikai raktár vagy termelő üzem vásárlása vagy bérlése

1995 óta támogatjuk a nemzetközi cégeket abban, hogy országszerte megtalálják a legjobb helyet a gyártóüzem vagy logisztikai bázis számára, akár az ipari parkokon belüli zöldmezős fejlesztésekkel, akár az Ügyfél céljainak megfelelő, már létező struktúrák megvásárlásával.

Lakást vagy házat vásárolni Magyarországon: a bizalom tapasztalaton alapul.

Ha Magyarországon szeretne lakást vagy házat vásárolni, szüksége van valakire, aki megbízható és segítséget nyújt Önnek az igényeinek megfelelő ingatlan felkutatásában, az ingatlan ismeretében és az adásvételi folyamat teljes kezelésében.

Akár saját maga részére kíván lakást vagy házat vásárolni Magyarországon, akár befektetésként, az ITL Real Estate célja, hogy a megfelelő kulcsot nyújtsa Önnek a magyar ingatlanpiacon.  

További információkért olvassa el ezt a blogbejegyzést:

 • Budapesti ingatlan: itt van, amit tudnia kell róla
 • Hol lehet házat vásárolni külföldön 2019-ben
 • Covid19 és magyarországi ingatlanok

 Adózás Magyarországon: fedezze fel az összes kockázatot és előnyt

Ha készen áll egy vásárlás vagy egy eladás végrehajtására, akkor ismernie kell a magyarországi adórendszer összes kockázatát és előnyét is, valamint azt, hogy az milyen hatással lehet döntéseire.

Számos lehet az előny, minden attól függ, hogyan használják ki őket. Hozza létre vállalkozását Magyarországon és támaszkodjon az ITL Real Estate-re projektjeinek megvalósításában.

Kérjen ingyenes konzultációt szakértői csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan kérhet segítséget a magyarországi vásárláshoz és eladáshoz.

Ügyvédeink és adótanácsadóink tapasztalatának köszönhetően végig tudjuk vezetni Önt a tranzakció zökkenőmentes folyamatán, elemezve a tervezett befektetés valós megtérülését.

Tanácsadóként egyetlen érdekünk az, hogy az ingatlanokra vonatkozóan a legfrissebb tájékoztatást nyújtsuk, és hosszú időre szóló, értékes kapcsolatot alakítsunk ki Önnel.

A lakossági és a kereskedelmi szolgáltatások piacának mély és szerteágazó ismeretére számíthat, amellyel eligazítjuk Önt a magyar ingatlanok forgatókönyvében.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Schenk Szilvia

ITL Real Estate Részlegvezető

Back To Top