skip to Main Content

Partner keresés és piackutatás

PARTNER KERESÉS
Meg tudjuk találni az Ön számára tökéletes partnert.
Több mint 25 éves magyarországi tapasztalattal rendelkezve nélkülözhetetlen ismereteket szereztünk a magyarországi üzleti tevékenység folytatásával kapcsolatosan.
Létrehoztunk egy jelentős forrásokból és megbízható adatbázisokból kialakított hálózatot, hogy megtalálhassa a partnert, akit keres.
Az általunk nyújtott érték a rugalmas és kreatív megközelítés, a hálózatépítésben szerzett jelentős tapasztalataink révén, az online és az offline csatornák használatával.   

A bizalom és a stabilitás két elengedhetetlen tényező az üzleti tevékenység során. Szolgáltatásainkon keresztül segítünk Önöknek kapcsolatba lépni a megbízható partnerekkel, valamint hiteles ismereteket szerezni azokról a piacokról, amelyeken szeretnének befektetni, ezzel stabilitást hozva egy bizonytalan helyzetbe.      

PIACKUTATÁS
A saját piac ismerete és a potenciális ügyfelek igényeinek megértése nagyon fontos az eladni kívánt szolgáltatás vagy termék sikerének szempontjából. Ezekben az időkben, amikor a világ egyre inkább összekapcsolódik, sok ügyfélhez és piachoz eljuthatunk.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

A jövőkép, a tervezés, a fejlesztés és a folyamat ellenőrzése lényeges lépések amiket meg kell tenni annak érdekében, hogy elérjük az üzleti céljainkat és optimalizáljuk a befektetett időt és erőforrásokat.

Bízzon az ITL Marketing csapatában, és építsük ki együtt a legjobb kommunikációs stratégiát a magyarországi beruházásaihoz és projectjeihez.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Luigino Bottega

ITL Marketing Részlegvezető

Back To Top