skip to Main Content

Partner keresés és piackutatás Partner keresés és piackutatás

Partner keresés és piackutatás

PARTNER KERESÉS
Meg tudjuk találni az Ön számára tökéletes partnert.
Több mint 25 éves magyarországi tapasztalattal rendelkezve nélkülözhetetlen ismereteket szereztünk a magyarországi üzleti tevékenység folytatásával kapcsolatosan.
Létrehoztunk egy jelentős forrásokból és megbízható adatbázisokból kialakított hálózatot, hogy megtalálhassa a partnert, akit keres.
Az általunk nyújtott érték a rugalmas és kreatív megközelítés, a hálózatépítésben szerzett jelentős tapasztalataink révén, az online és az offline csatornák használatával.   

A bizalom és a stabilitás két elengedhetetlen tényező az üzleti tevékenység során. Szolgáltatásainkon keresztül segítünk Önöknek kapcsolatba lépni a megbízható partnerekkel, valamint hiteles ismereteket szerezni azokról a piacokról, amelyeken szeretnének befektetni, ezzel stabilitást hozva egy bizonytalan helyzetbe.      

PIACKUTATÁS
A saját piac ismerete és a potenciális ügyfelek igényeinek megértése nagyon fontos az eladni kívánt szolgáltatás vagy termék sikerének szempontjából. Ezekben az időkben, amikor a világ egyre inkább összekapcsolódik, sok ügyfélhez és piachoz eljuthatunk.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

A jövőkép, a tervezés, a fejlesztés és a folyamat ellenőrzése lényeges lépések amiket meg kell tenni annak érdekében, hogy elérjük az üzleti céljainkat és optimalizáljuk a befektetett időt és erőforrásokat.

Bízzon az ITL Marketing csapatában, és építsük ki együtt a legjobb kommunikációs stratégiát a magyarországi beruházásaihoz és projectjeihez.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Luigino Bottega

ITL Marketing Részlegvezető

Back To Top