skip to Main Content

ITL Payroll ITL Payroll

ITL Payroll szolgáltatásai

Több szakterületet átfogó megközelítés

Szigorú titoktartás és a GDPR alapos ismerete

Megbízható és hiteles szakértők

Nemzetközi és in-country szakmai tapasztalat

Az ActivPayroll magyarországi képviselete

A folyamatosan változó üzleti környezetet tükrözi az egyre fokozódó foglalkoztatási dinamika, és ezért fontos, hogy olyan szakértők segítsék a cégek munkáját, akik elérhetők online, illetve a kihívásokat megfelelő problémamegoldó készséggel kezelik és több területre is rálátnak. 

Ezért pénzügyi, számviteli és HR-szakembereinkkel szorosan együttműködve holisztikus megközelítést alkalmazunk a bérszámfejtésben, hogy teljes körű bérszámfejtési szolgáltatásokat, jelentéseket és tanácsadást biztosítsunk ügyfeleink számára, függetlenül a cég tevékenységétől vagy munkavállalói létszámától.

Köszönhetően annak, hogy régóta jelen vagyunk ezen a szolgáltatási területen, adott a lehetőségünk a hatóságokkal történő közvetlen kapcsolattartásra és együttműködésre. Szigorú titoktartási elveinknek és a GDPR alapos ismeretének köszönhetően biztosítani tudjuk a pontos és időben történő bérszámfejtést és bérkifizetést az adatvédelmi szempontokat is figyelembe véve, valamint a személyügyi jogszabályok betartását a foglalkoztatási és a munkajogi követelményekkel összhangban.

Szolgáltatásaink a következő területeket ölelik fel:

  • Belföldi és nemzetközi bérszámfejtés 
  • Társadalombiztosítási adminisztráció
  • Bérekkel kapcsolatos adótanácsadás 
  • Munkajogi és foglalkoztatással összefüggő jogszabályi támogatás
  • Bérezés és juttatások
  • Külföldi munkavállalókat érintő bérszámfejtési szolgáltatások
  • Munkavállalói segélyvonal
  • Bérügyviteli és HR jogszabályi megfeleltetés

Büszkék vagyunk arra, hogy 2017-ben megkezdtük együttműködésünket a díjnyertes globális bérszámfejtési hálózattal, az ActivPayroll-lal.

Együttműködésünk kezdetekor azonnal felismertük, hogy van egy közös szenvedélyünk: mindkét cég célja a nemzetközi vállalkozások sikerének segítése, vagy ahogyan ők mondják: „mindez a génjeinkben van”.

Egymást kiegészítve olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek a legkülönfélébb vállalkozások egyedi igényeihez igazodnak, kezdve az egyik legnagyobb multinacionális vállalattal, amellyel itt Magyarországon együttműködünk

2021-ben az ITL Group megszerezte a magyarországi francia ajkú befektetőkre specializálódott, a könyvelés és a bérszámfejtés területén vezető szerepet betöltő Duna Expert többségi tulajdonát.

A Duna Expert egy dinamikus és elkötelezett szakemberekből álló csoport, amelyet a francia állampolgárságú Xavier Defaysse irányít, aki már 1993-tól Magyírországon él és több mint 25 év tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálati és a bérszámfejtési szolgáltatások területén.

ITL PAYROLL

Kiemelkedő jogi és szakmai tudással rendelkező tanácsadóink több területen is rendelkeznek ismeretekkel és tapasztalattal. 

Az ITL Payrollnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat kínáljunk az átlátható személyügyi-adminisztráció, az effektív bérszámfejtés és a folyamatos bérköltség optimalizálás érdekében.

Ezen túlmenően munkánkba bármikor be tudjuk vonni az ITL Group más szakembereit is, mint például az ITL HR Solutionst, az ITL Accountingot, valamint a Lajos Ügyvédi Irodát.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Bartók Szandra

ITL Payroll Részlegvezető

Back To Top