skip to Main Content

Számviteli segítségnyújtás Magyarországon: 25 év szenvedély az Ön szolgálatában

accounting-360

teljes körű számviteli szolgáltatások

az Ön számviteli igényeire szabva

több mint 25 év tapasztalat birtokában

Erősségünk abban áll, hogy össze tudjuk illeszteni a magyar számviteli szabályozások és az IFRS, valamint az adóügyi kötelezettségek mélyreható ismeretét egy olyan nemzetközi befektető szükségleteivel, aki egy új, magyar nyelvű piacon tevékenykedik. 

Ezért nálunk több nyelven beszélő számviteli és adószakértőket, ügyfélkapcsolati munkatársakat talál, de mindenekelőtt több mint 25 éves tapasztalatot, amelyet a legkülönfélébb ágazatokban működő cégek könyvelésének területén szereztünk.  

Számunkra a számviteli segítségnyújtás azt jelenti, hogy cégének könyvelését 360°-os látószögben végezzük, a számlatükör kialakításától a Mérleg és az üzleti év adóinak optimalizálásáig. De mindenekelőtt, adó-, pénzügyi és jogi szakértőinknek köszönhetően, azt jelenti, hogy megtaláljuk a megoldásokat bármilyen jellegű problémára, ami a cég vezetése során felmerülhet.  

Íme, az előnyök, amelyeket az ITL Accounting kínál:

A legfrissebb könyvelési és adózási újdonságokat is ismerő, naprakész munkatársak;

 1.  Időszakos hírlevelek küldése az ügyfelek részére 
 2. A Tax Representative Alliance hálózat magyar képviselője 
 3. Teljeskörű könyvelés
 4. Kettős könyvelés
 5. Számviteli és üzletviteli tanácsadás
 6. Pénzügyi jelentések (riportok) összeállítása
 7. Felhő alapú dokumentumkezelés (A felhő alapú rendszer alkalmazásával bármikor, bárhonnan feltölthetőek a szükséges dokumentumok.)
 8. ügyviteli szolgáltatások (utalás, számlázás, postai szolgáltatás)
 9. Távértékesítéshez kapcsolódó bevallások elkészítése OSS rendszerben
 10. Számviteli szabályzatok készítése 
 11. Egyéb szabályzatok készítése
 12. Cégkapu figyelés
 13. NAV online adatszolgáltatás figyelése
 14. Külföldi áfa visszaigénylés ügyintézés – ELEKÁFA

A Tax Representative Alliance (TRA) egy olyan szövetség, amely a különböző országok ÁFA-szakértőiből áll: könyvelőkből, ügyvédekből és adószakértőkből, akik saját országaikban adóügyi képviselőként kezelhetik külföldi csoportok és vállalkozások ÁFA-ügyeit.  Az ITL Group 2017 óta a TRA magyarországi képviselője és büszke arra, hogy támogatást nyújt az ÁFÁ-ra vonatkozó összes kérdésben (a regisztrációtól a bevallásokig, befizetésekig stb.) egy vagy több európai országban. 

Határokon átnyúló ÁFA képviseleti és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk. Mindenekelőtt, koordinálni tudjuk egy cég adószámát különböző európai országokban és azt követően a havi vagy negyedéves teljesítést is. Az Ügyfelek számára előnyös, ha csak egyetlen kapcsolattartójuk van, mi, ha azt szeretnék, tehát intézzük az Ön ÁFÁ-val kapcsolatos ügyeit más európai országokban is, a Tax Representative Alliance (“TRA”) hálózatba tartozó kollégáinkkal.

2021-ben csatlakozott az ITL Grouphoz a Duna Expert, amely Magyarország vezető francia nyelvű befektetőkre specializálódott könyvelő és bérszámfejtő cége.

A Duna Expert egy dinamikus és elkötelezett szakemberekből álló csoport, amelyet a francia állampolgárságú Xavier Defaysse irányít, aki már 1993-tól Magyarországon él és több mint 25 év tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálati és a bérszámfejtési szolgáltatások területén.

Szolgáltatások

Az alacsony társasági adó, a szakképzett munkatársak és a hatékony hivatali ügyintézési rendszer csak néhány azon szempontok közül, amelyek Magyarországot vonzó célponttá teszik a befektetők számára.   

Azonban egy beruházást odafigyeléssel kell megtervezni. Alapvető fontosságú a magyar jogszabályok által meghatározott adó- és számviteli kötelezettségek ismerete ahhoz, hogy ne kövessünk el olyan hibákat, amelyek késleltethetik a tevékenység megkezdését, bírságfizetéshez vezetnek, vagy olyan lehetőségek elvesztéséhez, mint pl. az adókedvezmények vagy a támogatott hitelek stb.

Az ITL Accounting csapata azért jött létre, hogy közvetlenül kommunikáljon az adóhatósággal, hogy segítse Önt ellenőrzések esetén, hogy megvizsgálja az ÁFÁ-s tranzakciók helyességét és azért, hogy Ön a lehető legjobb módon zárja le az éves Mérlegét. Tehát az Ön szolgálatába állítjuk tapasztalatunkat és szakértelmünket annak érdekében, hogy vállalkozóként a legjobb üzleti eredményeket hozó stratégiákra összpontosíthasson. 

Az ITL Accounting csapatával együtt számviteli segítséget nyújtunk a magyarországi cégeknek, minden tapasztalatunkat és szakértelmünket felhasználva a legjobb üzleti eredmény elérése érdekében.

Számunkra a számviteli segítségnyújtás azt jelenti, hogy a cégek könyvelését 360°-ban kézben tartjuk. Legyen szó start up-ról vagy egy, már szilárd alapokon álló cégről, segítséget nyújtunk Önnek a cége megalapításától a megszüntetéséig: a számlatükör kialakításától a Mérleg és az üzleti év adóinak optimalizálásáig.

Az ITL Accounting által képviselt nemzetközi tapasztalattal és szakértelemmel fogjuk segíteni Önt egy biztonságos és átlátható üzleti útiterv megrajzolásában, az Ön igényei alapján. 

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Molnár Anikó

ITL Accounting Részlegvezető

Back To Top