skip to Main Content

Komplex Ingatlanjogi Szolgáltatások, Adásvételek

  • Adásvétel: Számos nagyértékű ingatlan tranzakcióban vettünk részt külföldi befektetők képviseletében pl: szállodák, irodaházak, bevásárlóközpontok adásvétele. Foglalkozunk kisebb volumenű ingatlanok mint  lakások, üzletek  adásvételének a lebonyolításával is .
  • Társasházi jog: Társasház alapítás előzetes feljegyzése épülő lakások vagy üzlethelyiségek  esetében, társasház alapítása, földhivatali bejegyzése, társasházi lakások, üzletek értékesítése, társasházi perek, társasházi határozatok bírósági megtámadása.
  • Bérleti szerződések: Főként üzletekre vonatkozó hosszú távú bérleti szerződések elkészítése véleményezése.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

Soha nem próbáljuk elkerülni a legbonyolultabb eseteket, mert ezek a kihívások a szakmánk szépségei. Munkánk alapja a bizalom, amelyet felelősségünknek és profizmusunknak köszönhetően napról napra el kell nyernünk.

Kérjen konzultációt ügyvédeinktől, hogy megkezdhessük a bizalomra épülő hosszú távú együttműködést.

Ismerje meg az ITL Group jogi partnerét!

Lajos Levente

Lajos Law Firm ügyvezető

Back To Top