skip to Main Content

Fúziók és felvásárlások Fúziók és felvásárlások

Fúziók és felvásárlások Magyarországon: lehetőségek a vállalkozók számára

Jogi, adóügyi és tanácsadási szolgáltatások

Felvásárlások előtti elemzés

A magyar vállalkozó gondolkodásmódjának alapos ismerete

A fúziók és a felvásárlások egy újabb lehetőséget jelentenek a magyarországi befektetések megkezdéséhez. Ezek hosszú és kényes folyamatok. Olyan tanácsadó céget kell választania, amely teljes idő alatt Önnel lehet, amelyben megbízhat, amely rendelkezik diplomáciai képességekkel, valamint azzal a képességgel, hogy fel tudja ismerni, hogy ki az a szereplők közül, aki felelős szerepet játszik a megállapodások létrejöttében. 

ELŐZETES ELEMZÉS, ADÓZÁSI ÉS JOGI SZOLGÁLTATÁSOK. Célunk az, hogy segítsük Önt a tudatos befektetésben.  

Elemezzük az Ön üzleti projektjében megvalósítható összes lehetséges opciót, beleértve a fúziókat és a felvásárlásokat is Magyarországon. Ezt követően jogi partnerünk, a Lajos Ügyvédi Iroda tapasztalatára és támogatására, valamint adórészlegünk, az ITL Tax Advisor támogatására egyaránt rábízhatja magát. 

A különféle ügyletekben szerzett több mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően erős interkulturális és tárgyalási készségeket szereztünk, miközben néha a “technika” önmagában nem elég … 

MAGYAR TUDÁS. Tudni azt, hogy milyen módon változik a magyar forgatókönyv és a piac, mind gazdasági, mind kulturális szempontból, ez az első lépés ahhoz, hogy előre jelezzük a tendenciákat és új üzleti lehetőségeket fedezzünk fel.  

  • Melyek a fúziók és felvásárlások fő előnyei Magyarországon?
  • Hogyan lehet fúziót vagy felvásárlást elindítani Magyarországon?

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Sheila Moriconi

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top