skip to Main Content

Fúziók és felvásárlások Magyarországon. Lehetőségek a vállalkozók számára

icon_professionalism

Jogi, adóügyi és tanácsadási szolgáltatások

icon_ethics

Felvásárlások előtti elemzás

icon_reliability

A magyar vállalkozó gondolkodásmódjának alapos ismerete

Fúziók és felvásárlások Magyarországon: lehetőségek a vállalkozók számára

 

A fúziók és a felvásárlások egy újabb lehetőséget jelentenek a magyarországi befektetések megkezdéséhez. Ezek hosszú és kényes folyamatok. Alapvető, hogy olyan tanácsadó céget kell választania, amely a teljes idő alatt Önnel lehet, amelyben megbízhat, amely rendelkezik diplomáciai képességekkel, valamint azzal a képességgel, hogy fel tudja ismerni, hogy ki az a szereplők közül, aki felelős szerepet játszik a megállapodások létrejöttében.

 

ELŐZETES ELEMZÉS, ADÓZÁSI ÉS JOGI SZOLGÁLTATÁSOK. Célunk az, hogy segítsük Önt a tudatos befektetésben. 

Elemezzük az Ön üzleti projektjében megvalósítható összes lehetséges opciót, beleértve a fúziókat és a felvásárlásokat is Magyarországon. Ezen túlmenően jogi partnerünk, a Lajos Ügyvédi Iroda tapasztalatára és támogatására, valamint adórészlegünk, az ITL Tax Advisor támogatására is egyaránt rábízhatja magát.

 

A különféle ágazatokban megszerzett több mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően erős interkulturális és tárgyalási készségeket szereztünk, miközben néha a „technika” önmagában nem elég …

 

A MAGYAR RENDSZER ISMERETE. Tudni azt, hogy milyen módon változik a magyar piac forgatókönyve, mind gazdasági, mind kulturális szempontból, ez az első lépés ahhoz, hogy előre jelezzük a tendenciákat és új üzleti lehetőségeket fedezzünk fel. 

 

 • Melyek a fúziók és felvásárlások fő előnyei Magyarországon?
 • Hogyan lehet fúziót vagy felvásárlást elindítani Magyarországon?

POZITÍV TREND

Példaként említhető, hogy 2019-ben Magyarországon minden nap létrejött egy új olasz cég, az adójogszabályoknak és az ország által kínált számos előnynek köszönhetően.

 • Ez a 3 fő előnye a társaságok fúziójának vagy felvásárlásának Magyarországon:
 • Növeli üzleti versenyképességét a piacon
 • Csökkenti az üzleti életciklust és a piacra lépési időt
 • Csökkenti az üzleti és irányítási költségeket

A fúziós vagy felvásárlási folyamat elindítása fontos lépés lehet befektetésének Magyarországon történő megvalósítása felé, amelynek realizálására törekszünk, támogatva a vállalkozókat csapatunkkal, amely több szakterületet felölelő tudással rendelkező szakemberekből áll, valamint több mint 25 éves tapasztalatunkkal abban, hogy életet és formát adjunk a cégeknek Magyarországon, partnerségben a Lajos Ügyvédi Irodával.

Az ITL Group által alkalmazott módszer azon alapul, hogy nálunk a vállalkozó igényei elsőbbséget élveznek. Ez úgy történik, hogy elemezzük a teljes vállalkozást annak érdekében, hogy összeillesszük a Magyarország által kínált lehetőségeket a kitűzött célokkal.

Munkánk erőssége a befektetővel való folyamatos együttműködésben áll, amely lehetővé teszi számunkra a legjobb megoldás kidolgozását, amely egy tudatos magyarországi befektetéshez vezet.

 

Az ITL Group csapata a következőkben nyújt segítséget: 

 • Vásárlási cél felkutatása 
 • Fúziók és felvásárlások 
 • Vállalati átszervezések
 • Jogi és adóügyi átvilágítás
 • Az emberi erőforrások átvilágítása és értékelése
 • Ingatlanértékelések és műszaki értékelések
 • Cégértékelés

Tudja meg, hogyan változtathatja ötletét egy jól megalapozott projektté, és egyeztessen időpontot egy ingyenes találkozóra csapatunkkal üzleti vállalkozásának elindításához Magyarországon!

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top