skip to Main Content

BÉRSZÁMFEJTÉSI JOGSZABÁLYOK BETARTÁSA ÉS TANÁCSADÁS BÉRSZÁMFEJTÉSI JOGSZABÁLYOK BETARTÁSA ÉS TANÁCSADÁS

BÉRSZÁMFEJTÉSI JOGSZABÁLYOK BETARTÁSA ÉS TANÁCSADÁS

Bérszámfejtési és munkajogi tanácsadás

Az ITL Payroll szakemberei a következő szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleink számára: a munka törvénykönyvével, társadalombiztosítással, adózással, TB-hozzájárulással és a bevált HR-gyakorlatokkal kapcsolatos támogatás nyújtása. 

A magyarországi bérszámfejtési jogszabályok betartásán túlmenően ugyancsak segítjük a vállalkozókat és a cégvezetőket a munkavállalók adóbevallásának elkészítésében az ITL Consulting, ITL TAX Advisor és az ITL HR Solutions csoportokkal fennálló szoros együttműködésnek köszönhetően.

Hisszük, hogy a teljes számadás, a jogszabályi megfelelés és a szükséges munkavállalói tapasztalat tekintetében a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelünk.

Bérkifizetés és személyügyi jogszabályok betartása

A magyar bérszámfejtést olyan komplex szakmai hátteret igénylő erősen szabályozott folyamatok jellemzik, amely a különböző előírások és kormányzati rendelkezések (munka törvénykönyve, adótörvény, TB-törvényt stb.) összefüggéseit ismerő végrehajtásán alapul

Szakértőink egyik kiemelkedő érdeme, hogy folyamatosan figyelik azon jogszabályokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a legszigorúbb titoktartás mellett biztosítsuk ügyfeleink számára a pontos és hatékony bérszámfejtést és a személyügyi jogszabályok betartását.

  • Még a legszigorúbb nemzetközi szabványok betartása mellett is el tudjuk készíteni ügyfeleink számára a szükséges jelentéseket és statisztikákat. 
  • Átvizsgáljuk a meglévő javadalmazási programokat, és olyan módszereket ajánlunk a javadalmazás-tervezéshez és a bérszámfejtési jogszabályok betartásához, amelyek összhangban vannak az irányadó előírásokkal és az ügyfél célkitűzéseivel egyaránt. 
  • Tanácsadással segítünk ügyfeleinknek kulcsmunkavállalóik azonosításában, valamint a Cafeteria adminisztrációjában
  • Hatékony adózási csomagokat dolgozunk ki
  • Rendszeres hírlevél formájában tájékoztatjuk az ügyfeleinket a bérszámfejtéssel kapcsolatos jogszabályi változásokról.

Shadow payroll

A külföldi munkavállaló anyaországból és/vagy a befogadóországból származó jövedelmeinek adózási szempontú vizsgálata a kettős adózás elkerüléséről szóló egyezményekkel összhangban

Kiemelkedő jogi és szakmai tudással rendelkező tanácsadóink több területen is rendelkeznek ismeretekkel és tapasztalattal. 

Az ITL Payrollnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat kínáljunk az átlátható személyügyi-adminisztráció, az effektív bérszámfejtés és a folyamatos bérköltség optimalizálás érdekében.

Ezen túlmenően munkánkba bármikor be tudjuk vonni az ITL Group más szakembereit is, mint például az ITL HR Solutionst, az ITL Accountingot, valamint a Lajos Ügyvédi Irodát.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Bartók Szandra

ITL Payroll Részlegvezető

Back To Top