skip to Main Content

INFORMÁCIÓK A JOBB TÁRGYALÁSHOZ

Egy földhivatali ellenőrzést elvégezni olyan, mintha elolvasnánk egy számunkra ajánlott jó könyv, talán egy kevésbé izgalmas, inkább elég unalmas 500 oldalas regény cselekményét. A teljes könyv elolvasása időbe telik, ezért találni kell egy olyan embert, aki ezt el tudja végezni pontosan és gyorsan, az Ön számára sok időt megtakarítva és hasznos információkkal szolgálva. 

Az ITL Real Estate egyik feladata éppen ez: tanulmányozni a budapesti és a magyarországi ingatlanok összes jellemzőjét, beleértve az évek során esetleg megvalósult átalakításokat is, ellenőrizve a magyar földhivatali nyilvántartásokat, hogy együtt mérlegeljük az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Nyilvánvaló, hogy a könyv mind az 500 oldalának elolvasása nem elegendő az ingatlan valódi értékének meghatározásához, szükség van valakire, aki szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkezve, valós információkkal látja el és vezeti Önt, hogy tudja, milyen a befektetése.

Mi, az ITL Real Estate, ezért vagyunk itt. Kérje szakértőink tanácsát, és ismerje meg befektetési lehetőségeit.

Ügyvédeink és adótanácsadóink tapasztalatának köszönhetően végig tudjuk vezetni Önt a tranzakció zökkenőmentes folyamatán, elemezve a tervezett befektetés valós megtérülését.

Tanácsadóként egyetlen érdekünk az, hogy az ingatlanokra vonatkozóan a legfrissebb tájékoztatást nyújtsuk, és hosszú időre szóló, értékes kapcsolatot alakítsunk ki Önnel.

A lakossági és a kereskedelmi szolgáltatások piacának mély és szerteágazó ismeretére számíthat, amellyel eligazítjuk Önt a magyar ingatlanok forgatókönyvében.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Schenk Szilvia

ITL Real Estate Részlegvezető

Back To Top