skip to Main Content

Házasság Felbontás, Válás Magyarországon

Családjog

  • Bontóper: Válás esetén törekszünk a megegyezésre de nem mindenáron. A hatályos polgári perrendtartás szerint a külön eljárás a házasság felbontása és a vagyoni viszonyok rendezése. Gyakran járunk el magyar és külföldi házas felek közötti bontóperben és vagyonjogi perben ezért tisztában vagyunk az ilyen eljárások speciális nemzetközi magánjogi aspektusaival. Váltakozva képviselünk férjeket és feleségeket ezért kellő empátiával és tapasztalattal rendelkezezünk mindkét fél megértéséhez.
  • A közös vagyon megszüntetése: Ha nem sikerül megegyezni akkor erre egy külön perben kerül sor. 
  • Gyermekelhelyezés: Családjoggal foglalkozó kollégáink e téren is jelentős tapasztalattal bírnak beleértve a hágai egyezményen alapuló gyermekek határokon átnyúló viszzavitelével kapcsolatos eljárásokat.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

Soha nem próbáljuk elkerülni a legbonyolultabb eseteket, mert ezek a kihívások a szakmánk szépségei. Munkánk alapja a bizalom, amelyet felelősségünknek és profizmusunknak köszönhetően napról napra el kell nyernünk.

Kérjen konzultációt ügyvédeinktől, hogy megkezdhessük a bizalomra épülő hosszú távú együttműködést.

Ismerje meg az ITL Group jogi partnerét!

Lajos Levente

Lajos Law Firm ügyvezető

Back To Top