skip to Main Content

Személyes és céges bankszámlák nyitása Személyes és céges bankszámlák nyitása

Céges bankszámla nyitása Magyarországon

consulting-company_formation-safe_liveable

Fordítás

consulting-company_formation-experience

Tapasztalat

consulting-ethics

Megfelelés és jogi támogatás

Az ITL Group támogatni fogja Önt a személyes és a céges bankszámlák nyitásának teljes folyamata során, teljesítve a választott bank által kért formai követelményeket is. 

 Ha Magyarországon kell céget nyitnia és irányítania, a cégnek kötelező bankszámlával rendelkeznie (minden személyes számlától elkülönítve). 

Tanácsadóink 1995-től segítenek különböző ügyfeleket cégeik megalapításában és bankszámláik megnyitásában. Ez az oka annak, hogy nemcsak a nyelvet, hanem a bevezetett eljárásokat is jól ismerjük.  

 Az ügyfeleinktől leggyakrabban kapott kérdések a következőkre vonatkoznak:  

  1.  A számla online felhasználói felületének nyelve  
  2. A bankszámla fenntartásának költségei  
  3. A hitelkártyák és a betéti kártyák megfelelő típusa  
  4. A bankfiókok és az ATM-ek elhelyezkedése 
  5. Kiegészítő szolgáltatások, mint pl. egy vészhelyzet esetén használható hitelkeret opció 
  6. Lehetséges akciók új ügyfelek részére  

Ha céges bankszámlát kíván nyitni cége számára, akkor eleget kell tennie az összes megfelelőségi eljárásnak, amelyeknek során különböző kérdésekre kell válaszolni és különféle dokumentumokat kell bemutatni (a cégalapítás dokumentumait, útlevelet stb….). 

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top