skip to Main Content

Társadalombiztosítási adminisztráció: mi vagyunk az ön kifizetőhelye

Társadalombiztosítási szolgáltatásainkat szigorú titoktartás mellett, a nemzetközi számítástechnikai és adatbiztonsági szabványok betartásával nyújtjuk. 

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a különböző bérelemek hazai és nemzetközi bérszámfejtésében, valamint a külföldi munkavállalók fizetésének kiszámítása és lekönyvelése területén. 

A magyar jogszabályok betartása érdekében mindenkor a társadalombiztosítási juttatások adminisztrációjának szabályai szerint járunk el a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő felé.

Ha az átlagos munkavállalói létszám hat egymást követő hónapban meghaladja a 100 főt, akkor Magyarországon kötelező létrehozni a munkáltatónál társadalombiztosítás kifizetőhelyet, amely megállapítja és a munkavállalók számára közvetlenül kifizeti a társadalombiztosítási juttatásokat.

A társadalombiztosítási adminisztráció körében tanácsadóink az alábbi szolgáltatásokat nyújtják önnek:

    1. A társadalombiztosítási juttatások adminisztrációja a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő felé. 
    2. Kalkuláció készítése, valamint társadalombiztosítási kifizetőhelyként a kifizetett juttatások elszámolásának és statisztikai adatainak továbbítása a hatóság felé
    3. TB-ellenőrzés (audit) 

Kiemelkedő jogi és szakmai tudással rendelkező tanácsadóink több területen is rendelkeznek ismeretekkel és tapasztalattal. 

Az ITL Payrollnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat kínáljunk az átlátható személyügyi-adminisztráció, az effektív bérszámfejtés és a folyamatos bérköltség optimalizálás érdekében.

Ezen túlmenően munkánkba bármikor be tudjuk vonni az ITL Group más szakembereit is, mint például az ITL HR Solutionst, az ITL Accountingot, valamint a Lajos Ügyvédi Irodát.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Láposi Andrea

ITL Payroll Részlegvezető

Back To Top