skip to Main Content

Könyvelési és adózási átvilágítás: Kockázatmentes megközelítés

2012 óta az ITL Audit szakemberei számos olyan vállalat-felvásárlási műveletben vettek részt, melyeknél a cégek alapos jogi, adóügyi és számviteli átvilágítására volt szükség.

Az átvilágítási folyamatban  az ITL Group jogi, pénzügyi, számviteli és adózási  szakemberei összehangoltan vesznek részt. A vizsgálat célja az átvilágított társaság működése jogszerűségének, hatékonyságának az értékelése. Az átvilágítás gyakran az eladó szakemberei által e célból létrehozott “adatszobán” keresztül történik, az ott lévő adatok felhasználásával.

Az átvilágítás során összegyűjtött adatok alapján a szakemberek feltárják azokat az előnyöket és kockázatokat, amelyeket az adott tranzakció magában rejt.

 

Új ügyfeleinknél rövid átvilágítást szoktunk végezni, ezáltal ellenőrizni tudjuk  a korábbi szakemberek által elvégzett munkát annak érdekében, hogy meghatározhassuk az esetlegesen fejlesztésre szoruló területeket.

 

Kapcsolódó szolgáltatások:

 

– Vállalkozások átalakulása előtt esettanulmányok és szimulációk készítése az átalakulást megelőző döntéshozatali folyamat támogatására, különös tekintettel a tulajdonosi szerkezet változásaira, valamint az átalakulás adózási és számviteli következményeire

– A vállalatok belső ellenőrzési és vezetői információs rendszerével kapcsolatos tanácsadás

 

Célunk, hogy ügyfeleinket igényeiknek megfelelően támogassuk, és ellássuk őket minden olyan információval, ami segíti biztonságos és fenntartható adminisztrációs folyamataikat.

 

Munkánkat az Ön igényei vezérlik. Kérjen időpontot szakembereinkhez, és fedezze fel a magyarországi lehetőségeket vállalkozása számára.

A hatékony együttműködés alapja minden bizonnyal a kommunikáció, ezért szakembereink mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Minden egyes kérdésnek megvan a maga értéke, története és forrása. A jó könyvvizsgáló feladata, hogy a számokból az összes hasznos információt kinyerje, hogy megelőzze a problémákat és felfedezze az új lehetőségeket.

Az ITL Audittal az ügyfelek nyugodtan alhatnak: cégük jó kezekben van. Egy nemzetközi módszerekkel végzett alapos könyvvizsgálat garantálja a mérleg hitelességét a beszállítók és az ügyfelek felé.
Európában vagyunk, a szabályok közösek, ne becsüljük alá az ezzel járó feladatokat! A transzferárak normatívái különösen szigorúak, mi elkészítjük az Önök számára szükséges dokumentációkat és belső szabályzatokat.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Szeles Dóra

ITL Audit Founding Partner

Back To Top