skip to Main Content

Könyvelési és adózási átvilágítás Könyvelési és adózási átvilágítás

Könyvelési és adózási átvilágítás: Kockázatmentes megközelítés

2012 óta az ITL Könyvvizsgálat szakemberei számos olyan vállalatfelvásárlási műveletben vettek részt, amelyeknél alapos jogi, adóügyi és számviteli átvilágításra volt szükség.

Az átvilágítási folyamatot a csoport többi részlegével összehangolják, és gyakran az eladó szakemberei által szervezett adatszobához való hozzáférésen keresztül történik.

Az elemzés során összegyűjtött adatok alapján azonosítják a művelet sikeres végrehajtása szempontjából kockázatos és lehetséges területeket.

Amikor új ügyfelet fogadunk, rövid átvilágítást is szoktunk végezni, hogy ellenőrizzük a korábbi szakemberek által elvégzett munkát, hogy azonosítsuk azokat a területeket, amelyek esetleg fejlesztésre szorulnak.

A könyvelési és adózási átvilágításon kívül itt találja az ITL Könyvvizsgálat csapatunk által nyújtott egyéb szolgáltatásokat:

  • Esettanulmányok és szimulációk készítése az üzleti átalakulást megelőző döntéshozatali folyamat támogatására, különös tekintettel a tulajdonosi struktúra változásaira, valamint az adózási és számviteli következményekre.
  • Vállalati átvilágítás
  • Tervezés, végrehajtás és átvilágítás, valamint tanácsadás a belső ellenőrzési rendszerekkel és a vezetői információs rendszerekkel kapcsolatban.
  • Transzferárképzés (belső link a “Transzferárképzés” oldalra)

Célunk, hogy ügyfeleinket igényeiknek megfelelően támogassuk, és minden olyan információval ellássuk őket, amely megkönnyíti biztonságos és fenntartható ügyintézési folyamataikat.

Munkánkat az Ön igényei vezérlik. Kérjen időpontot szakembereinkkel, és fedezze fel a magyarországi lehetőségeket vállalkozása számára.

A hatékony együttműködés alapja minden bizonnyal a kommunikáció, ezért szakembereink mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Minden egyes kérdésnek megvan a maga értéke, története és forrása. A jó könyvvizsgáló feladata, hogy a számokból az összes hasznos információt kinyerje, hogy megelőzze a problémákat és felfedezze az új lehetőségeket.

Az ITL Audittal az ügyfelek nyugodtan alhatnak: cégük jó kezekben van. Egy nemzetközi módszerekkel végzett alapos könyvvizsgálat garantálja a mérleg hitelességét a beszállítók és az ügyfelek felé.
Európában vagyunk, a szabályok közösek, ne becsüljük alá az ezzel járó feladatokat! A transzferárak normatívái különösen szigorúak, mi elkészítjük az Önök számára szükséges dokumentációkat és belső szabályzatokat.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Szeles Dóra

ITL Audit Founding Partner

Back To Top