skip to Main Content

PR, sajtó, média & influencerek PR, sajtó, média & influencerek

PR, sajtó, média & influencerek

Amikor valaki egy új piacra lép, különösen egy olyanra, amelyen még nem ismerik, fontos szempont annak a szakmai hozzáértése és a tapasztalata, aki már ismeri ezt a sajátos folyamatot. A cég hírnevének kialakítása és annak kezelése sajtókonferenciákon, sajtóirodán és PR tevékenységen keresztül: ezek jelentik az első lépést a cég LÁTHATÓSÁGÁNAK és hitelességének biztosítása érdekében, mindenekelőtt a fogyasztók, az új ügyfelek, a cég saját üzleti hálózata, valamint alkalmazottai és partnerei felé.
A pozitív imázs elérésének és fenntartásának kulcsa mindenekelőtt a PR (public relations) stratégia kialakításával és irányításával megbízott szakemberek kontextusának ismerete.Marketing csapatunk évtizedes sikeres tapasztalatának köszönhetően az igények széles skáláját tudjuk kielégíteni a cég által kitűzött célok elérése érdekében, a személyre szabott tevékenység kidolgozásának köszönhetően.
A kommunikációs stratégiák, mindenekelőtt az influencer marketing stratégiák nagyon összetettek, éppen azért, mert folyamatos frissítést igényelnek, valamint a határokon átnyúló és a helyi kommunikációs folyamatok alapos ismeretét is.
Az ITL Group számos olyan hozzáadott értékkel rendelkezik, amelyre a területen végzett 25 év munkája során tett szert, többek között ilyen a csapat és az ügyfelek között kialakuló személyes és szinergikus kapcsolat és a helyi piac mélyreható ismerete.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

A jövőkép, a tervezés, a fejlesztés és a folyamat ellenőrzése lényeges lépések amiket meg kell tenni annak érdekében, hogy elérjük az üzleti céljainkat és optimalizáljuk a befektetett időt és erőforrásokat.

Bízzon az ITL Marketing csapatában, és építsük ki együtt a legjobb kommunikációs stratégiát a magyarországi beruházásaihoz és projectjeihez.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Luigino Bottega

ITL Marketing Részlegvezető

Back To Top