skip to Main Content

Menedzsment kontroll Magyarországon: Mindig maradjon összhangban a céljaival Menedzsment kontroll Magyarországon: Mindig maradjon összhangban a céljaival

Menedzsment kontroll Magyarországon: Mindig maradjon összhangban a céljaival

Az egyik alapvető lépés, amelyen egy vállalkozónak végig kell mennie, ha úgy döntött, hogy Magyarországon fektet be, a menedzsment kontroll.

A cél megtervezése valójában az első lépés a cél elérése felé, míg az ellenőrzés és a nyomon követés csak ezután következik – ezek olyan alapvető elemek, amelyeknek összhangban kell maradniuk a projekt előrehaladásával.
A magyarországi vállalatokat a legjobb üzleti eredmények elérését célzó menedzsment kontroll szolgáltatással támogatjuk.

Legyen szó kkv-król vagy strukturáltabb vállalatokról, segítünk optimalizálni az üzleti folyamatokat, hogy mindig egy lépéssel előrébb járhasson, és ne veszítse szem elől üzleti céljait.

Hogyan működik a menedzsment kontroll Magyarországon

25 éve segítünk a vállalatoknak nyomon követni és ellenőrizni a vállalkozásuk eredményeit, egy szakemberekből és az ágazat szakértőiből álló csapatot állítva a 360°-os menedzsment kontroll érdekében.

Egy vállalat fejlődésének ellenőrzése egy kicsit olyan, mint egy folyamatosan mozgó fogaskerék irányítása, ahol az idő, az erőforrások és a költségek is számítanak. A mi esetünkben a fogaskerék a vállalat, és a mi célunk, amikor beavatkozunk, az, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a különböző elemek között, és kezeljük az esetleges belső vagy külső beavatkozásokat.

A magyarországi menedzsment kontroll szolgáltatásunk a következőket foglalja magában:

– Könyvelési ellenőrzés
– A számok érvényességének ellenőrzése
– Költségvetési elemzés
– A végleges költségvetés elemzése és elkészítése

Hogy még pontosabbak legyünk, csapatunk munkája ezeken a fázisokon alapul:

– Tervezés
– Megvalósítás
– Ellenőrzés
– Jelentéstétel

Ebben a fázisban a projektek megvalósításához szükséges összes iránymutatást nyomon követjük. A célok eléréséhez vezető út meghatározásával kezdünk, függetlenül attól, hogy kanyargós vagy egyenes útról van-e szó.

Szakértői csapatunk ezután nyomon követi a költségeket, az erőforrásokat és a becsült időt a vállalati cél meghatározásakor, segítve a legjobb elosztás meghatározását a vállalati területeken.

A cél az, hogy ebből a fázisból egy valódi működési tervvel kerüljön ki, amely lehetővé teszi, hogy a vállalat és a csapat mindig a célkitűzésekhez igazodjon.

A megvalósítás az a szakasz, amikor minden, amit megterveztünk, mozgásba lendül.

Itt csapatunk áttér a tényleges optimalizálásra és a vállalatvezetés általános teljesítményére.

Abban az esetben, ha eltérés mutatkozik a célkitűzéstől, az erőforrások hatékony elosztásával, valamint az idő és a költségvetés optimalizálásával avatkozunk be.

 Az erőforrások optimalizálása a költségek és az üzleti szektor bevételei közötti különbségek kockázatának minimalizálását, valamint az egyes vállalkozások jövedelmezőségének javítását jelenti. Ehhez a tevékenységhez a számokra és a vállalat különböző területeiről történő adatgyűjtésre támaszkodunk.

Ebben a fázisban, amely gyakran átfedésben van a végrehajtási fázissal, elengedhetetlen a tevékenységek előrehaladásának nyomon követése és az adatok elemzése.

Az ITL könyvelési csapata itt is foglalkozik a projekttől való belső vagy külső eltérésekkel, az előrejelzések alapján értékeli az előrehaladást, és meghatároz néhány változtatást, hogy az egész vállalatot a célok eléréséhez igazítsa.

A magyarországi menedzsment kontroll utolsó szakasza az elért eredmények alakításának és a vállalat tényleges teljesítményének értékelésének felel meg.

Ez a számok, adatok és jelentések azon fázisa, amelyek célja, hogy hiteles képet adjanak arról, hol tart az üzlet, és felmérjék, hogy a célt sikerült-e elérni, és ha nem, mit lehet tenni a javítás érdekében.

Ebben a fázisban feldolgozzuk az adatokat, hogy valós információkon alapuló jelentéseket készítsünk, amelyek a vállalatot a fejlesztendő területek optimalizálására irányítják.

Ne halogassa! Kérjen most ingyenes időpontot könyvelési szakértőinktől, és tudja meg, hogyan lehet hatékonyan kezelni cége fejlődését.

Az ITL Könyvelés csapatával együtt könyvelési segítséget nyújtunk a magyarországi vállalatoknak, minden tapasztalatunkat és szakértelmünket latba vetve a legjobb üzleti eredmények elérése érdekében.

Számunkra a könyvelési segítségnyújtás azt jelenti, hogy 360°-os szemszögből kezeljük a cég könyvelését, valamint támogatjuk a vállalkozókat a bérek kezelésében, az éves adóbevallások feldolgozásában és minden egyéb, a vállalkozás szükségleteinek teljesítésével kapcsolatos követelményben.

Az ITL Accounting által képviselt nemzetközi kiválóság találkozik a kiemelkedő magyar számolási készséggel és szakmai hozzáértéssel.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Molnár Anikó

ITL Accounting Részlegvezető

Back To Top