skip to Main Content

M&A TRANSACTIONS IN HUNGARY

  • Jogi átvilágítás: Egy cégfelvásárlás első lépése az egymáshoz kapcsolódó jogi, könyvelési, műszaki vagy  egyéb szempontú átvilágítás. Feltárjuk a jogi és adó kockázatokat illetve javaslatot teszünk azok kezelésére.
  • Cégfelvásárlások: Javaslatot teszünk a tranzakciók kockázatmentes felépítésére. A szükséges  iratokat elkészítjük,   pénzeszközöket vagy nyilatkozatokat teljesítési letétbe veszünk, bonyolítjuk a cégeljárást. 25 éves szakmai múltunknak köszönhetően rendelkezünk mindazon interkulturális, technikai  és szellemi  képességgel, ami lehetővé teszik számunkra, hogy ne egyszerűen csak ügyvédek legyünk. Minden ügylet  egyedi. Olyan aspektusokkal szembesülünk, amelyek az ügy alapos átbeszélését igénylik az ügyféllel és a részletek pontos kidolgozását. A jogi szempontokat pont annyira figyelembe kell vennünk, mint a cég pénzügyi érdekeit és az adózási kérdéseket. Az adótanácsadókkal szoros együttműködésben készítjük elő a nagyobb tranzakciókat. Részt veszünk az ügyfél képviseletében a tárgyalásokon. Jogi érvekkel segítjük a kompromisszumok megtalálását. Ha kell éjszakába nyúlóan dolgozunk egy szerződésen.
  • Fúziók: Vállalati fúziók során ellátjuk a jogi feladatokat, lebonyolítunk bonyolult határokon átnyúló átalakulásokat.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

Soha nem próbáljuk elkerülni a legbonyolultabb eseteket, mert ezek a kihívások a szakmánk szépségei. Munkánk alapja a bizalom, amelyet felelősségünknek és profizmusunknak köszönhetően napról napra el kell nyernünk.

Kérjen konzultációt ügyvédeinktől, hogy megkezdhessük a bizalomra épülő hosszú távú együttműködést.

Ismerje meg az ITL Group jogi partnerét!

Lajos Levente

Lajos Law Firm ügyvezető

Back To Top