skip to Main Content

Lehetőség a cégek működőképesebbé tételére

pontosság

 kompetencia

 célzott és személyre szabott cselekvések

A cégellenőrzés egyik olyan fázis, amelyen minden vállalkozónak át kellene mennie, hogy bővítse tevékenységét Magyarországon és jövedelmezőbbé tegye a cégét. 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez egy szükséges „törésteszt”, olyan mint egy audit, ami lehetővé teszi, hogy a vállalkozónak egy pontos technikai elemzésen alapuló áttekintése legyen a dolgokról. Az elemzés eredményei rá fognak mutatni a lehetséges kockázatokra és a cég gyenge pontjaira. 

A NÖVEKEDÉS ÉS A JÖVŐBENI KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS LEHETŐSÉGE.

Ahogy azt a fúziók és a felvásárlási eljárások esetében javasoljuk, amikor az ügyfeleink arra kérnek minket, hogy ellenőrizzük cégük állapotát: háromdimenzós látásmódra és strukturált cégelemezésre van szükség.

A stratégiai, pénzügyi és jogi ellenőrzési eljárásba való befektetés lehetőséget nyújt arra, hogy pénzt takarítson meg, elkerülve a nagyobb pénzkidobást, megszilárdítva az erősségeket és erősítve a gyenge pontokat, testre szabott és hatékony fejlesztésekkel. 

Gyakorlatias vállalkozói mentalitás. A cégellenőrzés lehetőséget ad a vállalkozó számára cégének fejlesztésére, ha olyan megbízható szakértőkhöz fordul, akik szaktudásukkal gyakorlati segítséget tudnak nyújtani a cég céljainak eléréséhez. 

Vállalkozói gondolkodásmódunknak és több mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően szakembereink a megfelelő kérdéseket tudják feltenni az üzletről.

Egyablakos ügyintézést nyújtunk és egy sor multidiszciplináris készséggel rendelkezünk, amelyek együtt dolgoznak annak érdekében, hogy pontos áttekintést adhassanak Önnek cége állapotáról.

Fedezze fel az ITL Consulting által kínált szolgáltatások előnyeit.

 

Cégellenőrzés Magyarországon: az ITL Consulting előnyei

Több mint 25 éves tanácsadói tapasztalattal rendelkező szakemberekként a feladatunk az, hogy a lehető leghatékonyabbá tegyük a vállalkozását. Ezért alapvető fontosságú a vállalkozóval való szoros együttműködés, a folyamatos kommunikáció és a cég lehető legalaposabb vizsgálata. 

Egyablakos ügyintézést nyújtva ezeket a lépéseket tesszük meg annak érdekében, hogy meghatározzuk a cégek lehetőségeit és, hogy felismerjük az optimalizálandó területeket.

  1. Részletes elemzés és stratégiai ellenőrzés
  2. A cég erőforrásai elosztásának optimalizálása
  3. Az adminisztrációs ügyintézés optimalizálása
  4. A cégstruktúra megszervezése
  5. Pénzügyi és jogi ellenőrzés
  6. A HR folyamatok ellenőrzése

 

Szakértői csapatunk közreműködésével azon fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a leghatékonyabb megoldásokat az üzleti projektek fejlesztésére és értékes időt takarítsunk meg a vállalkozók számára. Megközelítésünk a pontosságon, a hozzáértésen és a személyre szabott cselekvéseken alapul annak érdekében, hogy a cégeket a magyarországi üzleti céljaik felé vezessük. 

 

A folyamatos képzés és kiértékelés vezet a sikerhez. A cég állapotának ellenőrzése egy értékelési folyamat, amely olyan tevékenységek elkezdéséhez vihet el, mint például a képzési programok. Az ITL Group segítséget nyújthat Önnek egy szakértő coach általi támogatással is, aki tanácsot ad a megteendő útra és leküzdendő akadályokra vonatkozóan. 

 

Ütemezze be magyarországi cégének ellenőrzését az ITL Consulting csapatával, és fedezze fel cége lehetőségeit.

Sok kis- és nagyvállalat választja Magyarországot a kedvező gazdasági és adózási feltételeknek köszönhetően. Egy sikeres projekt és egy megbízható tanácsadó sok adminisztratív és pénzügyi kellemetlenségtől kímélheti meg. Mi az ITL Groupnál hiszünk abban, hogy az értékes információ nyújtás, a szükséges eszközök és képzések biztosítása a legfontosabb feladatunk. Elengedhetetlen egy bizalmi kapcsolat kialakítása, mert ez az első lépés a sikerhez.

Szolgáltatásainkon és személyre szabott projektjeinken keresztült rendelkezésre bocsájtunk minden szükséges kompetenciát, hogy az Önök ötletei megvalósulhassanak.

Tapasztalatunknak és professzionalításunknak köszönhetően egy leszállásra kész repülőt adunk ügyfeleinknek. Önöknek már csak egy megfelelő pilótát és személyzetet kell választaniuk, akik lépésről lépésre elkísérik Önöket ezen a kalandon.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Farina Alessandro

ITL Consulting Részlegvezető

Back To Top