skip to Main Content

ITL Tax advisor

Zéró kockázat megközelítésünk

Magasan képzett ügyvédek

Tapasztalat és tudás

Napjainkban a vállalkozások többsége egyre inkább az országhatáraikon kívül működnek. Magyarországon az adózási környezet folyamatosan változik egyre összetettebb, valamint a nemzetközi törvények is befolyásolják.

Az adózási műveletek összehangolásához teljes mértékben tisztában kell lenni a magyar és a nemzetközi jogszabályokkal, ahhoz, hogy elkerüljük a szankciókat vagy a kellemetlen következményeket. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások minden nap gyors döntések meghozatalára kényszerülnek e tekintetben.

Engedje meg, hogy szakértőink segíthessenek Önnek és együtt megtaláljuk a tökéletes megközelítést, amely a lehetséges kockázatokra is megoldást nyújt.

A kockázatok a vállalkozói élet szerves részei, de egy ismeretlen helyzetbe sodródva veszélyeztetheti vállalkozását és hírnevét.

A zéró kockázat megközelítés azt jelenti, hogy minden nemzeti és nemzetközi valós idejű információt gyűjteni kell, valamint  ismerni kell az adózással kapcsolatos aktuális változásokat ahhoz, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket -. például a váratlan büntetéseket.

Adótanácsadóink magasan képzett, adójogra szakosodott ügyvédekből álló csapattal támogatják az adózókat az adóeljárások és az egyéb adóviták területein.

A számviteli és adózási átvilágítás szakértőjeként végzett munkánk azon az elven alapul, hogy vállaljuk az Ön által végrehajtani kívánt műveletek adókockázatát, alapos elemzéssel ellenőrizzük az információkat és biztosítjuk, hogy minden adókötelezettségének eleget tegyen.

Az Adóügyi Képviselők Szövetsége (TRA) több ország szakértőinek szövetsége: könyvelők, ügyvédek és adótanácsadók, akik külföldi csoportok és vállalkozások áfa-ügyeit adóügyi képviselőként intézhetik saját államukban. Az ITL Group 2017 óta a TRA magyarországi képviselőjeként büszke arra, hogy több európai országban is támogatást nyújthat adóügyben (a regisztrációtól a bevallásokon át a kifizetésekig).

Határokon átnyúló adóképviseletet és adótanácsadást nyújtunk. Vállaljuk vállalatok több európai országban történő adóregisztrációjának koordinálását, valamint az adóbevallásaik elkészítését. Az ügyfél számára előnyös és kényelmes megoldás, hogy cégünkkel kell csak kapcsolatot tartania, és ezt követően a többi európai országban az Adóügyi Képviseleti Szövetség („TRA”) hálózatába tartozó kollégáinkkal együtt mi intézzük az áfaügyeit.

Adótanácsadási szolgáltatásaink

Hagyja, hogy szakértőink vezessék, és együtt megtaláljuk a tökéletes megközelítést a lehetséges kockázatok kezelésére.

a munkánk alapelve a következő: elfogadjuk az Önök által végzendő tevékenység adókockázatát, az információkat gondos elemzéssel ellenőrizzük, és biztosítjuk, hogy Önök valamennyi adófizetési kötelezettségüket teljesítsék.

Forduljon bizalommal szakértőinkhez, hogy együtt megtalálhassuk a tökéletes megoldást!

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Lázár Veronika

ITL Tax advisor Részlegvezető

Back To Top