skip to Main Content

Tartalomkészítés és Szerkesztés Tartalomkészítés és Szerkesztés

Tartalomkészítés és Szerkesztés

SZAKÉRTŐ CSAPAT. Az ITL Marketing 2003-as megalakulása óta sokféle tartalmat készítettünk különböző iparágak számára Magyarországon. 
A sok éves tapasztalatuknak köszönhetően, tanácsadóink mély ismeretekkel rendelkeznek a SEO copywriting, a tudományos és kreatív írások terén. 
Marketingszakemberekként, a tartalomgyártási megközelítésünk az érzelmeken és meggyőző íráson alapul. 
Közösségi média szakértőként tudjuk, hogyan lehet a tartalmat mind szöveges,mind vizuális szempontból a különböző platformokhoz illeszteni. A közösségi média segít a tartalom követésében és az eredmények kiértékelésében, ami segít a tartalom optimalizálásában és a követőkkel való jobb kapcsolat kiépítésében. 
Grafikusként, képesek vagyunk arra, hogy bármilyen tartalmat elkészítsünk, ami összhangban van az Ön cégének a vizuális identitásával. 
Szakemberként, akik hisznek az élethosszig tartó tanulásban, folyamatosan arra törekszünk, hogy új készségeket szerezzünk amelyek segítenek majd az új és jobb tartalmak elkészítésében. 
Végezetül, amennyiben szükséges be tudunk vonni egy magasan képzett szakértőkből álló külsős nemzetközi csapatot is, mint például egy 3D Motion Graphic Designer Video Editor-t. 

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

A jövőkép, a tervezés, a fejlesztés és a folyamat ellenőrzése lényeges lépések amiket meg kell tenni annak érdekében, hogy elérjük az üzleti céljainkat és optimalizáljuk a befektetett időt és erőforrásokat.

Bízzon az ITL Marketing csapatában, és építsük ki együtt a legjobb kommunikációs stratégiát a magyarországi beruházásaihoz és projectjeihez.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

Luigino Bottega

ITL Marketing Részlegvezető

Back To Top