skip to Main Content

Eseménytervezés és Hatékony Kommunikációs Tervezés Eseménytervezés és Hatékony Kommunikációs Tervezés

Eseménytervezés és Hatékony Kommunikációs Tervezés

Amikor valaki egy új piacra lép, különösen egy olyanra, amelyen még nem ismerik, fontos szempont annak a szakmai hozzáértése és a tapasztalata, aki már ismeri ezt a sajátos folyamatot. A cég hírnevének kialakítása és annak kezelése sajtókonferenciákon, sajtóirodán és PR tevékenységen keresztül: ezek jelentik az első lépést a cég LÁTHATÓSÁGÁNAK és hitelességének biztosítása érdekében, mindenekelőtt a fogyasztók, az új ügyfelek, a cég saját üzleti hálózata, valamint alkalmazottai és partnerei felé.
A pozitív imázs elérésének és fenntartásának kulcsa mindenekelőtt a PR (public relations) stratégia kialakításával és irányításával megbízott szakemberek kontextusának ismerete.Marketing csapatunk évtizedes sikeres tapasztalatának köszönhetően az igények széles skáláját tudjuk kielégíteni a cég által kitűzött célok elérése érdekében, a személyre szabott tevékenység kidolgozásának köszönhetően.
A kommunikációs stratégiák, mindenekelőtt az influencer marketing stratégiák nagyon összetettek, éppen azért, mert folyamatos frissítést igényelnek, valamint a határokon átnyúló és a helyi kommunikációs folyamatok alapos ismeretét is.
Az ITL Group számos olyan hozzáadott értékkel rendelkezik, amelyre a területen végzett 25 év munkája során tett szert, többek között ilyen a csapat és az ügyfelek között kialakuló személyes és szinergikus kapcsolat és a helyi piac mélyreható ismerete.

Amikor egy vállalat úgy dönt, hogy Magyarországon fektet be, akkor lényegében át kell alakítania gondolkodásmódját, a nyelvét, a kommunikációját. Ezen felül a cégnek minden kommunikációs üzenetét újra kell értelmeznie, és testreszabnia annak függvényében, hogy mi az elérendő üzleti cél.

A jövőkép, a tervezés, a fejlesztés és a folyamat ellenőrzése lényeges lépések amiket meg kell tenni annak érdekében, hogy elérjük az üzleti céljainkat és optimalizáljuk a befektetett időt és erőforrásokat.

Bízzon az ITL Marketing csapatában, és építsük ki együtt a legjobb kommunikációs stratégiát a magyarországi beruházásaihoz és projectjeihez.

Találkozzon Szakmai vezetőinkkel

”[content_block

” icon=”ticon ticon-linkedin-square” onclick=”custom_link” onclick_target=”_blank” font_size=”13px” font_color=”#9b9b9b” heading_color=”#424242″ heading_size=”26px” heading_letter_spacing=”0.36px” icon_color=”#245a41″ heading_bottom_margin=”0″ classes=”pt-50 icon-padding-setting” heading_line_height=”1em” onclick_url=”#”]

ITL Marketing Részlegvezető

Back To Top